Skip to main page content

Christopher Garcia

Curator
Computer History Museum
Participates in 11 items
Christopher J Garcia is a writer, filmmaker, festival programmer, curator, and fanzine editor from Boulder Creek, CA. He's won the Hugo for Best Fanzine, written documentaries, run film festivals, cooked shirred eggs, and has twins boys he calls The Penguins. He likes Stuff.

Sessions in which Christopher Garcia participates

Friday 25 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
12:00 PM
12:00 PM - 1:00 PM | 1 hour
1:30 PM
1:30 PM - 3:00 PM | 1 hour 30 minutes
literature
3:00 PM
3:00 PM - 4:30 PM | 1 hour 30 minutes
Technologyculture
7:00 PM
7:00 PM - 8:00 PM | 1 hour

Saturday 26 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM - 2:30 PM | 1 hour 30 minutes
ArtComicsanimation
2:30 PM
2:30 PM - 4:00 PM | 1 hour 30 minutes
limited seating

Sunday 27 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM - 11:30 AM | 1 hour 30 minutes
interview
2:30 PM
2:30 PM - 4:30 PM | 2 hours
Eventsmedia

Monday 28 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM - 2:30 PM | 1 hour 30 minutes
2:30 PM
2:30 PM - 3:30 PM | 1 hour