You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Wed, 17 Aug 2022 11:20:14 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

JohnO

-
Participates in 3 items
John has been reading Science Fiction and Fantasy as long as he can remember and has been attending conventions since 1978. He has volunteered at many conventions, but now works only the masquerade, does panels, and takes lots of pictures. John has been in the computer industry for over 20 years, working on email, anti-spam & anti-virus systems. Much to his surprise he is now a costumer as well. And he plays big Taiko drums.

Sessions in which JohnO participates

Saturday 28 May, 2016

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30
11:30
Magical Mystery Panel
1 hour 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Convene 1

Sandra Durbin (Participant)

JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Moderator)

Jenni Brush (Moderator)

Cody Parcell (Moderator)

JohnO, - (Participant)

Kathleen, Self-employed (Participant)

Dario Ciriello (Participant)

Bonnie Gordon, The Library Bards (Participant)

Xander Jeanneret (Participant)

Elnath D. Shanks (Participant)

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant)

DrWanda Kurtcu, SJSU (Participant)

Tory Parker (Participant)

Tom Saidak, The Royal Manticoran Navy (Participant)

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant)

Steven Mix, Green Machine Comics (Participant)

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Participant)

J.L. Doty, Bourgeois Capitalist Establishment (Participant)

Douglas Shepard (Participant)

Sunday 29 May, 2016

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
13:00
13:00
Frakking Piece of Shaz-Bat
1 hour 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Collaborate 3

Carrie Sessarego, Smart Bitches Trashy Books (Participant)

Juliette Wade (Participant)

Tracy Newby, TRMN (Participant)

Jacob Fisk (Moderator)

JohnO, - (Participant)

Monday 30 May, 2016

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
14:30
14:30
Are Cons Good For Your Health?
1 hour 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Convene 1

Chris OHalloran, Cengage Learning (real job) - Worldcon 76 in San Jose (Fannish job) (Moderator)

JohnO, - (Participant)

Sheryl R. Hayes (Participant)

Sessions in which JohnO attends

Friday 27 May, 2016

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
12:00
12:00
Opening Ceremonies
1 hour, 12:00 - 13:00

- Convene 1

13:00
13:00

- Connect 6

Denise Tanaka (Participant)

Jean Batt (Participant)

Sheryl R. Hayes (Moderator)

14:30
14:30
Cosplay is Not Consent
1 hour 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Synergy 5

Jean Batt (Participant)

Spacemonster Meyn, TRMN and SFI (Moderator)

Anastasia Hunter (Participant)

Sheryl R. Hayes (Participant)

Space for Opera
1 hour 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Engage

Chaz Brenchley (Participant)

J.L. Doty, Bourgeois Capitalist Establishment (Moderator)

Tom Saidak, The Royal Manticoran Navy (Participant)

Jennifer McGaffey (Participant)

16:00
16:00
Fabric Coloring
1 hour 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Synergy 2.

17:30
17:30

- Synergy 5

Pat Yulo (Participant)

Mary Boyd-Fisher (Participant)

19:00
19:00
Meet The Guests
1 hour 30 minutes, 19:00 - 20:30

- Convene 1

21:15
21:15
Karaoke/Casino
3 hours, 21:15 - 0:15

- Convene 1

Saturday 28 May, 2016

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00
10:00

- Synergy 4

Lori "lolorashel" Myers (Participant)

Marisa Garcia (Participant)

Gia Bomb (Participant)

Stephanie Otto (Participant)

Costumers and Their Stuff
1 hour 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Connect 6

Debbie Bretschneider (Moderator)

Ric Bretschneider, Fanboy Planet (Participant)

Jenni Brush (Participant)

11:30
11:30
Magical Mystery Panel
1 hour 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Convene 1

Sandra Durbin (Participant)

JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Moderator)

Jenni Brush (Moderator)

Cody Parcell (Moderator)

JohnO, - (Participant)

Kathleen, Self-employed (Participant)

Dario Ciriello (Participant)

Bonnie Gordon, The Library Bards (Participant)

Xander Jeanneret (Participant)

Elnath D. Shanks (Participant)

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant)

DrWanda Kurtcu, SJSU (Participant)

Tory Parker (Participant)

Tom Saidak, The Royal Manticoran Navy (Participant)

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant)

Steven Mix, Green Machine Comics (Participant)

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Participant)

J.L. Doty, Bourgeois Capitalist Establishment (Participant)

Douglas Shepard (Participant)

13:00
13:00
Raising Kids In Fandom Culture
1 hour 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Collaborate 3

Sarah Williams, Merrie Pryanksters (Moderator)

Carrie Sessarego, Smart Bitches Trashy Books (Participant)

Linden Tarr, PhotoBOMBincorporated (Participant)

JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant)

14:30
14:30
GoH Interview: David Gerrold
1 hour 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Convene 1

Beth00 (Participant)

David Gerrold (Participant)

JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant)

16:00
16:00
Delphic Oracle
1 hour 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Synergy 5

