Friday May 26, 2017

1:30 PM
1:30 PM
Tour of U of MD Columbus Center 1 hour 30 minutes 1:30 PM  -  3:00 PM  |  5th Floor , Homeland
Science Presentation
Science
2:00 PM
2:00 PM
D&D 5th Edition Adventure 4 hours 2:00 PM  -  6:00 PM  |  5th Floor Restaurant , Watertable A
Moderator Howard Newby
Game
Gaming
Squadron Strike 4 hours 2:00 PM  -  6:00 PM  |  5th Floor Restaurant , Watertable A
Moderator Ken Burnside
Game
Gaming
3:00 PM
3:00 PM
Solar Echoes 3 hours 3:00 PM  -  6:00 PM  |  5th Floor Restaurant , Watertable A
Game
Gaming
4:00 PM
4:00 PM
How To Be A Good Moderator 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  5th Floor , Mt. Washington
Discussion Panel
Fan Programming
How to Write in the 1632 Universe 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  5th Floor Restaurant , Watertable B/C
Discussion Panel
1632
Resistance is Never Futile 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  6th Floor , Pride of Baltimore
Discussion Panel
Literary
My Hero Academia - Episodes 1-2 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  6th Floor , Gibson
Video
Anime
Author Reading - S.M. Stirling 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  6th Floor , St. George
Reading
Readings
Video Archeology Double Feature 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  6th Floor , Fan Lounge (Room 6017)
GoH Presentation
Fan Programming
Costuming on the Cheap 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  7th Floor , Costuming (Room 7029)
Discussion Panel
Costuming
4:30 PM
Orleans Demo & Game 1 hour 30 minutes 4:30 PM  -  6:00 PM  |  5th Floor , Federal Hill
Game
Gaming
5:00 PM
5:00 PM
The Science of Fake News 1 hour 5:00 PM  -  6:00 PM  |  5th Floor , Homeland
Science Presentation
Skeptics
How to Write Snappy Dialogue 1 hour 5:00 PM  -  6:00 PM  |  5th Floor , Mt. Washington
Discussion Panel
LiteraryWriting
LARP Registration 4 hours 5:00 PM  -  9:00 PM  |  5th Floor , Atrium
Administration
Gaming
Weird Tech 2 hours 5:00 PM  -  7:00 PM  |  5th Floor Restaurant , Watertable B/C
Discussion Panel
1632
The Writer as Advocate 1 hour 5:00 PM  -  6:00 PM  |  6th Floor , Kent
Discussion Panel
Literary
Baltimore in Science Fiction 1 hour 5:00 PM  -  6:00 PM  |  6th Floor , Pride of Baltimore
Discussion Panel
Literary
Food Wars - Episodes 1-2 1 hour 5:00 PM  -  6:00 PM  |  6th Floor , Gibson
Video
Anime
Reading
Readings
6:00 PM
6:00 PM
The Worldbuilding of Harry Potter 1 hour 6:00 PM  -  7:00 PM  |  5th Floor , Guilford
Discussion Panel
LiteraryMedia
The Biology of Aging and Insights on Gene Editing 1 hour 6:00 PM  -  7:00 PM  |  5th Floor , Homeland
Science Presentation
Science
Writing Major Minor Characters 1 hour 6:00 PM  -  7:00 PM  |  5th Floor , Mt. Washington
Discussion Panel
LiteraryWriting
Fannish Misconceptions 1 hour 6:00 PM  -  7:00 PM  |  6th Floor , Kent
Discussion Panel
Fan Programming
How We Imagine the Future and What it Says About Us 1 hour 6:00 PM  -  7:00 PM  |  6th Floor , Pride of Baltimore
Discussion Panel
LiteraryMediaComics
Anime 101 1 hour 30 minutes 6:00 PM  -  7:30 PM  |  6th Floor , Gibson
Discussion Panel
Anime
Cooking Tips & Tricks 1 hour 6:00 PM  -  7:00 PM  |  7th Floor , Makers' Space (Room 7006)
Discussion Panel
Maker Track
Props 101 1 hour 6:00 PM  -  7:00 PM  |  7th Floor , Costuming (Room 7029)
Discussion Panel
Costuming
RPG Organized Gameplay 1 hour 6:00 PM  -  7:00 PM  |  8th Floor , Gaming/Filmmaking (Room 8006)
Discussion Panel
Gaming
7:00 PM
7:00 PM
So You Want to Volunteer at Conventions 1 hour 7:00 PM  -  8:00 PM  |  5th Floor , Guilford
Discussion Panel
Fan Programming
