Vendredi 27 mai, 2016

Fuseau horaire: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
12:00
12:00
Opening Ceremonies 1 heure, 12:00 - 13:00

- Convene 1

13:00
13:00
Steampunk Lace Mask Workshop 2 heures, 13:00 - 15:00

- Synergy 2

Sandra Durbin (Participant.e)

GoH Interview: Anastasia Hunter 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Convene 1

Alison Stern (Modérateur.rice)

Anastasia Hunter (Participant.e)

Are We Alone In The Universe? 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Engage

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Participant.e)

Chris Butler (Participant.e)

Todd McCaffrey (Participant.e)

Arthur Bozlee (Modérateur.rice)

Tom Saidak, The Royal Manticoran Navy (Participant.e)

David Gerrold (Participant.e)

- Synergy 5

Heather Rose Jones (Participant.e)

Ja Shia (Participant.e)

Colin Fisk (Modérateur.rice)

ElizaBeth Gilligan, SFWA, DAW Books (Participant.e)

- Synergy 4

Howard, Facebook (Participant.e)

Pat MacEwen (Participant.e)

G. David Nordley, The Experimental Rocket Propulsion Society (Modérateur.rice)

Magic Vs. Religion 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Collaborate 3

Lillian Csernica, Sense of Wonder Press (Participant.e)

Maya Kaathryn Bohnhoff, Book View Cafe (Participant.e)

Teresa Edgerton (Participant.e)

Jay Hartlove, JayWrites Productions (Modérateur.rice)

Maria Nieto (Participant.e)

- Connect 6

Denise Tanaka (Participant.e)

Jean Batt (Participant.e)

Sheryl Hayes (Modérateur.rice)

How to Remember EVERYTHING! 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Connect 1

Lawrence M. Schoen (Participant.e)

14:30
14:30
Friday Reading 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Strategy

Cliff Winnig (Participant.e)

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Participant.e)

Star Trek - Why We Still Love It 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Convene 1

Ja Shia (Participant.e)

David Gerrold (Participant.e)

Wanda Kurtcu, CSUEB (Modérateur.rice)

Lawrence M. Schoen (Participant.e)

Irene Radford (Participant.e)

Space for Opera 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Engage

Chaz Brenchley (Participant.e)

J.L. Doty, Bourgeois Capitalist Establishment (Modérateur.rice)

Tom Saidak, The Royal Manticoran Navy (Participant.e)

Jennifer McGaffey (Participant.e)

Cosplay is Not Consent 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Synergy 5

Jean Batt (Participant.e)

Stacy Meyn, TRMN and SFI (Modérateur.rice)

Anastasia Hunter (Participant.e)

Sheryl Hayes (Participant.e)

What Kind of Planet Do We Want? 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Synergy 4

G. David Nordley, The Experimental Rocket Propulsion Society (Modérateur.rice)

Orkan Umurhan (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

Space For Our Differences 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Connect 6

Bradford Lyau, Globosocks LLC (Participant.e)

Gregg Castro, Salinan T'rowt'raahl (Participant.e)

Maria Nieto (Modérateur.rice)

- Connect 4

Colin Fisk (Participant.e)

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Modérateur.rice)

Megan O'Keefe (Participant.e)

Kay Pannell, PIERS Environmental Services (Participant.e)

15:00
15:00
Greeting Cards 1 heure, 15:00 - 16:00

- Synergy 2

16:00
16:00
String Theory 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Synergy 2

Sheryl Hayes (Participant.e)

Fabric Coloring 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Synergy 2.

DC v. Marvel 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Convene 1

Ja Shia (Modérateur.rice)

Bret Sweet (Participant.e)

Jason Malcolm Stewart (Participant.e)

Building a Space Station 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Engage

C. Sanford Lowe, C Sanford Lowe (Modérateur.rice)

Howard, Facebook (Participant.e)

Arthur Bozlee (Participant.e)

Irene Radford (Participant.e)

The Four Lords Talk Curseborn 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Synergy 5

Simon Gatsu Sandoval (Participant.e)

Trowa D. Cloud (Participant.e)

Squall D. Ace (Participant.e)

Elnath D. Shanks (Participant.e)

Building the Instrumentality 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Synergy 4

Bradford Lyau, Globosocks LLC (Participant.e)

Dario Ciriello (Modérateur.rice)

Not Your Typical Superkid 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Collaborate 3

Pat MacEwen (Participant.e)

ElizaBeth Gilligan, SFWA, DAW Books (Modérateur.rice)

Beth Barany, YA Fantasy, Paranormal Romance, Science Fiction Mystery (Participant.e)

It's A Hat, It's a Brooch, It's a Faucet... 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Connect 6

Stacy Meyn, TRMN and SFI (Modérateur.rice)

Believable Spaces 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Connect 4

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

Zombie Apocalypse 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Connect 1

Wanda Kurtcu, CSUEB (Participant.e)

Kay Pannell, PIERS Environmental Services (Modérateur.rice)

