You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Sun, 29 May 2022 06:41:21 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Jacob Fisk

Participates in 5 items
Jacob Fisk is a lifelong fandom member, with a love for books, video games, anime, comics, and other media on occasion. He is studying to be a veterinarian, and as such is a stickler for biology and science in fiction (to an insufferable degree at times), but is also a fan of classical mythology and history. You can often find him ranting about some minor detail for far longer than is considered necessary, or recharging his batteries in a corner. Not as scary as he looks.

Sessions in which Jacob Fisk participates

Friday 25 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:30 PM
1:30 PM
Integrating Mythology
1 hour 30 minutes, 1:30 PM - 3:00 PM

- Synergy 1

Jacob Fisk (Moderator)

Jay Hartlove, JayWrites Productions (Participant)

Kevin Andrew Murphy (Participant)

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant)

Saturday 26 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
Creature Design and Anatomy
1 hour 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Convene 1

Keliana Tayler (Moderator)

Margaret Organ-Kean (Participant)

Jacob Fisk (Participant)

G. David Nordley, The Experimental Rocket Propulsion Society (Participant)

2:30 PM
2:30 PM
Bridging the Generations
1 hour 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

- Connect 3

Jacob Fisk (Moderator)

Meg Creelman, Unique Law (Participant)

Colin Fisk (Participant)

Grayson McNeill-Coronado (Participant)

Cayden Coronado (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
Growing Up In Fandom
1 hour 30 minutes, 4:00 PM - 5:30 PM

- Connect 3

Jean Batt (Moderator)

Meg Creelman, Unique Law (Participant)

Keliana Tayler (Participant)

Jacob Fisk (Participant)

Grayson McNeill-Coronado (Participant)

Monday 28 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM
Community versus individualism.
1 hour 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Connect 4

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Moderator)

Colin Fisk (Participant)

Jacob Fisk (Participant)

Jennifer McGaffey (Participant)

Sessions in which Jacob Fisk attends

Friday 25 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
4:30 PM
4:30 PM
Finding your place in Fandom.
1 hour 30 minutes, 4:30 PM - 6:00 PM

- Connect 1

Jay Freeman (Participant)

Denise Tanaka (Moderator)

Randy Smith (Participant)

Share this