Vous êtes connectés en tant qu'administrateur. Cette page est en cache jusqu'à Sun, 26 Jun 2022 11:33:05 GMT. Prévisualisez la dernière m-à-j en cliquant Rafraîchir.
Déconnecter

Anne Killpack

Participe à 6 sessions
Anne Killpack is a dilettante, artist, activist, writer, and nerd. Her major  roles are in disaster preparedness and disability access. 

Sessions auxquelles Anne Killpack participe

Vendredi 25 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
3:00 PM
3:00 PM
Opening Doors
1 heure 30 minutes, 3:00 PM - 4:30 PM

- Connect 4

Raquel Santiago, DreamscapesallworldsUnite (Modérateur.rice)

Anne Killpack (Participant.e)

Rebecca Inch-Partridge (Participant.e)

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant.e)

Dimanche 27 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM
Enough with the f***ing Nazis
1 heure 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Synergy 4

Aviya Amir (Modérateur.rice)

Colin Fisk (Participant.e)

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant.e)

Wanda Kurtcu, SJSU (Participant.e)

Anne Killpack (Participant.e)

2:30 PM
2:30 PM
Be Kind: Radical Hospitality for Fandom
1 heure 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

- Connect 4

Leigh Ann Hildebrand (Modérateur.rice)

Anne Killpack (Participant.e)

Cayden Coronado (Participant.e)

Randy Smith (Participant.e)

Lundi 28 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Queer Characters, Queer Fans
1 heure 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM

- Connect 3

Skye Allen (Participant.e)

Heather Rose Jones (Participant.e)

Anne Killpack (Participant.e)

11:30 AM
11:30 AM
The New You?
1 heure 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Connect 1

Jay Hartlove, JayWrites Productions (Modérateur.rice)

Anne Killpack (Participant.e)

Brian Williams, Contra Costa College (Participant.e)

Cliff Winnig (Participant.e)

1:00 PM
1:00 PM
Generational Theory and Character Building
1 heure 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Synergy 5

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Modérateur.rice)

Kai MacTane (Participant.e)

Anne Killpack (Participant.e)

Elwin Cotman (Participant.e)

Sessions auxquelles Anne Killpack assiste

Samedi 26 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM
Fans of Color in SF/F Fandom
1 heure 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Synergy 5

Lani Bassett, Dynamic Cosplay (Participant.e)

Gregg Castro, Salinan T'rowt'raahl (Modérateur.rice)

Synita Luckey, SL Custom Dressworks (Participant.e)

Sean Bassett, Cosplay With Pride (Participant.e)

2:30 PM
2:30 PM
The Coming Job Crash
1 heure 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

- Synergy 4

Douglas Berry, Santa Clara Police Department (Modérateur.rice)

David Friedman, School of Law, Santa Clara University (Participant.e)

J.L. Doty, Bourgeois Capitalist Establishment (Participant.e)

Afrofuturism 101
1 heure 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

- Convene 1

Leslie Light, Black Nerd Problems.com (Modérateur.rice)

Sarah Williams, Merrie Pryanksters (Participant.e)

Bradford Lyau, Globosocks LLC (Participant.e)

Wanda Kurtcu, SJSU (Participant.e)

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant.e)

7:30 PM
7:30 PM
BoF: The Expanse
1 heure, 7:30 PM - 8:30 PM

- Convene Lobby

Dimanche 27 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM
Enough with the f***ing Nazis
1 heure 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Synergy 4

Aviya Amir (Modérateur.rice)

Colin Fisk (Participant.e)

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant.e)

Wanda Kurtcu, SJSU (Participant.e)

Anne Killpack (Participant.e)

5:30 PM
5:30 PM
Belter Creole
1 heure 30 minutes, 5:30 PM - 7:00 PM

- Connect 1

Kai MacTane (Participant.e)

Hanne Madeleine Gates Paine (Participant.e)

Art as Resistance
1 heure 30 minutes, 5:30 PM - 7:00 PM

- Synergy 1

Tyler Hayes, N/A (Modérateur.rice)

Skye Allen (Participant.e)

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant.e)

7:00 PM
7:00 PM
Masquerade and Variety Show
2 heures, 7:00 PM - 9:00 PM

- Convene 1

BoF - LangBelta Creole Speakers
1 heure, 7:00 PM - 8:00 PM

- 3063 - The Bar

10:00 PM
10:00 PM
Sleeping With The Fish Dance
3 heures, 10:00 PM - 1:00 AM

- Convene 1

Partager