17:30
17:30

- Synergy 5

Pat Yulo (Participant.e)

Mary Boyd-Fisher (Participant.e)

19:00
19:00
Meet The Guests 1 heure 30 minutes, 19:00 - 20:30

- Convene 1

Friday Night Magic 3 heures, 19:00 - 22:00

- Engage

A.E. Marling (Participant.e)

Open Singing - Friday 5 heures, 19:00 - 0:00

- Synergy 4

20:00
20:00
LARP: Garden Station Four (a) 4 heures, 20:00 - 0:00

- Collaborate 3

Master of the Universe (A Dramatic Reading) 1 heure 30 minutes, 20:00 - 21:30

- Connect 4

Jon Del Arroz (Modérateur.rice)

Xander Jeanneret (Participant.e)

Griffin Barber (Participant.e)

Stacy Ferguson (Participant.e)

Rhawnie Pino (Participant.e)

20:30
20:30
Alison Stern Concert 45 minutes, 20:30 - 21:15

- Convene 1

Alison Stern (Participant.e)

21:00
21:00
Coloring For Adults - Friday 1 heure 30 minutes, 21:00 - 22:30

- Synergy 2

21:15
21:15
Karaoke/Casino 3 heures, 21:15 - 0:15

- Convene 1

Samedi 28 mai, 2016

Fuseau horaire: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00
10:00
Kumihimo Workshop 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Synergy 2

Colonization of Mars 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Engage

C. Sanford Lowe, C Sanford Lowe (Participant.e)

Kathleen Bartholomew, Self-employed (Participant.e)

Jay Freeman (Modérateur.rice)

Monks in Space 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Synergy 5

Lillian Csernica, Sense of Wonder Press (Modérateur.rice)

Jennifer Nestojko, San Jose Middle College (Participant.e)

G. David Nordley, The Experimental Rocket Propulsion Society (Participant.e)

Laurel Anne Hill (Participant.e)

- Synergy 4

Lori "lolorashel" Myers (Participant.e)

Marisa Garcia (Participant.e)

Gia Bomb (Participant.e)

Stephanie Otto (Participant.e)

Biological Sciences in Hard SF 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Collaborate 3

Brian Williams, Contra Costa College (Participant.e)

Ellen Coatney, Contra Costa College (Participant.e)

Costumers and Their Stuff 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Connect 6

Debbie Bretschneider (Modérateur.rice)

Ric Bretschneider, Fanboy Planet (Participant.e)

Jenni Brush (Participant.e)

The New Adult Coloring Fad 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Connect 4

Beckett Gladney (Participant.e)

Emerian Rich, Self and HorrorAddicts,net (Modérateur.rice)

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant.e)

- Connect 1

Maya Kaathryn Bohnhoff, Book View Cafe (Modérateur.rice)

Sandra Saidak, Silicon Valley Authors (Participant.e)

Chaz Brenchley (Participant.e)

Karen Brenchley (Participant.e)

Mark Gelineau, Gelineau and King (Participant.e)

Joe King (Participant.e)

11:00
11:00

- Convene Lobby

Maria Nieto (Participant.e)

Jason Malcolm Stewart (Participant.e)

11:30
11:30
David Gerrold Reading 30 minutes, 11:30 - 12:00

- Strategy

David Gerrold (Participant.e)

Lightsabers For All Ages Workshop 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Synergy 2

Alison Stern (Participant.e)

Magical Mystery Panel 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Convene 1

Sandra Durbin (Participant.e)

JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Modérateur.rice)

Jenni Brush (Modérateur.rice)

Cody Parcell (Modérateur.rice)

John O'Halloran, - (Participant.e)

Kathleen Bartholomew, Self-employed (Participant.e)

Dario Ciriello (Participant.e)

Bonnie Gordon, The Library Bards (Participant.e)

Xander Jeanneret (Participant.e)

Elnath D. Shanks (Participant.e)

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant.e)

Wanda Kurtcu, CSUEB (Participant.e)

Tory Parker (Participant.e)

Tom Saidak, The Royal Manticoran Navy (Participant.e)

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant.e)

Steven Mix, Green Machine Comics (Participant.e)

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Participant.e)

J.L. Doty, Bourgeois Capitalist Establishment (Participant.e)

Douglas Shepard (Participant.e)

Sword Fighting Lesson (1) 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- The Courtyard

Jeremy Tavan (Participant.e)

Sydney Thomson (Participant.e)

Tony Barajas, St. Michael's Salle d'Armes (Participant.e)

Women In Science and Engineering 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Engage

Eva Carrender, Carrender Robotics (Participant.e)

Heidi Stauffer, Lydian Academy (Participant.e)

Ellen Coatney, Contra Costa College (Participant.e)

Karen Brenchley (Modérateur.rice)

Amy Phillips (Participant.e)

Evil to the Core: Villains in Sci Fi and Fantasy 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Synergy 5

A.E. Marling (Participant.e)

