M. Todd Gallowglas

Supreme Overlord in Primus
Gallowglas Army
Participe à 11 sessions
Writer and storyteller.

Sessions auxquelles M. Todd Gallowglas participe

vendredi 27 mai, 2016

Fuseau horaire: PDT/Pacific Time (US & Canada)
14:30
14:30
What Kind of Planet Do We Want? 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Synergy 4

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

Orkan Umurhan (Participant.e)

G. David Nordley, The Experimental Rocket Propulsion Society (Modérateur.rice)

16:00
16:00
Believable Spaces 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Connect 4

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

samedi 28 mai, 2016

Fuseau horaire: PDT/Pacific Time (US & Canada)
11:30
11:30
Magical Mystery Panel 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Convene 1

John O'Halloran, - (Participant.e)

Douglas Shepard (Participant.e)

Bonnie Gordon, The Library Bards (Participant.e)

Tory Parker (Participant.e)

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Participant.e)

Cody Parcell (Modérateur.rice)

Dario Ciriello (Participant.e)

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant.e)

Wanda Kurtcu, CSUEB (Participant.e)

Sandra Durbin (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Modérateur.rice)

Elnath D. Shanks (Participant.e)

Xander Jeanneret (Participant.e)

J.L. Doty, Bourgeois Capitalist Establishment (Participant.e)

Steven Mix, Green Machine Comics (Participant.e)

JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant.e)

Jenni Brush (Modérateur.rice)

Tom Saidak, The Royal Manticoran Navy (Participant.e)

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant.e)

Kathleen Bartholomew, Self-employed (Participant.e)

13:00
13:00
How Can Science Fiction and Fantasy Blend Well? 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Synergy 4

Jacob Fisk (Participant.e)

Jennifer L. Carson, Freelance (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Modérateur.rice)

Todd McCaffrey (Participant.e)

Lawrence M. Schoen (Participant.e)

14:30
14:30
What's Your Style? 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Connect 4

Josh Powell (Participant.e)

Dan Shaurette (Participant.e)

A.E. Marling (Participant.e)

jaymi elford (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Modérateur.rice)

16:00
16:00

- Engage

Inejiro Koizumi (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

Thaddeus Howze, Ebonstorm Media (Participant.e)

Bradford Lyau, Globosocks LLC (Modérateur.rice)

dimanche 29 mai, 2016

Fuseau horaire: PDT/Pacific Time (US & Canada)
10:00
10:00
Fantasy Tropes: A Writing Tool or a Story Crutch? 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Synergy 5

Mark Gelineau, Gelineau and King (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

Kyle Aisteach (Participant.e)

Jennifer L. Carson, Freelance (Modérateur.rice)

Joe King (Participant.e)

11:30
11:30
The Many Faces of A Story 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Engage

Josh Powell (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Modérateur.rice)

David Gerrold (Participant.e)

14:30
14:30
How To Carve Out Time For Writing 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Connect 6

ZM Quỳnh (Participant.e)

Josh Powell (Modérateur.rice)

Mark Gelineau, Gelineau and King (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

Joe King (Participant.e)

David Gerrold (Participant.e)

20:30
20:30
Let's Pretend We're Famous 1 heure 30 minutes, 20:30 - 22:00

- Connect 6

Jon Del Arroz (Participant.e)

Steven Mix, Green Machine Comics (Modérateur.rice)

Carrie Sessarego, Smart Bitches (Participant.e)

Cody Parcell (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

srodriguez, Programming Division Head (Participant.e)

Jenni Brush (Participant.e)

lundi 30 mai, 2016

Fuseau horaire: PDT/Pacific Time (US & Canada)
11:30
11:30
Building A Personal Brand 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Synergy 4

Cody Parcell (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Modérateur.rice)

Jenni Brush (Participant.e)