Build-A-World Workshop 1 hour 7:00 PM  -  8:00 PM  |  5th Floor , Mt. Washington
Discussion Panel
LiteraryWriting
Blood Bowl 2 hours 7:00 PM  -  9:00 PM  |  5th Floor Restaurant , Watertable A
Moderator Jose Smith
Game
Gaming
RPG Gameplay with a Horror Theme - Old West Cthulu 4 hours 7:00 PM  -  11:00 PM  |  5th Floor Restaurant , Watertable A
Game
Gaming
Limits on Technology in 1632 1 hour 7:00 PM  -  8:00 PM  |  5th Floor Restaurant , Watertable B/C
Discussion Panel
1632
Music in SF: How It Is and How It Should Be Done 1 hour 7:00 PM  -  8:00 PM  |  6th Floor , Kent
Discussion Panel
LiteraryMusic/Filk
Reading
Readings
New Media Lounge 3 hours 7:00 PM  -  10:00 PM  |  6th Floor , Fan Lounge (Room 6017)
Open Forum
New MediaFan Programming
Kamikaze Kostuming 2 hours 7:00 PM  -  9:00 PM  |  6th Floor , Children's (Room 6036)
Children's
Children's Programming
Making Props Look Aged and Weathered 2 hours 7:00 PM  -  9:00 PM  |  7th Floor , Makers' Space (Room 7006)
Workshop
Maker Track
How to Style and Wear a Wig 1 hour 7:00 PM  -  8:00 PM  |  7th Floor , Costuming (Room 7029)
Discussion Panel
Costuming
Eurogames: Why You Should Play Them and More 1 hour 7:00 PM  -  8:00 PM  |  8th Floor , Gaming/Filmmaking (Room 8006)
Discussion Panel
Gaming
7:30 PM
Sailor Moon Crystal - Episodes 1-3 1 hour 30 minutes 7:30 PM  -  9:00 PM  |  6th Floor , Gibson
Video
Anime
8:00 PM
8:00 PM
Opening Ceremonies 1 hour 8:00 PM  -  9:00 PM  |  5th Floor , Ballroom (Maryland C/D)
Special Event
Special EventsOpening Ceramonies
The Melting Potcast LIVE! 1 hour 8:00 PM  -  9:00 PM  |  6th Floor , Pride of Baltimore
Discussion Panel
New Media
Refining Your Presentation 1 hour 8:00 PM  -  9:00 PM  |  7th Floor , Costuming (Room 7029)
Discussion Panel
Costuming
9:00 PM
9:00 PM
Friday Night Artemis Bridge Simulator 4 hours 9:00 PM  -  1:00 AM  |  5th Floor , Guilford
Game
Gaming
Meet the Artist Guest of Honor 1 hour 9:00 PM  -  10:00 PM  |  5th Floor , Art Show
Reception
Art
Concert: Sarah Pinsker 30 minutes 9:00 PM  -  9:30 PM  |  6th Floor , Kent
Concert
Music/Filk
DRS Live! 1 hour 9:00 PM  -  10:00 PM  |  6th Floor , Pride of Baltimore
Discussion Panel
New Media
Red Like Roses: A RWBY Panel 1 hour 9:00 PM  -  10:00 PM  |  6th Floor , Gibson
Discussion Panel
New MediaAnime
GCFCG Friday Night Social 2 hours 9:00 PM  -  11:00 PM  |  7th Floor , Makers' Space (Room 7006)
Reception
Costuming
Meet the Scientists Reception 2 hours 30 minutes 9:00 PM  -  11:30 PM  |  12th Floor , Presidential Suite
Reception
Science
9:30 PM
Hidden Figures 2 hours 9:30 PM  -  11:30 PM  |  5th Floor , Ballroom (Maryland C/D)
Film Screening
MediaSpecial Events
Meet The Guests Of Honor 1 hour 30 minutes 9:30 PM  -  11:00 PM  |  5th Floor , Con Suite
Reception
Special Events
Concert: Roberta Rogow 30 minutes 9:30 PM  -  10:00 PM  |  6th Floor , Kent
Concert
Music/Filk
10:00 PM
10:00 PM
Late Night Cards Against Humanity 2 hours 10:00 PM  -  12:00 AM  |  5th Floor Restaurant , Watertable A
Game
Gaming
Theme Circle: Drinks, Real and Imagined 1 hour 10:00 PM  -  11:00 PM  |  6th Floor , Kent
Moderator Amy McNally | Moderator Gary Ehrlich
Open Filk
Music/Filk
Dirty Mad Libs! 1 hour 10:00 PM  -  11:00 PM  |  6th Floor , Pride of Baltimore
Discussion Panel
New Media
Attack on Titan - Episodes 26-27 1 hour 10:00 PM  -  11:00 PM  |  6th Floor , Gibson
Video
Anime
11:00 PM
11:00 PM
Friday Open Filk 4 hours 11:00 PM  -  3:00 AM  |  6th Floor , Kent
Open Filk
Music/Filk
MythWits Friday Live! 1 hour 30 minutes 11:00 PM  -  12:30 AM  |  6th Floor , Pride of Baltimore
Discussion Panel
New Media
Video
Anime