Skip to main page content

Ric Bretschneider

Fanboy Planet
Participates in 3 items
Ric Bretschneider obsessively collects geek activities. If you Google him, you'd swear you're looking at five different guys. A professional software developer for decades, your computer likely has at least one application he's worked on. He consults with individuals and groups on how to effectively present and engage an audience. Lately he’s been into pro and fan applications of e-communities and podcasting. A professional presenter and consultant, Ric founded the San Jose branch of the Pecha Kucha presentation event, and can occasionally be heard on his Presentations Roundtable podcast, promoting excellence in design and technique through interviews of industry professionals. Along with a valiant crew of dedicated nerds, Ric is the producer of the Fanboy Planet, a weekly podcast, and writes columns on technology in fandom and crowdsourcing for the web site; fanboyplanet.com. When he has a moment, Ric reads books and comics, and plays analog board and card games. He's here to help people, it's what he does.

Sessions in which Ric Bretschneider participates

Friday 25 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
3:00 PM

Sunday 27 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
4:00 PM
4:00 PM - 5:30 PM | 1 hour 30 minutes
Comics
5:30 PM
5:30 PM - 7:00 PM | 1 hour 30 minutes
media

Sessions in which Ric Bretschneider attends

Saturday 26 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM - 2:30 PM | 1 hour 30 minutes
ArtComicsanimation
1:00 PM - 5:00 PM | 4 hours
Gaming
4:00 PM
4:00 PM - 5:30 PM | 1 hour 30 minutes
Charity
7:00 PM
7:00 PM - 8:30 PM | 1 hour 30 minutes
Events
8:30 PM
8:30 PM - 10:00 PM | 1 hour 30 minutes
just for fun

Sunday 27 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM - 11:30 AM | 1 hour 30 minutes
Charity
10:00 AM - 11:30 AM | 1 hour 30 minutes
interview
2:30 PM
2:30 PM - 4:30 PM | 2 hours
Eventsmedia
2:30 PM - 4:00 PM | 1 hour 30 minutes
7:00 PM
7:00 PM - 9:00 PM | 2 hours
Events
9:00 PM
9:00 PM - 10:30 PM | 1 hour 30 minutes