Vous êtes connectés en tant qu'administrateur. Cette page est en cache jusqu'à Sun, 03 Jul 2022 12:00:56 GMT. Prévisualisez la dernière m-à-j en cliquant Rafraîchir.
Déconnecter

Amanda Coronado

After School Childcare
Participe à 3 sessions
Amanda grew up reading fantasy and dystopian novels which spurred her to want to make the world a better place a little bit at a time. She is a recent graduate of Sonoma State University with her BA in Sociology and she wants to get her Master's in Social Work to hopefully prevent the dystopian futures she grew up reading about.

Sessions auxquelles Amanda Coronado participe

Vendredi 25 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:30 PM
1:30 PM
Twins in Fantasy
1 heure 30 minutes, 1:30 PM - 3:00 PM

- Convene 1

Cayden Coronado (Participant.e)

Amanda Coronado (Participant.e)

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant.e)

Tamora Pierce (Participant.e)

4:30 PM
4:30 PM
How do you define a hero?
1 heure 30 minutes, 4:30 PM - 6:00 PM

- Synergy 4

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Modérateur.rice)

Amanda Coronado (Participant.e)

Tamora Pierce (Participant.e)

Dimanche 27 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
The Direction of Modern Science Fiction
1 heure 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Connect 1

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Modérateur.rice)

Linden Tarr, PhotoBOMBincorporated (Participant.e)

Amanda Coronado (Participant.e)

Peter Beagle (Participant.e)

J.L. Doty, Bourgeois Capitalist Establishment (Participant.e)

Sessions auxquelles Amanda Coronado assiste

Vendredi 25 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:30 PM
1:30 PM
Twins in Fantasy
1 heure 30 minutes, 1:30 PM - 3:00 PM

- Convene 1

Cayden Coronado (Participant.e)

Amanda Coronado (Participant.e)

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant.e)

Tamora Pierce (Participant.e)

4:30 PM
4:30 PM
How do you define a hero?
1 heure 30 minutes, 4:30 PM - 6:00 PM

- Synergy 4

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Modérateur.rice)

Amanda Coronado (Participant.e)

Tamora Pierce (Participant.e)

8:00 PM
8:00 PM
Open Singing Friday
5 heures, 8:00 PM - 1:00 AM

- Engage

10:00 PM
10:00 PM
Cards Against Humanity
4 heures, 10:00 PM - 2:00 AM

- Collaborate 2

Samedi 26 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
Costuming through the ages
1 heure 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Connect 1

Meg Creelman, Unique Law (Modérateur.rice)

Heather Rose Jones (Participant.e)

Debbie Bretschneider (Participant.e)

Robin Gallowglas (Participant.e)

2:30 PM
2:30 PM
Bridging the Generations
1 heure 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

- Connect 3

Jacob Fisk (Modérateur.rice)

Meg Creelman, Unique Law (Participant.e)

Colin Fisk (Participant.e)

Grayson McNeill-Coronado (Participant.e)

Cayden Coronado (Participant.e)

5:00 PM
5:00 PM
Harry Potter LARP - Youth Only
1 heure 30 minutes, 5:00 PM - 6:30 PM

- Synergy 1

10:00 PM
10:00 PM
Burlesque
1 heure 30 minutes, 10:00 PM - 11:30 PM

- Convene 1

11:55 PM
11:55 PM
Eye of Argon
1 heure 30 minutes, 11:59 PM - 1:29 AM

- Synergy 4

Dimanche 27 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
The Direction of Modern Science Fiction
1 heure 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Connect 1

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Modérateur.rice)

Linden Tarr, PhotoBOMBincorporated (Participant.e)

Amanda Coronado (Participant.e)

Peter Beagle (Participant.e)

J.L. Doty, Bourgeois Capitalist Establishment (Participant.e)

7:00 PM
7:00 PM
Theatre Arcanos presents Jheregs’ Banquet
5 heures, 7:00 PM - 12:00 AM

- Synergy 4

Partager