Jennifer L. Carson, Freelance (Modérateur.rice)

Setsu Uzume (Participant.e)

Christophe Pettus (Participant.e)

Deborah J. Ross (Participant.e)

Non-biological pets 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Synergy 4

Tom Galloway (Participant.e)

G. David Nordley, The Experimental Rocket Propulsion Society (Modérateur.rice)

Dan Shaurette (Participant.e)

Klingon 101 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Collaborate 3

Lawrence M. Schoen (Participant.e)

- Connect 6

Cliff Winnig (Participant.e)

Jennifer McGaffey (Participant.e)

Jacob Fisk (Modérateur.rice)

Josh Powell (Participant.e)

If It's Tuesday, It Must Be A Wheelchair 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Connect 4

Anne Killpack (Modérateur.rice)

Jennifer Nestojko, San Jose Middle College (Participant.e)

New art mediums-What is out there? 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Connect 1

M Christian, Renaissance E Books/Digital Parchment Services (Modérateur.rice)

Amy-Elyse Neer, The Art of Amy-Elyse Neer (Participant.e)

Chris Butler (Participant.e)

13:00
13:00

- Convene Lobby

Jay Hartlove, JayWrites Productions (Participant.e)

Jeff Bohnhoff (Participant.e)

Comets In Motion, "kids edition" 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Synergy 2

Vanessa MacLaren-Wray, RPG Power Systems (Participant.e)

Searching for ET 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Convene 1

Seth Shostak, SETI Institute (Participant.e)

- Engage

Andrew Fraknoi (Participant.e)

Gearing Up For War 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Synergy 5

Setsu Uzume (Modérateur.rice)

Steven Mix, Green Machine Comics (Participant.e)

Griffin Barber (Participant.e)

How Can Science Fiction and Fantasy Blend Well? 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Synergy 4

Jennifer L. Carson, Freelance (Participant.e)

Todd McCaffrey (Participant.e)

Jacob Fisk (Participant.e)

Lawrence M. Schoen (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Modérateur.rice)

Raising Kids In Fandom Culture 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Collaborate 3

Sarah Williams, Merrie Pryanksters (Modérateur.rice)

Carrie Sessarego, Smart Bitches (Participant.e)

Linden Tarr, PhotoBOMBincorporated (Participant.e)

JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant.e)

Playing Dress Up! 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Connect 6

Stacy Ferguson (Modérateur.rice)

Rhawnie Pino (Participant.e)

Anastasia Hunter (Participant.e)

- Connect 4

Randy Smith (Participant.e)

Tom Saidak, The Royal Manticoran Navy (Participant.e)

G. David Nordley, The Experimental Rocket Propulsion Society (Participant.e)

ElizaBeth Gilligan, SFWA, DAW Books (Participant.e)

David Gerrold (Participant.e)

Horroraddicts.net 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Connect 1

Emerian Rich, Self and HorrorAddicts,net (Modérateur.rice)

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant.e)

Laurel Anne Hill (Participant.e)

Dan Shaurette (Participant.e)

Jason Malcolm Stewart (Participant.e)

14:00
14:00

- Convene Lobby

Pat MacEwen (Participant.e)

Juliette Wade (Participant.e)

Lillian Csernica, Sense of Wonder Press (Participant.e)

14:30
14:30
Saturday Reading 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Strategy

Dario Ciriello (Participant.e)

Maya Kaathryn Bohnhoff, Book View Cafe (Participant.e)

Andrew Fraknoi (Participant.e)

Laurel Anne Hill (Participant.e)

Finger Loop Braiding Workshop 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Synergy 2

Jennifer McGaffey (Participant.e)

Siege Engines For Small People 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Synergy 2.

GoH Interview: David Gerrold 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Convene 1

Beth00 (Participant.e)

David Gerrold (Participant.e)

JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant.e)

GoH Interview: The Library Bards 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Engage

Jon Del Arroz (Modérateur.rice)

Xander Jeanneret (Participant.e)

Bonnie Gordon, The Library Bards (Participant.e)

Costume in Fiction - Creating the total package 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Synergy 5

Debbie Bretschneider (Participant.e)

Denise Tanaka (Participant.e)

ElizaBeth Gilligan, SFWA, DAW Books (Modérateur.rice)

Heather Rose Jones (Participant.e)

Frankenstein at 200: It's Alive! 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Synergy 4

Carrie Sessarego, Smart Bitches (Participant.e)

Sarah Stegall (Modérateur.rice)

Bob Kanefsky (Participant.e)

Jason Malcolm Stewart (Participant.e)

Video Gaming Life 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Collaborate 3

Tony Barajas, St. Michael's Salle d'Armes (Participant.e)

Steven Mix, Green Machine Comics (Modérateur.rice)

Wanda Kurtcu, CSUEB (Participant.e)

Darth Solar, TRMN (Participant.e)

Douglas Shepard (Participant.e)

- Connect 6

Beckett Gladney (Participant.e)

