You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Wed, 29 Jun 2022 13:04:56 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Sheryl Hayes

Participates in 4 items
{"twitch"=>"", "youtube"=>"", "linkedin"=>"", "flickr"=>"", "bio"=>"", "reddit"=>"", "facebook"=>"", "website"=>"", "twitterinfo"=>"", "othersocialmedia"=>"", "instagram"=>""}

Sessions in which Sheryl Hayes participates

Friday 27 May, 2016

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
13:00
13:00

- Connect 6

Denise Tanaka (Participant)

Jean Batt (Participant)

Sheryl Hayes (Moderator)

14:30
14:30
Cosplay is Not Consent
1 hour 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Synergy 5

Jean Batt (Participant)

Spacemonster Meyn, TRMN and SFI (Moderator)

Anastasia Hunter (Participant)

Sheryl Hayes (Participant)

16:00
16:00
String Theory
1 hour 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Synergy 2

Sheryl Hayes (Participant)

Monday 30 May, 2016

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
14:30
14:30
Are Cons Good For Your Health?
1 hour 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Convene 1

Chris OHalloran, Cengage Learning (real job) - Worldcon 76 in San Jose (Fannish job) (Moderator)

John O'Halloran, - (Participant)

Sheryl Hayes (Participant)

Sessions in which Sheryl Hayes attends

Saturday 28 May, 2016

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30
11:30
Klingon 101
1 hour 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Collaborate 3

Lawrence M. Schoen (Participant)

13:00
13:00
How Can Science Fiction and Fantasy Blend Well?
1 hour 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Synergy 4

Jennifer L. Carson, Freelance (Participant)

Todd McCaffrey (Participant)

Jacob Fisk (Participant)

Lawrence M. Schoen (Participant)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Moderator)

14:30
14:30
Costume in Fiction - Creating the total package
1 hour 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Synergy 5

Debbie Bretschneider (Participant)

Denise Tanaka (Participant)

ElizaBeth Gilligan, SFWA, DAW Books (Moderator)

Heather Rose Jones (Participant)

16:00
16:00
The X-Files: We're Back! And Spookier Than Ever!
1 hour 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Connect 4

DrWanda Kurtcu, SJSU (Participant)

Sarah Stegall (Moderator)

Matt Allair (Participant)

Kay Pannell, PIERS Environmental Services (Participant)

​Marketing Ghettos
1 hour 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Collaborate 3

Kyle Aisteach (Participant)

Jay Hartlove, JayWrites Productions (Moderator)

Heather Rose Jones (Participant)

19:00
19:00
Variety Show
2 hours, 19:00 - 21:00

- Convene 1

Sunday 29 May, 2016

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00
10:00
Fantasy Tropes: A Writing Tool or a Story Crutch?
1 hour 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Synergy 5

Jennifer L. Carson, Freelance (Moderator)

Kyle Aisteach (Participant)

Mark Gelineau, Painted Knees Mysteries (Participant)

Joe King (Participant)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant)

11:30
11:30
Beyond Olympus and Asgard
1 hour 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Collaborate 3

Heidi Stauffer, Lydian Academy (Participant)

Juliette Wade (Participant)

Lance Moore (Participant)

Thaddeus Howze, Ebonstorm Media (Participant)

Bret Sweet (Moderator)

13:00
13:00
A Chat With Lawrence Schoen
1 hour 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Strategy

Lawrence M. Schoen (Participant)

16:00
16:00
A Chat With David Gerrold
1 hour 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Strategy

David Gerrold (Participant)

17:30
17:30
Charity Auction #2
1 hour 30 minutes, 17:30 - 19:00

- Connect 4

20:30
20:30
Let's Pretend We're Famous
1 hour 30 minutes, 20:30 - 22:00

- Connect 6

Jon Del Arroz (Participant)

Carrie Sessarego, Smart Bitches Trashy Books (Participant)

Steven Mix, Green Machine Comics (Moderator)

srodriguez, Programming Division Head (Participant)

Cody Parcell (Participant)

Jenni Brush (Participant)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant)

Monday 30 May, 2016

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30
11:30
Is Serial Fiction Right For You?
1 hour 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Connect 4

Steven Mix, Green Machine Comics (Moderator)

13:00
13:00
A Chat With The Library Bards
1 hour 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Strategy

Xander Jeanneret (Participant)

Bonnie Gordon, The Library Bards (Participant)

14:30
14:30
Are Cons Good For Your Health?
1 hour 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Convene 1

Chris OHalloran, Cengage Learning (real job) - Worldcon 76 in San Jose (Fannish job) (Moderator)

John O'Halloran, - (Participant)

Sheryl Hayes (Participant)

16:00
16:00
Closing Ceremonies
1 hour, 16:00 - 17:00

- Convene 1

17:00
17:00
Hiss And Purr
1 hour, 17:00 - 18:00

- Convene 1

Share this