You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Wed, 06 Jul 2022 07:18:42 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Jay Freeman

Participates in 3 items
Jay Freeman has always regarded science fiction and fantasy as travel guides to the future, which he used assiduously to study and prepare for the trip: In 1952, at the age of six, he wanted to be a rocket pilot and explore other worlds. Unfortunately, he had been born on a planet where spaceflight was an escapist fantasy for losers. Notwithstanding, he ended up writing flight-control software for an outfit whose corporate goal is the colonization of Mars. Go figure. Jay's other SF&F-related activities include levitation (in small airplanes), cloning higher life forms (roses), first-hand study and observation of far-distant worlds (amateur astronomy), dealing every day with strange alien beings (cats), and playing electric guitar (no parenthetical explanation needed). He has five academic degrees, none of which have had anything to do with his career or employment. He lives in Redondo Beach and wants to be a dilettante if he grows up.

Sessions in which Jay Freeman participates

Saturday 28 May, 2016

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00
10:00
Colonization of Mars
1 hour 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Engage

C. Sanford Lowe, C Sanford Lowe (Participant)

Kathleen, Self-employed (Participant)

Jay Freeman (Moderator)

16:00
16:00
Prospects for Interstellar Flight
1 hour 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Connect 1

Howard Davidson, Facebook (Participant)

Megan O'Keefe (Participant)

Jay Freeman (Moderator)

Sunday 29 May, 2016

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00
10:00
The Lost Solar System
1 hour 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Connect 4

Jay Freeman (Participant)

Sessions in which Jay Freeman attends

Friday 27 May, 2016

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
13:00
13:00
Are We Alone In The Universe?
1 hour 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Engage

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Participant)

Chris Butler (Participant)

Todd McCaffrey (Participant)

Arthur Bozlee (Moderator)

Tom Saidak, The Royal Manticoran Navy (Participant)

David Gerrold (Participant)

Magic Vs. Religion
1 hour 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Collaborate 3

Lillian Csernica, Sense of Wonder Press (Participant)

Maya Kaathryn Bohnhoff, Book View Cafe (Participant)

Teresa Edgerton (Participant)

Jay Hartlove, JayWrites Productions (Moderator)

Maria Nieto (Participant)

16:00
16:00
Building a Space Station
1 hour 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Engage

C. Sanford Lowe, C Sanford Lowe (Moderator)

Howard Davidson, Facebook (Participant)

Arthur Bozlee (Participant)

Irene Radford (Participant)

19:00
19:00
Meet The Guests
1 hour 30 minutes, 19:00 - 20:30

- Convene 1

Saturday 28 May, 2016

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
13:00
13:00

- Engage

Andrew Fraknoi (Participant)

Searching for ET
1 hour 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Convene 1

Seth Shostak, SETI Institute (Participant)

18:45
18:45
Margaret Davis and Kristoph Klover Concert
45 minutes, 18:45 - 19:30

- Synergy 4

Kristoph Klover, Flowinglass Music (Participant)

Margaret Davis, Margaret Davis Calligraphy & Design and Flowinglass Music (Participant)

19:30
19:30
Theme Circle: Space Ships
1 hour, 19:30 - 20:30

- Synergy 4

Sunday 29 May, 2016

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30
11:30
My Favorite Fictional Spaceship
1 hour 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Connect 6

Jennifer McGaffey (Participant)

Arthur Bozlee (Moderator)

Chaz Brenchley (Participant)

Irene Radford (Participant)

16:00
16:00
Women In Space
1 hour 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Synergy 5

Pat MacEwen (Participant)

Spacemonster Meyn, TRMN and SFI (Moderator)

Tracy Newby, TRMN (Participant)

Megan O'Keefe (Participant)

Kay Pannell, PIERS Environmental Services (Participant)

Vanessa MacLaren-Wray, RPG Power Systems (Participant)

18:00
18:00
Theme Circle: Planetary Escapes
1 hour, 18:00 - 19:00

- Synergy 4

Monday 30 May, 2016

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00
10:00
Artistic Solutions, Inc. Board of Directors Meeting
1 hour 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Collaborate 3

14:30
14:30
We Came In Peace For All Mankind
1 hour 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Connect 6

Kyle Aisteach (Participant)

G. David Nordley, The Experimental Rocket Propulsion Society (Moderator)

Chris Butler (Participant)

Share this