Margaret Davis, Margaret Davis Calligraphy & Design and Flowinglass Music (Participant.e)

Amy-Elyse Neer, The Art of Amy-Elyse Neer (Participant.e)

Bret Sweet (Modérateur.rice)

Elnath D. Shanks (Participant.e)

Christophe Pettus (Participant.e)

What's Your Style? 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Connect 4

A.E. Marling (Participant.e)

jaymi elford (Participant.e)

Josh Powell (Participant.e)

Dan Shaurette (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Modérateur.rice)

The good, The Bad, And The WTF of Cover Art 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Connect 1

M Christian, Renaissance E Books/Digital Parchment Services (Participant.e)

Thaddeus Howze, Ebonstorm Media (Participant.e)

Megan O'Keefe (Modérateur.rice)

Deirdre Saoirse Moen (Participant.e)

Kathleen Bartholomew, Self-employed (Participant.e)

15:00
15:00

- Convene Lobby

Mark Gelineau, Gelineau and King (Participant.e)

Joe King (Participant.e)

16:00
16:00

- Convene Lobby

Dario Ciriello (Participant.e)

Josh Powell (Participant.e)

Treasure Boxes Workshop 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Synergy 2

Ellen Coatney, Contra Costa College (Participant.e)

Browncoats: Independence War 3 heures, 16:00 - 19:00

- Convene 1

- Engage

Bradford Lyau, Globosocks LLC (Modérateur.rice)

Thaddeus Howze, Ebonstorm Media (Participant.e)

Inejiro Koizumi (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

Delphic Oracle 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Synergy 5

Jon Del Arroz (Participant.e)

Carrie Sessarego, Smart Bitches (Participant.e)

Sarah Pugliaresi (Participant.e)

Steven Mix, Green Machine Comics (Participant.e)

Todd McCaffrey (Modérateur.rice)

Stacy Ferguson (Participant.e)

​Marketing Ghettos 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Collaborate 3

Kyle Aisteach (Participant.e)

Jay Hartlove, JayWrites Productions (Modérateur.rice)

Heather Rose Jones (Participant.e)

Publishing Wishlists 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Connect 6

Emerian Rich, Self and HorrorAddicts,net (Modérateur.rice)

M Christian, Renaissance E Books/Digital Parchment Services (Participant.e)

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant.e)

The X-Files: We're Back! And Spookier Than Ever! 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Connect 4

Wanda Kurtcu, CSUEB (Participant.e)

Sarah Stegall (Modérateur.rice)

Matt Allair (Participant.e)

Kay Pannell, PIERS Environmental Services (Participant.e)

Prospects for Interstellar Flight 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Connect 1

Howard, Facebook (Participant.e)

Megan O'Keefe (Participant.e)

Jay Freeman (Modérateur.rice)

16:30
16:30
Taunya, Beckett and Paul Concert 1 heure, 16:30 - 17:30

- Synergy 4

Beckett Gladney (Participant.e)

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant.e)

Paul Kwinn (Participant.e)

17:30
17:30
Candle holders 1 heure 30 minutes, 17:30 - 19:00

- Synergy 2

Dwarf Planets 1 heure 30 minutes, 17:30 - 19:00

- Synergy 5

Pat MacEwen (Modérateur.rice)

G. David Nordley, The Experimental Rocket Propulsion Society (Participant.e)

Orkan Umurhan (Participant.e)

Chris Butler (Participant.e)

Cliff Winnig Concert 30 minutes, 17:30 - 18:00

- Synergy 4

Cliff Winnig (Participant.e)

Putting Sex In Sci-Fi 1 heure 30 minutes, 17:30 - 19:00

- Collaborate 3

M Christian, Renaissance E Books/Digital Parchment Services (Modérateur.rice)

Christophe Pettus (Participant.e)

Inejiro Koizumi (Participant.e)

Todd McCaffrey Hosts, "Are You A Werewolf?" 1 heure 30 minutes, 17:30 - 19:00

- Connect 6

Carrie Sessarego, Smart Bitches (Participant.e)

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant.e)

Todd McCaffrey (Modérateur.rice)

Megan O'Keefe (Participant.e)

Stacy Ferguson (Participant.e)

Rhawnie Pino (Participant.e)

Charity Auction #1 1 heure 30 minutes, 17:30 - 19:00

- Connect 4

18:00
18:00
Fred and Robin Capp Concert 45 minutes, 18:00 - 18:45

- Synergy 4

18:45
18:45

- Synergy 4

Kristoph Klover, Flowinglass Music (Participant.e)

Margaret Davis, Margaret Davis Calligraphy & Design and Flowinglass Music (Participant.e)

