Passer au contenu de la page principale

Tamora Pierce

Writer
Participe à 15 sessions
Tamora Pierce writes fantasy, with 30 books for teenagers set in two medieval universes. She has published short stories and non-fiction articles, written for comics, and written, acted, and directed audio drama and comedy and a novel for FullCast Audio. At present she is working on the sequel to her bestselling TEMPESTS AND SLAUGHTER. She lives in Syracuse, NY, with her Spousecreature Tim, her right hand and fellow writer Julie, ten cats, two parakeets, and an outdoor assortment of feral cats and wildlife.

Sessions auxquelles Tamora Pierce participe

Vendredi 25 Mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
12:00 PM
12:00 PM - 1:00 PM | 1 heure
1:30 PM
1:30 PM - 3:00 PM | 1 heure 30 minutes
literature
4:30 PM
4:30 PM - 6:00 PM | 1 heure 30 minutes
literaturemediagenerations
7:00 PM
7:00 PM - 8:00 PM | 1 heure

Samedi 26 Mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM - 12:15 PM | 45 minutes
reading
1:00 PM
1:00 PM - 2:30 PM | 1 heure 30 minutes
interview
4:00 PM
4:00 PM - 5:30 PM | 1 heure 30 minutes
limited seating
8:30 PM
8:30 PM - 10:00 PM | 1 heure 30 minutes
just for fun

Dimanche 27 Mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM - 11:30 AM | 1 heure 30 minutes
literaturewriting
11:30 AM
11:30 AM - 1:00 PM | 1 heure 30 minutes
literature
2:30 PM
2:30 PM - 4:00 PM | 1 heure 30 minutes
literatureYAyouth
4:00 PM
4:00 PM - 5:30 PM | 1 heure 30 minutes

Lundi 28 Mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM - 11:30 AM | 1 heure 30 minutes
literaturemedia
11:30 AM
11:30 AM - 1:00 PM | 1 heure 30 minutes
2:30 PM
2:30 PM - 3:30 PM | 1 heure

Sessions auxquelles Tamora Pierce assiste

Samedi 26 Mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM - 12:15 PM | 45 minutes
reading
1:00 PM
1:00 PM - 2:30 PM | 1 heure 30 minutes
interview
4:00 PM
4:00 PM - 5:30 PM | 1 heure 30 minutes
limited seating

Dimanche 27 Mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM - 1:00 PM | 1 heure 30 minutes
literature
2:30 PM
2:30 PM - 4:00 PM | 1 heure 30 minutes
literatureYAyouth