Vous êtes connectés en tant qu'administrateur. Cette page est en cache jusqu'à Mon, 08 Aug 2022 17:02:37 GMT. Prévisualisez la dernière m-à-j en cliquant Rafraîchir.
Déconnecter

Cayden Coronado

Participe à 4 sessions
Cayden Coronado was raised on a steady diet of science fiction, fantasy, and sarcasm from a young age. Today he dedicates himself to giving people the language and resources they need for forging identities as fans and individuals.

Sessions auxquelles Cayden Coronado participe

Vendredi 25 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:30 PM
1:30 PM
Twins in Fantasy
1 heure 30 minutes, 1:30 PM - 3:00 PM

- Convene 1

Cayden Coronado (Participant.e)

Amanda Coronado (Participant.e)

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant.e)

Tamora Pierce (Participant.e)

4:30 PM
4:30 PM
Gender in fandom and genre media
1 heure 30 minutes, 4:30 PM - 6:00 PM

- Synergy 5

Cayden Coronado (Modérateur.rice)

Raquel Santiago, DreamscapesallworldsUnite (Participant.e)

Jean Batt (Participant.e)

Samedi 26 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
2:30 PM
2:30 PM
Bridging the Generations
1 heure 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

- Connect 3

Jacob Fisk (Modérateur.rice)

Meg Creelman, Unique Law (Participant.e)

Colin Fisk (Participant.e)

Grayson McNeill-Coronado (Participant.e)

Cayden Coronado (Participant.e)

Dimanche 27 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
2:30 PM
2:30 PM
Be Kind: Radical Hospitality for Fandom
1 heure 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

- Connect 4

Leigh Ann Hildebrand (Modérateur.rice)

Anne Killpack (Participant.e)

Cayden Coronado (Participant.e)

Randy Smith (Participant.e)

Sessions auxquelles Cayden Coronado assiste

Vendredi 25 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:30 PM
1:30 PM
Twins in Fantasy
1 heure 30 minutes, 1:30 PM - 3:00 PM

- Convene 1

Cayden Coronado (Participant.e)

Amanda Coronado (Participant.e)

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant.e)

Tamora Pierce (Participant.e)

4:30 PM
4:30 PM
Gender in fandom and genre media
1 heure 30 minutes, 4:30 PM - 6:00 PM

- Synergy 5

Cayden Coronado (Modérateur.rice)

Raquel Santiago, DreamscapesallworldsUnite (Participant.e)

Jean Batt (Participant.e)

Samedi 26 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
2:30 PM
2:30 PM
Bridging the Generations
1 heure 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

- Connect 3

Jacob Fisk (Modérateur.rice)

Meg Creelman, Unique Law (Participant.e)

Colin Fisk (Participant.e)

Grayson McNeill-Coronado (Participant.e)

Cayden Coronado (Participant.e)

5:00 PM
5:00 PM
Harry Potter LARP - Youth Only
1 heure 30 minutes, 5:00 PM - 6:30 PM

- Synergy 1

9:00 PM
9:00 PM
Open Singing Saturday
5 heures, 9:00 PM - 2:00 AM

- Engage

10:00 PM
10:00 PM
Burlesque
1 heure 30 minutes, 10:00 PM - 11:30 PM

- Convene 1

11:55 PM
11:55 PM
Eye of Argon
1 heure 30 minutes, 11:59 PM - 1:29 AM

- Synergy 4

Dimanche 27 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
2:30 PM
2:30 PM
Be Kind: Radical Hospitality for Fandom
1 heure 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

- Connect 4

Leigh Ann Hildebrand (Modérateur.rice)

Anne Killpack (Participant.e)

Cayden Coronado (Participant.e)

Randy Smith (Participant.e)

4:00 PM
4:00 PM
GM trials & Tribulations
1 heure 30 minutes, 4:00 PM - 5:30 PM

- Synergy 5

Darth Solar, TRMN (Modérateur.rice)

Paul Kwinn (Participant.e)

Douglas Berry, Santa Clara Police Department (Participant.e)

Michelle McNeill (Participant.e)

7:00 PM
7:00 PM
Theatre Arcanos presents Jheregs’ Banquet
5 heures, 7:00 PM - 12:00 AM

- Synergy 4

Lundi 28 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Queer Characters, Queer Fans
1 heure 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM

- Connect 3

Skye Allen (Participant.e)

Heather Rose Jones (Participant.e)

Anne Killpack (Participant.e)

1:00 PM
1:00 PM
Well, Actually...
1 heure 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Connect 3

Leigh Ann Hildebrand (Modérateur.rice)

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant.e)

Keliana Tayler (Participant.e)

Partager