19:00
19:00
Variety Show 2 heures, 19:00 - 21:00

- Convene 1

LARP: Persephone's Gift 5 heures, 19:00 - 0:00

- Engage

19:30
19:30
Theme Circle: Space Ships 1 heure, 19:30 - 20:30

- Synergy 4

20:30
20:30
TRMN Task Group 91.1 Summit 1 heure 30 minutes, 20:30 - 22:00

- Synergy 5

Open Singing - Saturday 5 heures, 20:30 - 1:30

- Synergy 4

21:00
21:00
Coloring For Adults - Saturday 1 heure 30 minutes, 21:00 - 22:30

- Synergy 2

21:30
21:30

- Collaborate 3

Dimanche 29 mai, 2016

Fuseau horaire: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
0:00
0:00
Eye of Argon 1 heure 30 minutes, 0:00 - 1:30

- Synergy 5

2:00
2:00
Dawn Patrol (1) 3 heures, 2:00 - 5:00

- Synergy 4

Heather Stern (Participant.e)

8:00
8:00
Domestic Sales Of Yak Milk 1 heure, 8:00 - 9:00

- Connect 4

Douglas Berry, Santa Clara Police Department (Participant.e)

9:00
9:00
Craft and Costume Swap 2 heures 30 minutes, 9:00 - 11:30

- Collaborate 3

10:00
10:00
Wooden Masks 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Synergy 2

GoH Interview: Lawrence Schoen 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Convene 1

Xander Jeanneret (Participant.e)

Bonnie Gordon, The Library Bards (Participant.e)

Lawrence M. Schoen (Participant.e)

Fight Choreography 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- The Courtyard

Karen Brenchley (Participant.e)

Cody Parcell (Modérateur.rice)

Jeremy Tavan (Participant.e)

Storytelling In and Around Gaming 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Engage

Jon Del Arroz (Modérateur.rice)

Dario Ciriello (Participant.e)

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant.e)

Griffin Barber (Participant.e)

jaymi elford (Participant.e)

David Gerrold (Participant.e)

Fantasy Tropes: A Writing Tool or a Story Crutch? 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Synergy 5

Jennifer L. Carson, Freelance (Modérateur.rice)

Kyle Aisteach (Participant.e)

Mark Gelineau, Gelineau and King (Participant.e)

Joe King (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

Truth In History 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Synergy 4

Gregg Castro, Salinan T'rowt'raahl (Modérateur.rice)

Heidi Stauffer, Lydian Academy (Participant.e)

ZM Quỳnh (Participant.e)

Irene Radford (Participant.e)

Christian Services 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Connect 6

John Blaker (Participant.e)

Randy Smith (Participant.e)

The Lost Solar System 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Connect 4

Jay Freeman (Participant.e)

- Connect 1

Amy Phillips (Participant.e)

11:00
11:00
Autograph Session: Ross 1 heure, 11:00 - 12:00

- Convene Lobby

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant.e)

Deborah J. Ross (Participant.e)

11:30
11:30
Todd McCaffrey Reading 30 minutes, 11:30 - 12:00

- Strategy

Todd McCaffrey (Participant.e)

Calligraphy Demo with Margaret Davis 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Synergy 2

Margaret Davis, Margaret Davis Calligraphy & Design and Flowinglass Music (Participant.e)

Strange New Worlds 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Convene 1

Michael Busch (Participant.e)

Sanjoy Som (Participant.e)

Keri Bean (Participant.e)

Sword Fighting Lesson (2) 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- The Courtyard

Jeremy Tavan (Participant.e)

Sydney Thomson (Participant.e)

Tony Barajas, St. Michael's Salle d'Armes (Participant.e)

The Many Faces of A Story 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Engage

David Gerrold (Participant.e)

Josh Powell (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Modérateur.rice)

Martian Law 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Synergy 5

C. Sanford Lowe, C Sanford Lowe (Participant.e)

G. David Nordley, The Experimental Rocket Propulsion Society (Participant.e)

Chris Butler (Participant.e)

Parody Songwriting Workshop 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Synergy 4

Maya Kaathryn Bohnhoff, Book View Cafe (Modérateur.rice)

Xander Jeanneret (Participant.e)

Bonnie Gordon, The Library Bards (Participant.e)

Jeff Bohnhoff (Participant.e)

Bob Kanefsky (Participant.e)

Paul Kwinn (Participant.e)

Beyond Olympus and Asgard 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Collaborate 3

Heidi Stauffer, Lydian Academy (Participant.e)

Juliette Wade (Participant.e)

Lance Moore (Participant.e)

Thaddeus Howze, Ebonstorm Media (Participant.e)

Bret Sweet (Modérateur.rice)

My Favorite Fictional Spaceship 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Connect 6

Jennifer McGaffey (Participant.e)

Arthur Bozlee (Modérateur.rice)

Chaz Brenchley (Participant.e)

Irene Radford (Participant.e)

The Real Lab 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Connect 4

Brian Williams, Contra Costa College (Participant.e)

Ellen Coatney, Contra Costa College (Modérateur.rice)

Laurel Anne Hill (Participant.e)

Wordpress 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Connect 1

Jean Martin, Greater Bay Area Costumers Guild (Participant.e)

