You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Thu, 02 Dec 2021 07:05:35 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Friday 26 May, 2017

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
12:30
12:30
13:00
13:00
13:30
13:30
13:50
13:50
14:10
14:10
14:30
14:30
15:00
15:00
16:00
16:00
16:30
16:30
18:00
18:00
19:00
19:00
20:00
20:00
21:00
21:00

Saturday 27 May, 2017

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00
10:00
10:30
10:30
10:45
10:45
11:00
11:00
11:30
11:30
12:00
12:00
12:30
12:30
13:00
13:00
  • High Fantasy
  • Inspire 1
  • 13:00 - 14:30  | 1 hour 30 minutes
  • literature
  • Lace Tatting
  • Synergy 2
  • 13:00 - 14:30  | 1 hour 30 minutes
  • ArtMakers Workshop
14:00
14:00
14:30
14:30
  • Tea In Space!
  • Convene 1
  • 14:30 - 16:00  | 1 hour 30 minutes
  • GoHdystopia/utopia
  • BoF: Ingress
  • 6th Floor - Concierge Lounge
  • 14:30 - 16:00  | 1 hour 30 minutes
  • BoF
15:00
15:00
16:00
16:00
17:00
17:00
17:30
17:30
  • Iron Editor
  • Connect 1
  • 17:30 - 19:00  | 1 hour 30 minutes
  • writingediting
18:00
18:00
18:30
18:30
18:50
18:50
19:00
19:00
19:10
19:10
20:00
20:00
21:30
21:30
22:00
22:00
  • Burlesque
  • Convene 1
  • 22:00 - 23:30  | 1 hour 30 minutes
  • Events
23:59
23:59

Sunday 28 May, 2017

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
2:00
2:00
10:00
10:00
11:00
11:00
11:30
11:30
  • Podcasting
  • Synergy 4
  • 11:30 - 13:00  | 1 hour 30 minutes
  • podcast
12:00
12:00
13:00
13:00
  • Escape Velocity
  • Inspire 1
  • 13:00 - 14:30  | 1 hour 30 minutes
  • spaceScienceliterature
13:20
13:20
13:40
13:40
14:00
14:00
14:30
14:30
  • The Hunger Games
  • Inspire 1
  • 14:30 - 16:00  | 1 hour 30 minutes
  • literaturedystopia/utopia
  • CSI and Magic
  • Synergy 5
  • 14:30 - 16:00  | 1 hour 30 minutes
  • magicwriting
16:00
16:00
17:30
17:30
18:00
18:00
19:00
19:00
19:20
19:20
19:30
19:30
19:40
19:40
20:00
20:00
20:30
20:30
21:00
21:00
21:30
21:30

Monday 29 May, 2017

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
2:00
2:00
10:00
10:00
  • Cover Me
  • Connect 1
  • 10:00 - 11:30  | 1 hour 30 minutes
  • writingpublishing
11:30
11:30
  • Match Game
  • Inspire 1
  • 11:30 - 13:00  | 1 hour 30 minutes
  • just for fun
13:00
13:00
  • Gamification
  • Convene 1
  • 13:00 - 14:30  | 1 hour 30 minutes
  • TechnologyGaming
  • FanArt
  • Synergy 1
  • 13:00 - 14:30  | 1 hour 30 minutes
  • Art
14:30
14:30
15:30
15:30