Taunya Gren

Actress/ Producer/Writer
5Rainbow Productions
Participates in 6 items
Taunya Gren has been in the entertainment industry for 43 years as an actress, producer, director and writer. She worked with and learned from Gerald Molen (Schindlers List, Minority Report, Jurassic Park) and John Garbett (Shrek, Shrek 2). She has also performed in the United States and Europe in theater and film with a long list of credits in both. Most recently she completed a turn as the enigmatic antagonist in the feature film "Corral".

Sessions in which Taunya Gren participates

Saturday 28 May, 2016

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
11:30
11:30
Magical Mystery Panel - 1 hour 30 minutes - 11:30  -  13:00
- Convene 1
John O'Halloran, - (Participant) Douglas Shepard (Participant) Bonnie Gordon, The Library Bards (Participant) Tory Parker (Participant) Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Participant) Cody Parcell (Moderator) Dario Ciriello (Participant) Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant) Wanda Kurtcu, CSUEB (Participant) Sandra Durbin (Participant) M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Moderator) Elnath D. Shanks (Participant) Xander Jeanneret (Participant) J.L. Doty, Bourgeois Capitalist Establishment (Participant) Steven Mix, Green Machine Comics (Participant) JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant) Jenni Brush (Moderator) Tom Saidak, The Royal Manticoran Navy (Participant) Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant) Kathleen Bartholomew, Self-employed (Participant)
16:30
16:30
Taunya, Beckett and Paul Concert - 1 hour - 16:30  -  17:30
- Synergy 4
Beckett Gladney (Participant) Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant) Paul Kwinn (Participant)
17:30
17:30
Todd McCaffrey Hosts, "Are You A Werewolf?" - 1 hour 30 minutes - 17:30  -  19:00
- Connect 6
Carrie Sessarego, Smart Bitches (Participant) Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant) Stacy Ferguson (Participant) Megan O'Keefe (Participant) Rhawnie Pino (Participant) Todd McCaffrey (Moderator)

Sunday 29 May, 2016

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
10:00
10:00
Storytelling In and Around Gaming - 1 hour 30 minutes - 10:00  -  11:30
- Engage
Jon Del Arroz (Moderator) Dario Ciriello (Participant) Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant) jaymi elford (Participant) David Gerrold (Participant) Griffin Barber (Participant)
14:30
14:30
Wonder Woman After 50 - 1 hour 30 minutes - 14:30  -  16:00
- Synergy 5
Carrie Sessarego, Smart Bitches (Participant) Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant) Debbie Bretschneider (Participant) Eva Carrender, Carrender Robotics (Participant) Deborah J. Ross (Participant) Denise Tanaka (Moderator)
16:00
16:00
Roosters Have Teeth! - 1 hour 30 minutes - 16:00  -  17:30
- Connect 4
Jacob Fisk (Participant) Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Moderator) Elnath D. Shanks (Participant)