You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Tue, 30 Nov 2021 14:55:23 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Sunday 29 May, 2016

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
0:00
0:00
Eye of Argon
1 hour 30 minutes, 0:00 - 1:30

- Synergy 5

2:00
2:00
Dawn Patrol (1)
3 hours, 2:00 - 5:00

- Synergy 4

Heather Stern (Participant)

8:00
8:00
Domestic Sales Of Yak Milk
1 hour, 8:00 - 9:00

- Connect 4

Douglas Berry, Santa Clara Police Department (Participant)

9:00
9:00
Craft and Costume Swap
2 hours 30 minutes, 9:00 - 11:30

- Collaborate 3

10:00
10:00
Wooden Masks
1 hour 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Synergy 2

GoH Interview: Lawrence Schoen
1 hour 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Convene 1

Xander Jeanneret (Participant)

Bonnie Gordon, The Library Bards (Participant)

Lawrence M. Schoen (Participant)

Fight Choreography
1 hour 30 minutes, 10:00 - 11:30

- The Courtyard

Karen Brenchley (Participant)

Cody Parcell (Moderator)

Jeremy Tavan (Participant)

Storytelling In and Around Gaming
1 hour 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Engage

Jon Del Arroz (Moderator)

Dario Ciriello (Participant)

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant)

Griffin Barber (Participant)

jaymi elford (Participant)

David Gerrold (Participant)

Fantasy Tropes: A Writing Tool or a Story Crutch?
1 hour 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Synergy 5

Jennifer L. Carson, Freelance (Moderator)

Kyle Aisteach (Participant)

Mark Gelineau, Gelineau and King (Participant)

Joe King (Participant)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant)

Truth In History
1 hour 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Synergy 4

Gregg Castro, Salinan T'rowt'raahl (Moderator)

Heidi Stauffer, Lydian Academy (Participant)

ZM Quỳnh (Participant)

Irene Radford (Participant)

Christian Services
1 hour 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Connect 6

John Blaker (Participant)

Randy Smith (Participant)

The Lost Solar System
1 hour 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Connect 4

Jay Freeman (Participant)

- Connect 1

Amy Phillips (Participant)

11:00
11:00
Autograph Session: Ross
1 hour, 11:00 - 12:00

- Convene Lobby

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant)

Deborah J. Ross (Participant)

11:30
11:30
Todd McCaffrey Reading
30 minutes, 11:30 - 12:00

- Strategy

Todd McCaffrey (Participant)

Calligraphy Demo with Margaret Davis
1 hour 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Synergy 2

Margaret Davis, Margaret Davis Calligraphy & Design and Flowinglass Music (Participant)

Strange New Worlds
1 hour 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Convene 1

Michael Busch (Participant)

Sanjoy Som (Participant)

Keri Bean (Participant)

Sword Fighting Lesson (2)
1 hour 30 minutes, 11:30 - 13:00

- The Courtyard

Jeremy Tavan (Participant)

Sydney Thomson (Participant)

Tony Barajas, St. Michael's Salle d'Armes (Participant)

The Many Faces of A Story
1 hour 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Engage

David Gerrold (Participant)

Josh Powell (Participant)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Moderator)

Martian Law
1 hour 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Synergy 5

C. Sanford Lowe, C Sanford Lowe (Participant)

G. David Nordley, The Experimental Rocket Propulsion Society (Participant)

Chris Butler (Participant)

Parody Songwriting Workshop
1 hour 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Synergy 4

Maya Kaathryn Bohnhoff, Book View Cafe (Moderator)

Xander Jeanneret (Participant)

Bonnie Gordon, The Library Bards (Participant)

Jeff Bohnhoff (Participant)

Bob Kanefsky (Participant)

Paul Kwinn (Participant)

Beyond Olympus and Asgard
1 hour 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Collaborate 3

Heidi Stauffer, Lydian Academy (Participant)

Juliette Wade (Participant)

Lance Moore (Participant)

Thaddeus Howze, Ebonstorm Media (Participant)

Bret Sweet (Moderator)

My Favorite Fictional Spaceship
1 hour 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Connect 6

