Jon Del Arroz

Participe à 6 sessions
Jon Del Arroz is best known for his work on the lore for the Doomtown: Reloaded expandable card game, the webcomic Flying Sparks and being the Dean Martin of the science fiction convention scene. He hails from the East San Francisco Bay Area along with his wife and two boys. His debut novel, a tie-in to the popular card game Star Realms is set to release in summer of 2016. Head to www.delarroz.com for more info.

Sessions auxquelles Jon Del Arroz participe

Vendredi 27 mai, 2016

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
20:00
20:00
Master of the Universe (A Dramatic Reading)
1 heure 30 minutes, 20:00 - 21:30

- Connect 4

Jon Del Arroz (Modérateur.rice)

Xander Jeanneret (Participant.e)

Griffin Barber (Participant.e)

Stacy Ferguson (Participant.e)

Rhawnie Pino (Participant.e)

Samedi 28 mai, 2016

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
14:30
14:30
GoH Interview: The Library Bards
1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Engage

Jon Del Arroz (Modérateur.rice)

Xander Jeanneret (Participant.e)

Bonnie Gordon, The Library Bards (Participant.e)

16:00
16:00
Delphic Oracle
1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Synergy 5

Jon Del Arroz (Participant.e)

Carrie Sessarego, Smart Bitches Trashy Books (Participant.e)

Sarah Pugliaresi (Participant.e)

Steven Mix, Green Machine Comics (Participant.e)

Todd McCaffrey (Modérateur.rice)

Stacy Ferguson (Participant.e)

Dimanche 29 mai, 2016

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00
10:00
Storytelling In and Around Gaming
1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Engage

Jon Del Arroz (Modérateur.rice)

Dario Ciriello (Participant.e)

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant.e)

Griffin Barber (Participant.e)

jaymi elford (Participant.e)

David Gerrold (Participant.e)

20:30
20:30
Let's Pretend We're Famous
1 heure 30 minutes, 20:30 - 22:00

- Connect 6

Jon Del Arroz (Participant.e)

Carrie Sessarego, Smart Bitches Trashy Books (Participant.e)

Steven Mix, Green Machine Comics (Modérateur.rice)

Susie, Programming Division Head (Participant.e)

Cody Parcell (Participant.e)

Jenni Brush (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

Lundi 30 mai, 2016

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
13:00
13:00
Someone Else's Space
1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Convene 1

Jon Del Arroz (Participant.e)

Kathleen, Self-employed (Modérateur.rice)

David Gerrold (Participant.e)

Sessions auxquelles Jon Del Arroz assiste

Vendredi 27 mai, 2016

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
19:00
19:00
Meet The Guests
1 heure 30 minutes, 19:00 - 20:30

- Convene 1

21:15
21:15
Karaoke/Casino
3 heures, 21:15 - 0:15

- Convene 1

Samedi 28 mai, 2016

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
19:00
19:00
Variety Show
2 heures, 19:00 - 21:00

- Convene 1

21:30
21:30

- Collaborate 3

Dimanche 29 mai, 2016

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
0:00
0:00
Eye of Argon
1 heure 30 minutes, 0:00 - 1:30

- Synergy 5

11:30
11:30
Todd McCaffrey Reading
30 minutes, 11:30 - 12:00

- Strategy

Todd McCaffrey (Participant.e)

12:00
12:00
Autograph Session: Mix
1 heure, 12:00 - 13:00

- Convene Lobby

Steven Mix, Green Machine Comics (Participant.e)

14:30
14:30
Christian Fan BOF
1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Strategy

Randy Smith (Participant.e)

17:15
17:15
Jeff and Maya Bohnhoff Concert
45 minutes, 17:15 - 18:00

- Synergy 4

Maya Kaathryn Bohnhoff, Book View Cafe (Participant.e)

Jeff Bohnhoff (Participant.e)