Vanessa MacLaren-Wray

engineer/writer
RPG Power Systems
Participe à 4 sessions
Vanessa MacLaren-Wray writes over-researched SF/fantasy, analyzes electric power systems, invents messy science projects for kids, makes photographs and robots, and watches rocket launches (on site if possible!). She's a published poet with an SF novella seeking a home right now, and the fractious teens in the fantasy novel she's working on are in all kinds of trouble, but at least they have finally started talking to each other. As a known procrastinator, Doc MacWray tries not to hang out online. Fail. She can easily be tracked down at cometarytales.com, cometarytales (flickr), PixelGravityAstronomy (Facebook), and both PixelGravity and CometaryTales on Twitter.

Sessions auxquelles Vanessa MacLaren-Wray participe

Samedi 28 mai, 2016

Fuseau horaire: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
13:00
13:00
Comets In Motion, "kids edition" 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Synergy 2

Vanessa MacLaren-Wray, RPG Power Systems (Participant.e)

Dimanche 29 mai, 2016

Fuseau horaire: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
13:00
13:00
Comets In Motion, "adults edition": 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Synergy 2

Vanessa MacLaren-Wray, RPG Power Systems (Participant.e)

16:00
16:00
Women In Space 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Synergy 5

Pat MacEwen (Participant.e)

Stacy Meyn, TRMN and SFI (Modérateur.rice)

Tracy Newby, Royal Manticoran Navy/Starfleet (Participant.e)

Megan O'Keefe (Participant.e)

Kay Pannell, PIERS Environmental Services (Participant.e)

Vanessa MacLaren-Wray, RPG Power Systems (Participant.e)

Lundi 30 mai, 2016

Fuseau horaire: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00
10:00
Solar System Walk 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- The Courtyard

Vanessa MacLaren-Wray, RPG Power Systems (Participant.e)

Sessions auxquelles Vanessa MacLaren-Wray assiste

Vendredi 27 mai, 2016

Fuseau horaire: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
13:00
13:00
Steampunk Lace Mask Workshop 2 heures, 13:00 - 15:00

- Synergy 2

Sandra Durbin (Participant.e)

16:00
16:00
Believable Spaces 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Connect 4

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

19:00
19:00
Meet The Guests 1 heure 30 minutes, 19:00 - 20:30

- Convene 1

20:00
20:00
LARP: Garden Station Four (a) 4 heures, 20:00 - 0:00

- Collaborate 3

Samedi 28 mai, 2016

Fuseau horaire: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
16:00
16:00
Browncoats: Independence War 3 heures, 16:00 - 19:00

- Convene 1

16:30
16:30
Taunya, Beckett and Paul Concert 1 heure, 16:30 - 17:30

- Synergy 4

Beckett Gladney (Participant.e)

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant.e)

Paul Kwinn (Participant.e)

19:00
19:00
Variety Show 2 heures, 19:00 - 21:00

- Convene 1

Dimanche 29 mai, 2016

Fuseau horaire: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30
11:30
Parody Songwriting Workshop 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Synergy 4

Maya Kaathryn Bohnhoff, Book View Cafe (Modérateur.rice)

Xander Jeanneret (Participant.e)

Bonnie Gordon, The Library Bards (Participant.e)

Jeff Bohnhoff (Participant.e)

Bob Kanefsky (Participant.e)

Paul Kwinn (Participant.e)

14:30
14:30
How To Carve Out Time For Writing 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Connect 6

ZM Quỳnh (Participant.e)

David Gerrold (Participant.e)

Josh Powell (Modérateur.rice)

Mark Gelineau, Gelineau and King (Participant.e)

Joe King (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

17:30
17:30
Linguistics For The Storyteller 1 heure 30 minutes, 17:30 - 19:00

- Synergy 5

Juliette Wade (Modérateur.rice)

Lawrence M. Schoen (Participant.e)

19:00
19:00

- Convene 1

Lundi 30 mai, 2016

Fuseau horaire: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30
11:30
How to get started as a voiceover actor 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Engage

Xander Jeanneret (Participant.e)

Bonnie Gordon, The Library Bards (Participant.e)

13:00
13:00
Art Auction 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Synergy 4

14:30
14:30
Home Audio Recording 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Connect 4

Jeff Bohnhoff (Participant.e)

16:00
16:00
Closing Ceremonies 1 heure, 16:00 - 17:00

- Convene 1