Vous êtes connectés en tant qu'administrateur. Cette page est en cache jusqu'à Wed, 29 Jun 2022 03:28:24 GMT. Prévisualisez la dernière m-à-j en cliquant Rafraîchir.
Déconnecter

Kai MacTane

Belter Linguist
Participe à 3 sessions
Having thrown parties at Bay Area cons for 20 years, Kai MacTane is now moving into panels. His interest in constructed languages dates back over 15 years, when he fell in love with Quenya (Tolkien's "high elvish"). His favorite fandoms include Babylon 5, Middle-earth, the Vorkosigan Saga, and most recently, The Expanse. He's been an avid cosplayer at local cons for a few years; many people remember his "Loki goes to the opera in Stuttgart" even though he's more recently been rocking a bald head as Spider Jerusalem and Lex Luthor. His other interests include client-side web development, cocktails and amateur bartending, sushi, goth DJing, bacon, and learning Japanese.

Sessions auxquelles Kai MacTane participe

Dimanche 27 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM
Old Ain't Dead! Cosplaying over the age of 30, or 50
1 heure 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Synergy 5

Darth Solar, TRMN (Participant.e)

Jean Martin, Greater Bay Area Costumers Guild (Participant.e)

Lani Bassett, Dynamic Cosplay (Participant.e)

Kai MacTane (Participant.e)

Sean Bassett, Cosplay With Pride (Participant.e)

5:30 PM
5:30 PM
Belter Creole
1 heure 30 minutes, 5:30 PM - 7:00 PM

- Connect 1

Kai MacTane (Participant.e)

Hanne Madeleine Gates Paine (Participant.e)

Lundi 28 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM
Generational Theory and Character Building
1 heure 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Synergy 5

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Modérateur.rice)

Kai MacTane (Participant.e)

Anne Killpack (Participant.e)

Elwin Cotman (Participant.e)

Sessions auxquelles Kai MacTane assiste

Vendredi 25 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
3:00 PM
3:00 PM
Opening Doors
1 heure 30 minutes, 3:00 PM - 4:30 PM

- Connect 4

Raquel Santiago, DreamscapesallworldsUnite (Modérateur.rice)

Anne Killpack (Participant.e)

Rebecca Inch-Partridge (Participant.e)

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant.e)

4:30 PM
4:30 PM
Refugees
1 heure 30 minutes, 4:30 PM - 6:00 PM

- Connect 4

Pat MacEwen (Modérateur.rice)

Hanne Madeleine Gates Paine (Participant.e)

Edward (Participant.e)

Samedi 26 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
7:30 PM
7:30 PM
BoF: The Expanse
1 heure, 7:30 PM - 8:30 PM

- Convene Lobby

Dimanche 27 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM
Old Ain't Dead! Cosplaying over the age of 30, or 50
1 heure 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Synergy 5

Darth Solar, TRMN (Participant.e)

Jean Martin, Greater Bay Area Costumers Guild (Participant.e)

Lani Bassett, Dynamic Cosplay (Participant.e)

Kai MacTane (Participant.e)

Sean Bassett, Cosplay With Pride (Participant.e)

2:30 PM
2:30 PM
Be Kind: Radical Hospitality for Fandom
1 heure 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

- Connect 4

Leigh Ann Hildebrand (Modérateur.rice)

Anne Killpack (Participant.e)

Cayden Coronado (Participant.e)

Randy Smith (Participant.e)

4:00 PM
4:00 PM
Getting Kids Interested in Science
1 heure 30 minutes, 4:00 PM - 5:30 PM

- Connect 4

Tory Parker (Modérateur.rice)

Brian Williams, Contra Costa College (Participant.e)

Hanne Madeleine Gates Paine (Participant.e)

5:30 PM
5:30 PM
Belter Creole
1 heure 30 minutes, 5:30 PM - 7:00 PM

- Connect 1

Kai MacTane (Participant.e)

Hanne Madeleine Gates Paine (Participant.e)

7:00 PM
7:00 PM
BoF - LangBelta Creole Speakers
1 heure, 7:00 PM - 8:00 PM

- 3063 - The Bar

Lundi 28 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Hand crafts in a high-tech age
1 heure 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM

- Connect 4

Amy-Elyse Neer, The Art of Amy-Elyse Neer (Participant.e)

Sheryl Hayes (Participant.e)

JS Devivre, Academy of Omniosophical Arts & Sciences (Participant.e)

Hanne Madeleine Gates Paine (Participant.e)

1:00 PM
1:00 PM
Generational Theory and Character Building
1 heure 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Synergy 5

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Modérateur.rice)

Kai MacTane (Participant.e)

Anne Killpack (Participant.e)

Elwin Cotman (Participant.e)

Partager