You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Wed, 18 May 2022 20:52:09 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

James Konijn

Participates in 1 Session

Sessions in which James Konijn participates

Saturday 26 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
5:30 PM
5:30 PM
A Dramatic Reading
1 hour 30 minutes, 5:30 PM - 7:00 PM

- Synergy 5

Steven Mix, Green Machine Comics (Participant)

Mark Gelineau, Gelineau and King (Participant)

Emerian Rich, Self and HorrorAddicts (Participant)

James Konijn (Participant)

Sessions in which James Konijn attends

Friday 25 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 PM
10:00 PM
Cards Against Humanity
4 hours, 10:00 PM - 2:00 AM

- Collaborate 2

Sunday 27 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Artistic Solutions Board Meeting
1 hour 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM

- Synergy 5

Monday 28 May, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
Margaret Organ-Kean Spotlight
1 hour 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Convene 1

Margaret Organ-Kean (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
Nerdvana Podcast
1 hour 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Convene 1

JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant)

Chuck Serface (Participant)

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant)

2:30 PM
2:30 PM
Closing Ceremonies
1 hour, 2:30 PM - 3:30 PM

- Convene 1

Margaret Organ-Kean (Participant)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant)

JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant)

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant)

Tamora Pierce (Participant)

3:30 PM
3:30 PM
Hiss and Purr
1 hour, 3:30 PM - 4:30 PM

- Convene 1

Share this