Ric Bretschneider, Fanboy Planet (Modérateur.rice)

Deirdre Saoirse Moen (Participant.e)

12:00
12:00
Lawrence Schoen Reading 30 minutes, 12:00 - 12:30

- Strategy

Lawrence M. Schoen (Participant.e)

Autograph Session: Mix 1 heure, 12:00 - 13:00

- Convene Lobby

Steven Mix, Green Machine Comics (Participant.e)

13:00
13:00
A Chat With Lawrence Schoen 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Strategy

Lawrence M. Schoen (Participant.e)

- Convene Lobby

A.E. Marling (Participant.e)

Irene Radford (Participant.e)

Comets In Motion, "adults edition": 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Synergy 2

Vanessa MacLaren-Wray, RPG Power Systems (Participant.e)

Fun With the Library Bards! 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Convene 1

Light Saber Training! 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- The Courtyard

GoH Interview: Chris Butler 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Engage

Cody Parcell (Modérateur.rice)

Chris Butler (Participant.e)

Science Fiction From Scientists 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Synergy 5

G. David Nordley, The Experimental Rocket Propulsion Society (Participant.e)

Andrew Fraknoi (Modérateur.rice)

Paul Preuss (Participant.e)

Does That Come In Vanilla? 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Synergy 4

Jean Batt (Participant.e)

Lance Moore (Modérateur.rice)

Heather Rose Jones (Participant.e)

Tory Parker (Participant.e)

Frakking Piece of Shaz-Bat 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Collaborate 3

Carrie Sessarego, Smart Bitches (Participant.e)

Juliette Wade (Participant.e)

Tracy Newby, Royal Manticoran Navy/Starfleet (Participant.e)

Jacob Fisk (Modérateur.rice)

John O'Halloran, - (Participant.e)

Facing the Darkness 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Connect 6

Bret Sweet (Participant.e)

Skye Allen (Participant.e)

Maria Nieto (Modérateur.rice)

Batman v. Superman and things that make us Wonder 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Connect 4

Bradford Lyau, Globosocks LLC (Modérateur.rice)

Derek McCaw, Fanboy Planet (Participant.e)

Thaddeus Howze, Ebonstorm Media (Participant.e)

Evernote 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Connect 1

ZM Quỳnh (Modérateur.rice)

14:00
14:00

- Convene Lobby

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant.e)

Laurel Anne Hill (Participant.e)

14:30
14:30
Christian Fan BOF 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Strategy

Randy Smith (Participant.e)

Daleks and Sonic Screwdrivers Workshop 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Synergy 2

Alison Stern (Participant.e)

The Force Awoke! 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Convene 1

Cliff Winnig (Participant.e)

Sarah Pugliaresi (Participant.e)

Darth Solar, TRMN (Modérateur.rice)

Bob Kanefsky (Participant.e)

Wonder Woman After 50 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Synergy 5

Carrie Sessarego, Smart Bitches (Participant.e)

Debbie Bretschneider (Participant.e)

Denise Tanaka (Modérateur.rice)

Eva Carrender, Carrender Robotics (Participant.e)

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant.e)

Deborah J. Ross (Participant.e)

Space for Everyone 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Collaborate 3

Anne Killpack (Participant.e)

Pat MacEwen (Modérateur.rice)

Kathleen Bartholomew, Self-employed (Participant.e)

How To Carve Out Time For Writing 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Connect 6

ZM Quỳnh (Participant.e)

David Gerrold (Participant.e)

Josh Powell (Modérateur.rice)

Mark Gelineau, Gelineau and King (Participant.e)

Joe King (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

- Connect 4

Lance Moore (Modérateur.rice)

Tracy Newby, Royal Manticoran Navy/Starfleet (Participant.e)

Chris OHalloran, Cengage Learning (real job) - Worldcon 76 in San Jose (Fannish job) (Participant.e)

Irene Radford (Participant.e)

​The Top Tourist Sights of the Solar System 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Connect 1

Andrew Fraknoi (Participant.e)

15:00
15:00

- Convene Lobby

Sarah Stegall (Participant.e)

Megan O'Keefe (Participant.e)

16:00
16:00
A Chat With David Gerrold 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Strategy

David Gerrold (Participant.e)

- Convene Lobby

Orkan Umurhan (Participant.e)

Andrew Fraknoi (Participant.e)

Zombie Make-Up Workshop 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Synergy 2

Eva Carrender, Carrender Robotics (Participant.e)

English Country Dance 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Convene 1

Sarah Williams, Merrie Pryanksters (Participant.e)

Brian Williams, Contra Costa College (Participant.e)

Ellen Coatney, Contra Costa College (Participant.e)

Sarah (Participant.e)

Women In Space 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Synergy 5

Pat MacEwen (Participant.e)

Stacy Meyn, TRMN and SFI (Modérateur.rice)

Tracy Newby, Royal Manticoran Navy/Starfleet (Participant.e)

Megan O'Keefe (Participant.e)

