You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Sat, 22 Jan 2022 05:21:50 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Debbie Bretschneider

Participates in 3 items
Debbie loves costuming and the costuming culture in fandom. She specializes in recreation of both fantasy and historical subjects, typically from movies, book covers, and her imagination. Debbie has regularly enjoyed participating in costuming contests both as a creator and as a judge. She won Best in Show at the 2004 Baycon and the 2011 Westercon. Debbie will participate in Baycon hall costuming this year, so keep a lookout for her and join in making Baycon a fun costuming experience!

Sessions in which Debbie Bretschneider participates

Saturday 26 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
Costuming through the ages
1 hour 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Connect 1

Meg Creelman, Unique Law (Moderator)

Heather Rose Jones (Participant)

Debbie Bretschneider (Participant)

Robin Gallowglas (Participant)

2:30 PM
2:30 PM

- Synergy 5

Jean Martin, Greater Bay Area Costumers Guild (Moderator)

Debbie Bretschneider (Participant)

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant)

Christopher Erickson (Participant)

Sunday 27 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
2:30 PM
2:30 PM
Historical Costuming
1 hour 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

- Connect 1

Sarah Williams, Merrie Pryanksters (Participant)

Debbie Bretschneider (Participant)

Denise Tanaka (Participant)

Sessions in which Debbie Bretschneider attends

Friday 25 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
7:00 PM
7:00 PM
Meet The Guests
1 hour, 7:00 PM - 8:00 PM

- Convene 1

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant)

Margaret Organ-Kean (Participant)

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant)

Tamora Pierce (Participant)

JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant)

Saturday 26 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM

- Connect 3

4:00 PM
4:00 PM
Super Awesome Advice Panel
1 hour 30 minutes, 4:00 PM - 5:30 PM

- Synergy 4

Eric "In the Elevator" Zuckerman (Moderator)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant)

Steven Mix, Green Machine Comics (Participant)

srodriguez, Programming Division Head (Participant)

Carrie Sessarego, Smart Bitches (Participant)

5:30 PM
5:30 PM
English Country Dancing
1 hour 30 minutes, 5:30 PM - 7:00 PM

- Synergy 4

Sarah Williams, Merrie Pryanksters (Participant)

Brian Williams, Contra Costa College (Participant)

Ellen Coatney, Contra Costa College (Participant)

Sunday 27 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Christopher Garcia Interview
1 hour 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM

- Convene 1

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
Old Ain't Dead! Cosplaying over the age of 30, or 50
1 hour 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Synergy 5

Darth Solar, TRMN (Participant)

Jean Martin, Greater Bay Area Costumers Guild (Participant)

Lani Bassett, Dynamic Cosplay (Participant)

Kai MacTane (Participant)

Sean Bassett, Cosplay With Pride (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
Intro to Comics
1 hour 30 minutes, 4:00 PM - 5:30 PM

- Synergy 1

Leslie Light, Black Nerd Problems.com (Moderator)

Tyler Hayes, N/A (Participant)

Carrie Sessarego, Smart Bitches (Participant)

Jason Malcolm Stewart (Participant)

Ric Bretschneider, Fanboy Planet (Participant)

Female Heroes And Female Villains
1 hour 30 minutes, 4:00 PM - 5:30 PM

- Synergy 4

Tamora Pierce (Moderator)

Sheryl Hayes (Participant)

Peter Beagle (Participant)

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Participant)

5:30 PM
5:30 PM
Outlasting the Jedi
1 hour 30 minutes, 5:30 PM - 7:00 PM

- Synergy 5

Derek McCaw, Fanboy Planet (Moderator)

Ric Bretschneider, Fanboy Planet (Participant)

JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant)

Elwin Cotman (Participant)

7:00 PM
7:00 PM
Masquerade and Variety Show
2 hours, 7:00 PM - 9:00 PM

- Convene 1