Jennifer McGaffey (Participant)

Arthur Bozlee (Moderator)

Chaz Brenchley (Participant)

Irene Radford (Participant)

The Real Lab
1 hour 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Connect 4

Brian Williams, Contra Costa College (Participant)

Ellen Coatney, Contra Costa College (Moderator)

Laurel Anne Hill (Participant)

Wordpress
1 hour 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Connect 1

Jean Martin, Greater Bay Area Costumers Guild (Participant)

Ric Bretschneider, Fanboy Planet (Moderator)

Deirdre Saoirse Moen (Participant)

12:00
12:00
Lawrence Schoen Reading
30 minutes, 12:00 - 12:30

- Strategy

Lawrence M. Schoen (Participant)

Autograph Session: Mix
1 hour, 12:00 - 13:00

- Convene Lobby

Steven Mix, Green Machine Comics (Participant)

13:00
13:00
A Chat With Lawrence Schoen
1 hour 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Strategy

Lawrence M. Schoen (Participant)

- Convene Lobby

A.E. Marling (Participant)

Irene Radford (Participant)

Comets In Motion, "adults edition":
1 hour 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Synergy 2

Vanessa MacLaren-Wray, RPG Power Systems (Participant)

Fun With the Library Bards!
1 hour 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Convene 1

Light Saber Training!
1 hour 30 minutes, 13:00 - 14:30

- The Courtyard

GoH Interview: Chris Butler
1 hour 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Engage

Cody Parcell (Moderator)

Chris Butler (Participant)

Science Fiction From Scientists
1 hour 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Synergy 5

G. David Nordley, The Experimental Rocket Propulsion Society (Participant)

Andrew Fraknoi (Moderator)

Paul Preuss (Participant)

Does That Come In Vanilla?
1 hour 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Synergy 4

Jean Batt (Participant)

Lance Moore (Moderator)

Heather Rose Jones (Participant)

Tory Parker (Participant)

Frakking Piece of Shaz-Bat
1 hour 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Collaborate 3

Carrie Sessarego, Smart Bitches (Participant)

Juliette Wade (Participant)

Tracy Newby, Royal Manticoran Navy/Starfleet (Participant)

Jacob Fisk (Moderator)

John O'Halloran, - (Participant)

Facing the Darkness
1 hour 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Connect 6

Bret Sweet (Participant)

Skye Allen (Participant)

Maria Nieto (Moderator)

Batman v. Superman and things that make us Wonder
1 hour 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Connect 4

Bradford Lyau, Globosocks LLC (Moderator)

Derek McCaw, Fanboy Planet (Participant)

Thaddeus Howze, Ebonstorm Media (Participant)

Evernote
1 hour 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Connect 1

ZM Quỳnh (Moderator)

14:00
14:00
Autograph Session: Hill and Saulson
1 hour, 14:00 - 15:00

- Convene Lobby

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant)

Laurel Anne Hill (Participant)

14:30
14:30
Christian Fan BOF
1 hour 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Strategy

Randy Smith (Participant)

Daleks and Sonic Screwdrivers Workshop
1 hour 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Synergy 2

Alison Stern (Participant)

The Force Awoke!
1 hour 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Convene 1

Cliff Winnig (Participant)

Sarah Pugliaresi (Participant)

Darth Solar, TRMN (Moderator)

Bob Kanefsky (Participant)

Wonder Woman After 50
1 hour 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Synergy 5

Carrie Sessarego, Smart Bitches (Participant)

Debbie Bretschneider (Participant)

Denise Tanaka (Moderator)

Eva Carrender, Carrender Robotics (Participant)

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant)

Deborah J. Ross (Participant)

Space for Everyone
1 hour 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Collaborate 3

Anne Killpack (Participant)

Pat MacEwen (Moderator)

Kathleen Bartholomew, Self-employed (Participant)

How To Carve Out Time For Writing
1 hour 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Connect 6

ZM Quỳnh (Participant)

David Gerrold (Participant)

Josh Powell (Moderator)

Mark Gelineau, Gelineau and King (Participant)

Joe King (Participant)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant)

- Connect 4

Lance Moore (Moderator)