Kay Pannell, PIERS Environmental Services (Participant.e)

Vanessa MacLaren-Wray, RPG Power Systems (Participant.e)

Skye Alexander Concert 30 minutes, 16:00 - 16:30

- Synergy 4

Skye Allen (Participant.e)

Costumes for Everyone 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Collaborate 3

Anne Killpack (Modérateur.rice)

Denise Tanaka (Participant.e)

Fan Art 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Connect 6

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Modérateur.rice)

Amy-Elyse Neer, The Art of Amy-Elyse Neer (Participant.e)

Anastasia Hunter (Participant.e)

Chris Butler (Participant.e)

Roosters Have Teeth! 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Connect 4

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Modérateur.rice)

Elnath D. Shanks (Participant.e)

Jacob Fisk (Participant.e)

The Space To Move Forward 1 heure 30 minutes, 16:00 - 17:30

- Connect 1

John Blaker (Participant.e)

Lillian Csernica, Sense of Wonder Press (Participant.e)

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Participant.e)

Steven Mix, Green Machine Comics (Modérateur.rice)

16:30
16:30
Mark Horning Concert 45 minutes, 16:30 - 17:15

- Synergy 4

17:15
17:15
Jeff and Maya Bohnhoff Concert 45 minutes, 17:15 - 18:00

- Synergy 4

Maya Kaathryn Bohnhoff, Book View Cafe (Participant.e)

Jeff Bohnhoff (Participant.e)

17:30
17:30
Charm Bracelets 1 heure 30 minutes, 17:30 - 19:00

- Synergy 2

Linguistics For The Storyteller 1 heure 30 minutes, 17:30 - 19:00

- Synergy 5

Juliette Wade (Modérateur.rice)

Lawrence M. Schoen (Participant.e)

Remembering Daniel 1 heure 30 minutes, 17:30 - 19:00

- Collaborate 3

Charity Auction #2 1 heure 30 minutes, 17:30 - 19:00

- Connect 4

18:00
18:00
Theme Circle: Planetary Escapes 1 heure, 18:00 - 19:00

- Synergy 4

19:00
19:00

- Convene 1

Open Singing - Sunday 5 heures, 19:00 - 0:00

- Synergy 4

20:00
20:00
LARP: Garden Station Four (b) 4 heures, 20:00 - 0:00

- Collaborate 3

20:30
20:30
Let's Pretend We're Famous 1 heure 30 minutes, 20:30 - 22:00

- Connect 6

Jon Del Arroz (Participant.e)

Carrie Sessarego, Smart Bitches (Participant.e)

Steven Mix, Green Machine Comics (Modérateur.rice)

srodriguez, Programming Division Head (Participant.e)

Cody Parcell (Participant.e)

Jenni Brush (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

21:00
21:00
Coloring For Adults - Sunday 1 heure 30 minutes, 21:00 - 22:30

- Synergy 2

Lundi 30 mai, 2016

Fuseau horaire: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
0:00
0:00
Blocked (2) 8 heures, 0:00 - 8:00

- Engage

2:00
2:00
Dawn Patrol (2) 3 heures, 2:00 - 5:00

- Synergy 4

Heather Stern (Participant.e)

10:00
10:00
I've been framed! (Workshop) 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Synergy 2

Solar System Walk 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- The Courtyard

Vanessa MacLaren-Wray, RPG Power Systems (Participant.e)

Lest We Forget 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Engage

Randy Smith (Participant.e)

Turning Your Character into Reality 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Synergy 5

Pat Yulo (Participant.e)

Jean Martin, Greater Bay Area Costumers Guild (Participant.e)

Stacy Meyn, TRMN and SFI (Modérateur.rice)

Tory Parker (Participant.e)

Virtual Worlds - Second Life's Second Life 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Synergy 4

Dario Ciriello (Modérateur.rice)

Lawrence M. Schoen (Participant.e)

- Collaborate 3

Bay Area's Separated Fandoms- Why? 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Connect 6

Bradford Lyau, Globosocks LLC (Participant.e)

Ric Bretschneider, Fanboy Planet (Participant.e)

Jacob Fisk (Modérateur.rice)

Jim Partridge (Participant.e)

State of Comics 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Connect 4

Derek McCaw, Fanboy Planet (Modérateur.rice)

Tom Galloway (Participant.e)

Failure of Imagination 1 heure 30 minutes, 10:00 - 11:30

- Connect 1

Arthur Bozlee (Participant.e)

11:30
11:30
A Chat With Chris Butler 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Strategy

Crochet Lightsabers Workshop 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Synergy 2

- Convene 1

John Blaker (Participant.e)

Jean Martin, Greater Bay Area Costumers Guild (Modérateur.rice)

Sandra Durbin (Participant.e)

Heather Rose Jones (Participant.e)

Jim Partridge (Participant.e)

Stacy Ferguson (Participant.e)

How to get started as a voiceover actor 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Engage

Xander Jeanneret (Participant.e)

