You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Fri, 12 Aug 2022 00:48:52 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Amanda Coronado

After School Childcare
Participates in 3 items
Amanda grew up reading fantasy and dystopian novels which spurred her to want to make the world a better place a little bit at a time. She is a recent graduate of Sonoma State University with her BA in Sociology and she wants to get her Master's in Social Work to hopefully prevent the dystopian futures she grew up reading about.

Sessions in which Amanda Coronado participates

Friday 25 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:30 PM
1:30 PM
Twins in Fantasy
1 hour 30 minutes, 1:30 PM - 3:00 PM

- Convene 1

Cayden Coronado (Participant)

Amanda Coronado (Participant)

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant)

Tamora Pierce (Participant)

4:30 PM
4:30 PM
How do you define a hero?
1 hour 30 minutes, 4:30 PM - 6:00 PM

- Synergy 4

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Moderator)

Amanda Coronado (Participant)

Tamora Pierce (Participant)

Sunday 27 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
The Direction of Modern Science Fiction
1 hour 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Connect 1

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Moderator)

Linden Tarr, PhotoBOMBincorporated (Participant)

Amanda Coronado (Participant)

Peter Beagle (Participant)

J.L. Doty, Bourgeois Capitalist Establishment (Participant)

Sessions in which Amanda Coronado attends

Friday 25 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:30 PM
1:30 PM
Twins in Fantasy
1 hour 30 minutes, 1:30 PM - 3:00 PM

- Convene 1

Cayden Coronado (Participant)

Amanda Coronado (Participant)

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant)

Tamora Pierce (Participant)

4:30 PM
4:30 PM
How do you define a hero?
1 hour 30 minutes, 4:30 PM - 6:00 PM

- Synergy 4

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Moderator)

Amanda Coronado (Participant)

Tamora Pierce (Participant)

8:00 PM
8:00 PM
Open Singing Friday
5 hours, 8:00 PM - 1:00 AM

- Engage

10:00 PM
10:00 PM
Cards Against Humanity
4 hours, 10:00 PM - 2:00 AM

- Collaborate 2

Saturday 26 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
Costuming through the ages
1 hour 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Connect 1

Meg Creelman, Unique Law (Moderator)

Heather Rose Jones (Participant)

Debbie Bretschneider (Participant)

Robin Gallowglas (Participant)

2:30 PM
2:30 PM
Bridging the Generations
1 hour 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

- Connect 3

Jacob Fisk (Moderator)

Meg Creelman, Unique Law (Participant)

Colin Fisk (Participant)

Grayson McNeill-Coronado (Participant)

Cayden Coronado (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Harry Potter LARP - Youth Only
1 hour 30 minutes, 5:00 PM - 6:30 PM

- Synergy 1

10:00 PM
10:00 PM
Burlesque
1 hour 30 minutes, 10:00 PM - 11:30 PM

- Convene 1

11:55 PM
11:55 PM
Eye of Argon
1 hour 30 minutes, 11:59 PM - 1:29 AM

- Synergy 4

Sunday 27 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
The Direction of Modern Science Fiction
1 hour 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Connect 1

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Moderator)

Linden Tarr, PhotoBOMBincorporated (Participant)

Amanda Coronado (Participant)

Peter Beagle (Participant)

J.L. Doty, Bourgeois Capitalist Establishment (Participant)

7:00 PM
7:00 PM
Theatre Arcanos presents Jheregs’ Banquet
5 hours, 7:00 PM - 12:00 AM

- Synergy 4

Share this