You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Fri, 19 Aug 2022 11:34:21 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

David Coronado

Narrator
Theatre Arcanos
Participates in 3 items
David Coronado has been playing in and running LARPs for over 20 years, and has been writing gaming worlds for his friends in various genres for over 30. As part of the Theatre Arcanos team, he helps bring some of our favorite fictional worlds to life with non-canonical characters. He is a budget costumer, a cartographer, a social activist, and the father of a homeschooled teen.

Sessions in which David Coronado participates

Friday 25 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
3:00 PM
3:00 PM
Costuming or Cosplay?
1 hour 30 minutes, 3:00 PM - 4:30 PM

- Synergy 4

David Coronado, Theatre Arcanos (Moderator)

Sean Bassett, Cosplay With Pride (Participant)

Frederica Wright (Participant)

Saturday 26 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Fan Fiction: A Stepping Stone or a Waste of Time?
1 hour 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM

- Synergy 1

Denise Tanaka (Moderator)

Loren Rhoads, Automatism Press (Participant)

David Coronado, Theatre Arcanos (Participant)

5:30 PM
5:30 PM
World Building for GM's
1 hour 30 minutes, 5:30 PM - 7:00 PM

- Connect 4

Darth Solar, TRMN (Moderator)

Tory Parker (Participant)

David Coronado, Theatre Arcanos (Participant)

Sessions in which David Coronado attends

Saturday 26 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
2:30 PM
2:30 PM
Bridging the Generations
1 hour 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

- Connect 3

Jacob Fisk (Moderator)

Meg Creelman, Unique Law (Participant)

Colin Fisk (Participant)

Grayson McNeill-Coronado (Participant)

Cayden Coronado (Participant)

Sunday 27 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
Heroines of Tortall
1 hour 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Convene 1

Tamora Pierce (Moderator)

srodriguez, Programming Division Head (Participant)

Michelle McNeill (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
GM trials & Tribulations
1 hour 30 minutes, 4:00 PM - 5:30 PM

- Synergy 5

Darth Solar, TRMN (Moderator)

Paul Kwinn (Participant)

Douglas Berry, Santa Clara Police Department (Participant)

Michelle McNeill (Participant)

7:00 PM
7:00 PM
Theatre Arcanos presents Jheregs’ Banquet
5 hours, 7:00 PM - 12:00 AM

- Synergy 4

Monday 28 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Family Friendly: Pool Noodle Quidditch
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

- Collaborate 3

Share this