Bonnie Gordon, The Library Bards (Participant.e)

The Adult In Young Adult 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Synergy 5

Beth00 (Participant.e)

J.L. Doty, Bourgeois Capitalist Establishment (Modérateur.rice)

Teresa Edgerton (Participant.e)

Deborah J. Ross (Participant.e)

Building A Personal Brand 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Synergy 4

Cody Parcell (Participant.e)

Jenni Brush (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Modérateur.rice)

Forget The Glass Slipper... 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Collaborate 3

Sarah Williams, Merrie Pryanksters (Participant.e)

Jean Batt (Modérateur.rice)

srodriguez, Programming Division Head (Participant.e)

Beth Barany, YA Fantasy, Paranormal Romance, Science Fiction Mystery (Participant.e)

- Connect 6

Douglas Shepard (Participant.e)

jaymi elford (Modérateur.rice)

Irene Radford (Participant.e)

Is Serial Fiction Right For You? 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Connect 4

Steven Mix, Green Machine Comics (Modérateur.rice)

My Favorite Horror 1 heure 30 minutes, 11:30 - 13:00

- Connect 1

Laurel Anne Hill (Modérateur.rice)

Amy Phillips (Participant.e)

13:00
13:00
A Chat With The Library Bards 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Strategy

Xander Jeanneret (Participant.e)

Bonnie Gordon, The Library Bards (Participant.e)

How To Decorate A Galaxy Cookie 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Synergy 2

Megan O'Keefe (Participant.e)

Someone Else's Space 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Convene 1

Jon Del Arroz (Participant.e)

Kathleen Bartholomew, Self-employed (Modérateur.rice)

David Gerrold (Participant.e)

St. Michael's Demo 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- The Courtyard

Jeremy Tavan (Participant.e)

Sydney Thomson (Participant.e)

Tony Barajas, St. Michael's Salle d'Armes (Participant.e)

How We End 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Engage

Colin Fisk (Participant.e)

Gregg Castro, Salinan T'rowt'raahl (Modérateur.rice)

Randy Smith (Participant.e)

Setsu Uzume (Participant.e)

Lawrence M. Schoen (Participant.e)

Big Bang Theory 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Synergy 5

Beth00 (Participant.e)

Douglas Shepard (Participant.e)

Tom Galloway (Participant.e)

Chris OHalloran, Cengage Learning (real job) - Worldcon 76 in San Jose (Fannish job) (Modérateur.rice)

Art Auction 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Synergy 4

New Classics for New Readers 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Collaborate 3

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Modérateur.rice)

Sarah Stegall (Participant.e)

Beth Barany, YA Fantasy, Paranormal Romance, Science Fiction Mystery (Participant.e)

- Connect 6

Jennifer Nestojko, San Jose Middle College (Participant.e)

Pat MacEwen (Modérateur.rice)

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant.e)

So You're Ready to Publish 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Connect 4

J.L. Doty, Bourgeois Capitalist Establishment (Modérateur.rice)

Kyle Aisteach (Participant.e)

Lillian Csernica, Sense of Wonder Press (Participant.e)

Teresa Edgerton (Participant.e)

Wasting All The Time: An Improv Comedy Podcast 1 heure 30 minutes, 13:00 - 14:30

- Connect 1

14:30
14:30

- Synergy 1

Monday Reading 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Strategy

Pat MacEwen (Participant.e)

Bret Sweet (Participant.e)

Sarah Stegall (Participant.e)

Are Cons Good For Your Health? 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Convene 1

Chris OHalloran, Cengage Learning (real job) - Worldcon 76 in San Jose (Fannish job) (Modérateur.rice)

John O'Halloran, - (Participant.e)

Sheryl Hayes (Participant.e)

- Engage

Sarah Pugliaresi (Participant.e)

Stacy Meyn, TRMN and SFI (Modérateur.rice)

Anastasia Hunter (Participant.e)

Lego and Table Displays 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Synergy 5

Inejiro Koizumi (Participant.e)

Space To Lift Your Voice 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Synergy 4

Jim Partridge (Participant.e)

Cyberpunk Revisited 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Collaborate 3

Colin Fisk (Modérateur.rice)

Megan O'Keefe (Participant.e)

Kay Pannell, PIERS Environmental Services (Participant.e)

We Came In Peace For All Mankind 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Connect 6

Kyle Aisteach (Participant.e)

G. David Nordley, The Experimental Rocket Propulsion Society (Modérateur.rice)

Chris Butler (Participant.e)

Home Audio Recording 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Connect 4

Jeff Bohnhoff (Participant.e)

Kinky and Geeky 1 heure 30 minutes, 14:30 - 16:00

- Connect 1

Jean Batt (Modérateur.rice)

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant.e)

16:00
16:00
Closing Ceremonies 1 heure, 16:00 - 17:00

- Convene 1

17:00
17:00
Hiss And Purr 1 heure, 17:00 - 18:00

- Convene 1