Steven Mix

Author
Green Machine Comics
Participe à 8 sessions

Ingredients: 1 part writer, 1 part working with folks in the autism community, 1 part dad for an awesome 9 year old kid, 1 part former comic shop owner

Preparation: Serve 5 years in the U.S. Army Airborne breaking mostly body but never spirit

Served: With a deep understanding of pop-culture and a violent quick wit

Standard garnish: Hot Cheetos (Look everyone knows it)

Drinkware: Highball glass

Primary alcohol by volume: Batman's favorite drink is Gingerale

Sessions auxquelles Steven Mix participe

Samedi 28 mai, 2016

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30
11:30
Magical Mystery Panel
1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Convene 1

Sandra Durbin (Participant.e)

JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Modérateur.rice)

Jenni Brush (Modérateur.rice)

Cody Parcell (Modérateur.rice)

JohnO, - (Participant.e)

Kathleen, Self-employed (Participant.e)

Dario Ciriello (Participant.e)

Bonnie Gordon, The Library Bards (Participant.e)

Xander Jeanneret (Participant.e)

Elnath D. Shanks (Participant.e)

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant.e)

DrWanda Kurtcu, SJSU (Participant.e)

Tory Parker (Participant.e)

Tom Saidak, The Royal Manticoran Navy (Participant.e)

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant.e)

Steven Mix, Green Machine Comics (Participant.e)

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Participant.e)

J.L. Doty, Bourgeois Capitalist Establishment (Participant.e)

Douglas Shepard (Participant.e)

13:00
13:00
Gearing Up For War
1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Synergy 5

Setsu Uzume (Modérateur.rice)

Steven Mix, Green Machine Comics (Participant.e)

Griffin Barber (Participant.e)

14:30
14:30
Video Gaming Life
1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Collaborate 3

Tony Barajas, St. Michael's Salle d'Armes (Participant.e)

Steven Mix, Green Machine Comics (Modérateur.rice)

DrWanda Kurtcu, SJSU (Participant.e)

Darth Solar, TRMN (Participant.e)

Douglas Shepard (Participant.e)

16:00
16:00
Delphic Oracle
1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Synergy 5

Jon Del Arroz (Participant.e)

Carrie Sessarego, Smart Bitches Trashy Books (Participant.e)

Sarah Pugliaresi (Participant.e)

Steven Mix, Green Machine Comics (Participant.e)

Todd McCaffrey (Modérateur.rice)

Stacy Ferguson (Participant.e)

Dimanche 29 mai, 2016

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
12:00
12:00
Autograph Session: Mix
1 heure, 12:00 - 13:00

- Convene Lobby

Steven Mix, Green Machine Comics (Participant.e)

16:00
16:00
The Space To Move Forward
1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Connect 1

John Blaker (Participant.e)

Lillian Csernica, Sense of Wonder Press (Participant.e)

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Participant.e)

Steven Mix, Green Machine Comics (Modérateur.rice)

20:30
20:30
Let's Pretend We're Famous
1 heure 30 minutes, 20:30 - 22:00

- Connect 6

Jon Del Arroz (Participant.e)

Carrie Sessarego, Smart Bitches Trashy Books (Participant.e)

Steven Mix, Green Machine Comics (Modérateur.rice)

Susie, Programming Division Head (Participant.e)

Cody Parcell (Participant.e)

Jenni Brush (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

Lundi 30 mai, 2016

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30
11:30
Is Serial Fiction Right For You?
1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Connect 4

Steven Mix, Green Machine Comics (Modérateur.rice)