Jon Del Arroz (Participant)

Carrie Sessarego, Smart Bitches Trashy Books (Participant)

Sarah Pugliaresi (Participant)

Steven Mix, Green Machine Comics (Participant)

Todd McCaffrey (Moderator)

Stacy Ferguson (Participant)

16:30
16:30
Taunya, Beckett and Paul Concert
1 hour, 16:30 - 17:30

- Synergy 4

Beckett Gladney (Participant)

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant)

Paul Kwinn (Participant)

17:30
17:30
Putting Sex In Sci-Fi
1 hour 30 minutes, 17:30 - 19:00

- Collaborate 3

M Christian, Renaissance E Books/Digital Parchment Services (Moderator)

Christophe Pettus (Participant)

Inejiro Koizumi (Participant)

Charity Auction #1
1 hour 30 minutes, 17:30 - 19:00

- Connect 4

Cliff Winnig Concert
30 minutes, 17:30 - 18:00

- Synergy 4

Cliff Winnig (Participant)

18:00
18:00
Fred and Robin Capp Concert
45 minutes, 18:00 - 18:45

- Synergy 4

18:45
18:45
Margaret Davis and Kristoph Klover Concert
45 minutes, 18:45 - 19:30

- Synergy 4

Kristoph Klover, Flowinglass Music (Participant)

Margaret Davis, Margaret Davis Calligraphy & Design and Flowinglass Music (Participant)

19:00
19:00
Variety Show
2 hours, 19:00 - 21:00

- Convene 1

19:30
19:30
Theme Circle: Space Ships
1 hour, 19:30 - 20:30

- Synergy 4

21:30
21:30

- Collaborate 3

Sunday 29 May, 2016

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
9:00
9:00
Craft and Costume Swap
2 hours 30 minutes, 9:00 - 11:30

- Collaborate 3

10:00
10:00

- Connect 1

Amy Phillips (Participant)

Wooden Masks
1 hour 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Synergy 2

11:30
11:30
Todd McCaffrey Reading
30 minutes, 11:30 - 12:00

- Strategy

Todd McCaffrey (Participant)

13:00
13:00
Frakking Piece of Shaz-Bat
1 hour 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Collaborate 3

Carrie Sessarego, Smart Bitches Trashy Books (Participant)

Juliette Wade (Participant)

Tracy Newby, TRMN (Participant)

Jacob Fisk (Moderator)

JohnO, - (Participant)

14:30
14:30

- Connect 4

Lance Moore (Moderator)

Tracy Newby, TRMN (Participant)

Chris OHalloran, Cengage Learning (real job) - Worldcon 76 in San Jose (Fannish job) (Participant)

Irene Radford (Participant)

Daleks and Sonic Screwdrivers Workshop
1 hour 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Synergy 2

Alison Stern (Participant)

16:00
16:00
A Chat With David Gerrold
1 hour 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Strategy

David Gerrold (Participant)

Costumes for Everyone
1 hour 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Collaborate 3

Anne Killpack (Moderator)

Denise Tanaka (Participant)

Women In Space
1 hour 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Synergy 5

Pat MacEwen (Participant)

Spacemonster Meyn, TRMN and SFI (Moderator)

Tracy Newby, TRMN (Participant)

Megan O'Keefe (Participant)

Kay Pannell, PIERS Environmental Services (Participant)

Vanessa MacLaren-Wray, RPG Power Systems (Participant)

17:15
17:15
Jeff and Maya Bohnhoff Concert
45 minutes, 17:15 - 18:00

- Synergy 4

Maya Kaathryn Bohnhoff, Book View Cafe (Participant)

Jeff Bohnhoff (Participant)

17:30
17:30
Charity Auction #2
1 hour 30 minutes, 17:30 - 19:00

- Connect 4

19:00
19:00
The Mirror's Revenge : SPECIAL EVENT
3 hours, 19:00 - 22:00

- Convene 1

Monday 30 May, 2016

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00
10:00
Bay Area's Separated Fandoms- Why?
1 hour 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Connect 6

Bradford Lyau, Globosocks LLC (Participant)

Ric Bretschneider, Fanboy Planet (Participant)

Jacob Fisk (Moderator)

Jim Partridge (Participant)

11:30
11:30
How to get started as a voiceover actor
1 hour 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Engage

Xander Jeanneret (Participant)

Bonnie Gordon, The Library Bards (Participant)

13:00
13:00

- Connect 6

Jennifer Nestojko, San Jose Middle College (Participant)

Pat MacEwen (Moderator)

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant)

14:30
14:30
Are Cons Good For Your Health?
1 hour 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Convene 1

Chris OHalloran, Cengage Learning (real job) - Worldcon 76 in San Jose (Fannish job) (Moderator)

JohnO, - (Participant)

Sheryl R. Hayes (Participant)

16:00
16:00
Closing Ceremonies
1 hour, 16:00 - 17:00

- Convene 1

17:00
17:00
Hiss And Purr
1 hour, 17:00 - 18:00

- Convene 1

Share this