Tracy Newby, Royal Manticoran Navy/Starfleet (Participant)

Chris OHalloran, Cengage Learning (real job) - Worldcon 76 in San Jose (Fannish job) (Participant)

Irene Radford (Participant)

​The Top Tourist Sights of the Solar System
1 hour 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Connect 1

Andrew Fraknoi (Participant)

15:00
15:00

- Convene Lobby

Sarah Stegall (Participant)

Megan O'Keefe (Participant)

16:00
16:00
A Chat With David Gerrold
1 hour 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Strategy

David Gerrold (Participant)

- Convene Lobby

Orkan Umurhan (Participant)

Andrew Fraknoi (Participant)

Zombie Make-Up Workshop
1 hour 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Synergy 2

Eva Carrender, Carrender Robotics (Participant)

English Country Dance
1 hour 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Convene 1

Sarah Williams, Merrie Pryanksters (Participant)

Brian Williams, Contra Costa College (Participant)

Ellen Coatney, Contra Costa College (Participant)

Sarah (Participant)

Women In Space
1 hour 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Synergy 5

Pat MacEwen (Participant)

Stacy Meyn, TRMN and SFI (Moderator)

Tracy Newby, Royal Manticoran Navy/Starfleet (Participant)

Megan O'Keefe (Participant)

Kay Pannell, PIERS Environmental Services (Participant)

Vanessa MacLaren-Wray, RPG Power Systems (Participant)

Skye Alexander Concert
30 minutes, 16:00 - 16:30

- Synergy 4

Skye Allen (Participant)

Costumes for Everyone
1 hour 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Collaborate 3

Anne Killpack (Moderator)

Denise Tanaka (Participant)

Fan Art
1 hour 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Connect 6

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Moderator)

Amy-Elyse Neer, The Art of Amy-Elyse Neer (Participant)

Anastasia Hunter (Participant)

Chris Butler (Participant)

Roosters Have Teeth!
1 hour 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Connect 4

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Moderator)

Elnath D. Shanks (Participant)

Jacob Fisk (Participant)

The Space To Move Forward
1 hour 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Connect 1

John Blaker (Participant)

Lillian Csernica, Sense of Wonder Press (Participant)

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Participant)

Steven Mix, Green Machine Comics (Moderator)

16:30
16:30
Mark Horning Concert
45 minutes, 16:30 - 17:15

- Synergy 4

17:15
17:15
Jeff and Maya Bohnhoff Concert
45 minutes, 17:15 - 18:00

- Synergy 4

Maya Kaathryn Bohnhoff, Book View Cafe (Participant)

Jeff Bohnhoff (Participant)

17:30
17:30
Charm Bracelets
1 hour 30 minutes, 17:30 - 19:00

- Synergy 2

Linguistics For The Storyteller
1 hour 30 minutes, 17:30 - 19:00

- Synergy 5

Juliette Wade (Moderator)

Lawrence M. Schoen (Participant)

Remembering Daniel
1 hour 30 minutes, 17:30 - 19:00

- Collaborate 3

Charity Auction #2
1 hour 30 minutes, 17:30 - 19:00

- Connect 4

18:00
18:00
Theme Circle: Planetary Escapes
1 hour, 18:00 - 19:00

- Synergy 4

19:00
19:00
The Mirror's Revenge : SPECIAL EVENT
3 hours, 19:00 - 22:00

- Convene 1

Open Singing - Sunday
5 hours, 19:00 - 0:00

- Synergy 4

20:00
20:00
LARP: Garden Station Four (b)
4 hours, 20:00 - 0:00

- Collaborate 3

20:30
20:30
Let's Pretend We're Famous
1 hour 30 minutes, 20:30 - 22:00

- Connect 6

Jon Del Arroz (Participant)

Carrie Sessarego, Smart Bitches (Participant)

Steven Mix, Green Machine Comics (Moderator)

srodriguez, Programming Division Head (Participant)

Cody Parcell (Participant)

Jenni Brush (Participant)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant)

21:00
21:00
Coloring For Adults - Sunday
1 hour 30 minutes, 21:00 - 22:30

- Synergy 2