Vous êtes connectés en tant qu'administrateur. Cette page est en cache jusqu'à Sun, 26 Jun 2022 11:10:05 GMT. Prévisualisez la dernière m-à-j en cliquant Rafraîchir.
Déconnecter

Christopher Garcia

Curator
Computer History Museum
Participe à 11 sessions
Christopher J Garcia is a writer, filmmaker, festival programmer, curator, and fanzine editor from Boulder Creek, CA. He's won the Hugo for Best Fanzine, written documentaries, run film festivals, cooked shirred eggs, and has twins boys he calls The Penguins. He likes Stuff.

Sessions auxquelles Christopher Garcia participe

Vendredi 25 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
12:00 PM
12:00 PM
Opening Ceremonies
1 heure, 12:00 PM - 1:00 PM

- Convene 1

Margaret Organ-Kean (Participant.e)

Tamora Pierce (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant.e)

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant.e)

1:30 PM
1:30 PM
Twins in Fantasy
1 heure 30 minutes, 1:30 PM - 3:00 PM

- Convene 1

Cayden Coronado (Participant.e)

Amanda Coronado (Participant.e)

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant.e)

Tamora Pierce (Participant.e)

3:00 PM
3:00 PM
Before There Were Hackers, There Were the Phreaks
1 heure 30 minutes, 3:00 PM - 4:30 PM

- Synergy 1

Douglas Berry, Santa Clara Police Department (Modérateur.rice)

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant.e)

Steven Mix, Green Machine Comics (Participant.e)

7:00 PM
7:00 PM
Meet The Guests
1 heure, 7:00 PM - 8:00 PM

- Convene 1

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

Margaret Organ-Kean (Participant.e)

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant.e)

Tamora Pierce (Participant.e)

JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant.e)

Samedi 26 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM
From Fritz the Cat to Rick and Morty; Adult Cartoons
1 heure 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Synergy 1

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Modérateur.rice)

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant.e)

Amy-Elyse Neer, The Art of Amy-Elyse Neer (Participant.e)

Chad Peterman (Participant.e)

Derek McCaw, Fanboy Planet (Participant.e)

2:30 PM
2:30 PM
Small Gathering: Christopher J. Garcia
1 heure 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

- Strategy

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant.e)

Dimanche 27 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Christopher Garcia Interview
1 heure 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM

- Convene 1

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

11:30 AM
11:30 AM

- Synergy 4

Jean Martin, Greater Bay Area Costumers Guild (Modérateur.rice)

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant.e)

Christopher Erickson (Participant.e)

Elwin Cotman (Participant.e)

2:30 PM
2:30 PM

- Convene 1

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant.e)

Lundi 28 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM
Nerdvana Podcast
1 heure 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Convene 1

JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant.e)

Chuck Serface (Participant.e)

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant.e)

2:30 PM
2:30 PM
Closing Ceremonies
1 heure, 2:30 PM - 3:30 PM

- Convene 1

Margaret Organ-Kean (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant.e)

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant.e)

Tamora Pierce (Participant.e)

Partager