Vous êtes connectés en tant qu'administrateur. Cette page est en cache jusqu'à Tue, 28 Jun 2022 09:56:09 GMT. Prévisualisez la dernière m-à-j en cliquant Rafraîchir.
Déconnecter

Vanessa MacLaren-Wray

engineer/writer
RPG Power Systems
Participe à 3 sessions

Vanessa MacLaren-Wray writes over-researched speculative fiction, analyzes electric power systems, invents messy science projects for kids, and like to play with cameras and robots. Her first SF book, All That Was Asked, came out just in time for the pandemic. Since then, she's had three short stories published. The sequel to All That Was Asked is coming from Water Dragon Publishing in November 2022, and she's also part of a new shared-world project, The Truck Stop at the Center of the Galaxy, with two stories out by July. Her stories, books, website, and all can be tracked down at https://linktr.ee/Vanessa_MacLarenWray

 

Sessions auxquelles Vanessa MacLaren-Wray participe

Dimanche 27 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM
Science and Politics in the USA: Latter Day Lysenkoism?
1 heure 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Connect 1

Edward (Modérateur.rice)

Bradford Lyau, Globosocks LLC (Participant.e)

Vanessa MacLaren-Wray, RPG Power Systems (Participant.e)

Howard Davidson, Facebook (Participant.e)

4:00 PM
4:00 PM
Bad Science: Pseudoscience, Hoaxes, and Illogical Thinking
1 heure 30 minutes, 4:00 PM - 5:30 PM

- Connect 1

Vanessa MacLaren-Wray, RPG Power Systems (Modérateur.rice)

Howard Davidson, Facebook (Participant.e)

J.L. Doty, Bourgeois Capitalist Establishment (Participant.e)

Lundi 28 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
Wild Weather
1 heure 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Synergy 5

Pat MacEwen (Modérateur.rice)

Vanessa MacLaren-Wray, RPG Power Systems (Participant.e)

Heidi Stauffer, Lydian Academy (Participant.e)

Sessions auxquelles Vanessa MacLaren-Wray assiste

Vendredi 25 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:30 PM
1:30 PM
Integrating Mythology
1 heure 30 minutes, 1:30 PM - 3:00 PM

- Synergy 1

Jacob Fisk (Modérateur.rice)

Jay Hartlove, JayWrites Productions (Participant.e)

Kevin Andrew Murphy (Participant.e)

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant.e)

2:00 PM
2:00 PM
Family Friendly: Make A Magic Wand
1 heure, 2:00 PM - 3:00 PM

- Collaborate 3

4:30 PM
4:30 PM
Refugees
1 heure 30 minutes, 4:30 PM - 6:00 PM

- Connect 4

Pat MacEwen (Modérateur.rice)

Hanne Madeleine Gates Paine (Participant.e)

Edward (Participant.e)

The Art And Craft of Story Openings
1 heure 30 minutes, 4:30 PM - 6:00 PM

- Synergy 1

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

7:00 PM
7:00 PM
Meet The Guests
1 heure, 7:00 PM - 8:00 PM

- Convene 1

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

Margaret Organ-Kean (Participant.e)

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant.e)

Tamora Pierce (Participant.e)

JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant.e)

8:00 PM
8:00 PM
Open Singing Friday
5 heures, 8:00 PM - 1:00 AM

- Engage

Samedi 26 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Introduction to Unarmed Stage Combat
1 heure 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM

- The Courtyard

Megan Messinger (Participant.e)

Imagination Fair
6 heures, 10:00 AM - 4:00 PM

- Engage

Peter Beagle Interview
1 heure 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM

- Convene 1

Peter Beagle (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

11:30 AM
11:30 AM
Saving What We Love: The Different Layers of Resistance
1 heure 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Connect 3

Jennifer Nestojko, San Jose Middle College (Modérateur.rice)

Colin Fisk (Participant.e)

Deborah J. Ross (Participant.e)

Skye Allen (Participant.e)

Tyler Hayes, N/A (Participant.e)

12:15 PM
12:15 PM
Peter Beagle reading
45 minutes, 12:15 PM - 1:00 PM

- Synergy 4

Peter Beagle (Participant.e)

1:00 PM
1:00 PM
Master Class: Getting To The Point
1 heure 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Connect 3

Laurel Anne Hill (Participant.e)

Lillian Csernica, Sense of Wonder Press (Participant.e)

2:30 PM
2:30 PM

- Synergy 5

Jean Martin, Greater Bay Area Costumers Guild (Modérateur.rice)

Debbie Bretschneider (Participant.e)

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant.e)

Christopher Erickson (Participant.e)

4:00 PM
4:00 PM
Small Gathering: Tamora Pierce
1 heure 30 minutes, 4:00 PM - 5:30 PM

- Strategy

Tamora Pierce (Participant.e)

5:30 PM
5:30 PM
English Country Dancing
1 heure 30 minutes, 5:30 PM - 7:00 PM

- Synergy 4

Sarah Williams, Merrie Pryanksters (Participant.e)

Brian Williams, Contra Costa College (Participant.e)

Ellen, Contra Costa College (Participant.e)

7:00 PM
7:00 PM
Better Living Through Robotics - LARP
5 heures, 7:00 PM - 12:00 AM

- Synergy 1

Acata Felton (Participant.e)

7:30 PM
7:30 PM
Concert (copy) (copy) (copy) (copy) (copy)
30 minutes, 7:30 PM - 8:00 PM

- Engage

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant.e)

Paul Kwinn (Participant.e)

9:00 PM
9:00 PM
Open Singing Saturday
5 heures, 9:00 PM - 2:00 AM

- Engage

Dimanche 27 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
8:30 AM
8:30 AM
Tao Cheng (copy)
30 minutes, 8:30 AM - 9:00 AM

- The Courtyard

JS Devivre, Academy of Omniosophical Arts & Sciences (Participant.e)

10:00 AM
10:00 AM
Master Class (copy)
1 heure 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM

- Connect 4

David Friedman, School of Law, Santa Clara University (Participant.e)

G. David Nordley, The Experimental Rocket Propulsion Society (Participant.e)

11:30 AM
11:30 AM
Saber Guild Class 1 (copy)
1 heure 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- The Courtyard

2:30 PM
2:30 PM
Parody-Writing Workshop
1 heure 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

- Connect 3

Paul Kwinn (Modérateur.rice)

Bob Kanefsky (Participant.e)

Jeff Bohnhoff (Participant.e)

Maya Kaathryn Bohnhoff, Book View Cafe (Participant.e)

- Convene 1

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant.e)

Writing from the Heart
1 heure 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

- Synergy 1

Deborah J. Ross (Modérateur.rice)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

Fred Wiehe (Participant.e)

J.L. Doty, Bourgeois Capitalist Establishment (Participant.e)

5:30 PM
5:30 PM
Master Class (copy) (copy)
1 heure 30 minutes, 5:30 PM - 7:00 PM

- Connect 4

Emerian Rich, Self and HorrorAddicts (Participant.e)

Loren Rhoads, Automatism Press (Participant.e)

7:00 PM
7:00 PM
Theatre Arcanos presents Jheregs’ Banquet
5 heures, 7:00 PM - 12:00 AM

- Synergy 4

Lundi 28 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Religion in Fantasy and Science Fiction
1 heure 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM

- Convene 1

Tamora Pierce (Modérateur.rice)

S.P. Hendrick, Pendraig Publishing (Participant.e)

Lillian Csernica, Sense of Wonder Press (Participant.e)

1:00 PM
1:00 PM
Nerdvana Podcast
1 heure 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Convene 1

JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant.e)

Chuck Serface (Participant.e)

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant.e)

Community versus individualism.
1 heure 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Connect 4

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Modérateur.rice)

Colin Fisk (Participant.e)

Jacob Fisk (Participant.e)

Jennifer McGaffey (Participant.e)

Partager