Vous êtes connectés en tant qu'administrateur. Cette page est en cache jusqu'à Wed, 29 Jun 2022 19:01:42 GMT. Prévisualisez la dernière m-à-j en cliquant Rafraîchir.
Déconnecter

Jennifer McGaffey

Participe à 3 sessions
Reader, crafter, a thousand interests.

Sessions auxquelles Jennifer McGaffey participe

Samedi 26 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
5:30 PM
5:30 PM
How do you define a good book?
1 heure 30 minutes, 5:30 PM - 7:00 PM

- Connect 3

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Modérateur.rice)

Linden Tarr, PhotoBOMBincorporated (Participant.e)

Jennifer McGaffey (Participant.e)

J.L. Doty, Bourgeois Capitalist Establishment (Participant.e)

Lundi 28 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
Fiction Set in or around the Bay Area
1 heure 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Connect 4

Chad Peterman (Modérateur.rice)

Fred Wiehe (Participant.e)

Jennifer McGaffey (Participant.e)

Katharine Kit Kerr (Participant.e)

Loren Rhoads, Automatism Press (Participant.e)

1:00 PM
1:00 PM
Community versus individualism.
1 heure 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Connect 4

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Modérateur.rice)

Colin Fisk (Participant.e)

Jacob Fisk (Participant.e)

Jennifer McGaffey (Participant.e)

Sessions auxquelles Jennifer McGaffey assiste

Vendredi 25 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
4:30 PM
4:30 PM
Books Aren't Dead Yet
1 heure 30 minutes, 4:30 PM - 6:00 PM

- Connect 3

Jennifer Nestojko, San Jose Middle College (Participant.e)

Jay Hartlove, JayWrites Productions (Modérateur.rice)

Gregg Castro, Salinan T'rowt'raahl (Participant.e)

How do you define a hero?
1 heure 30 minutes, 4:30 PM - 6:00 PM

- Synergy 4

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Modérateur.rice)

Amanda Coronado (Participant.e)

Tamora Pierce (Participant.e)

8:00 PM
8:00 PM
Open Singing Friday
5 heures, 8:00 PM - 1:00 AM

- Engage

Samedi 26 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
8:30 AM
8:30 AM
Tao Cheng
30 minutes, 8:30 AM - 9:00 AM

- The Courtyard

JS Devivre, Academy of Omniosophical Arts & Sciences (Participant.e)

10:00 AM
10:00 AM
Musical Collaborations
1 heure 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM

- Connect 1

Jeff Bohnhoff (Participant.e)

Kristoph Klover, Flowinglass Music (Participant.e)

Margaret Davis, Margaret Davis Calligraphy & Design and Flowinglass Music (Participant.e)

11:30 AM
11:30 AM
Blurring the Lines Between Genres
1 heure 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Synergy 1

Fred Wiehe (Modérateur.rice)

Paul Preuss (Participant.e)

S.P. Hendrick, Pendraig Publishing (Participant.e)

Maya Kaathryn Bohnhoff, Book View Cafe (Participant.e)

Rebecca Inch-Partridge (Participant.e)

Tamora Pierce Reading
45 minutes, 11:30 AM - 12:15 PM

- Synergy 4

Tamora Pierce (Participant.e)

12:00 PM
12:00 PM
Beginning Chainmaille
1 heure, 12:00 PM - 1:00 PM

- Synergy 2

1:00 PM
1:00 PM
Song Writing Workshop
1 heure 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Strategy

Kristoph Klover, Flowinglass Music (Modérateur.rice)

Bob Kanefsky (Participant.e)

Tamora Pierce Interview
1 heure 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Convene 1

Tamora Pierce (Participant.e)

Jennifer Nestojko, San Jose Middle College (Participant.e)

2:00 PM
2:00 PM
Intermediate Chainmaille
1 heure, 2:00 PM - 3:00 PM

- Synergy 2

2:30 PM
2:30 PM
Theme and Variations
1 heure 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

- Connect 1

S.P. Hendrick, Pendraig Publishing (Modérateur.rice)

Bob Kanefsky (Participant.e)

Sandra Saidak, Silicon Valley Authors (Participant.e)

They Didn't Stick The Landing - Disappointing Finales
1 heure 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

- Connect 4

Sheryl Hayes (Modérateur.rice)

Eric "In the Elevator" Zuckerman (Participant.e)

Melissa Snark, Nordic Lights Press/Melissa Snark (Participant.e)

4:00 PM
4:00 PM
Signing: David Friedman
1 heure, 4:00 PM - 5:00 PM

- Convene Lobby

David Friedman, School of Law, Santa Clara University (Participant.e)

Small Gathering: Tamora Pierce
1 heure 30 minutes, 4:00 PM - 5:30 PM

- Strategy

Tamora Pierce (Participant.e)

Growing Up In Fandom
1 heure 30 minutes, 4:00 PM - 5:30 PM

- Connect 3

Jean Batt (Modérateur.rice)

Meg Creelman, Unique Law (Participant.e)

Keliana Tayler (Participant.e)

Jacob Fisk (Participant.e)

Grayson McNeill-Coronado (Participant.e)

6:45 PM
6:45 PM
Concert (copy)
30 minutes, 6:45 PM - 7:15 PM

- Engage

Alison Stern (Participant.e)

7:30 PM
7:30 PM
Concert (copy) (copy) (copy) (copy) (copy)
30 minutes, 7:30 PM - 8:00 PM

- Engage

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Participant.e)

Paul Kwinn (Participant.e)

8:00 PM
8:00 PM
Theme Circle: Old Favorites
1 heure, 8:00 PM - 9:00 PM

- Engage

9:00 PM
9:00 PM
Open Singing Saturday
5 heures, 9:00 PM - 2:00 AM

- Engage

Dimanche 27 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
8:30 AM
8:30 AM
Tao Cheng (copy)
30 minutes, 8:30 AM - 9:00 AM

- The Courtyard

JS Devivre, Academy of Omniosophical Arts & Sciences (Participant.e)

10:00 AM
10:00 AM
From Medicine to Magic
1 heure 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM

- Synergy 1

Megan Messinger (Modérateur.rice)

Tamora Pierce (Participant.e)

DrWanda Kurtcu, SJSU (Participant.e)

11:30 AM
11:30 AM
Can You Go Home Again?
1 heure 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Synergy 5

Katharine Kit Kerr (Modérateur.rice)

Deborah J. Ross (Participant.e)

Kevin Andrew Murphy (Participant.e)

Jon Chaisson (Participant.e)

Heroines of Tortall
1 heure 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Convene 1

Tamora Pierce (Modérateur.rice)

srodriguez, Programming Division Head (Participant.e)

Michelle McNeill (Participant.e)

1:00 PM
1:00 PM
The Quiet Year
4 heures, 1:00 PM - 5:00 PM

- Collaborate 2

Happy Ever After?
1 heure 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Synergy 1

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Modérateur.rice)

Linden Tarr, PhotoBOMBincorporated (Participant.e)

Sandra Saidak, Silicon Valley Authors (Participant.e)

JS Devivre, Academy of Omniosophical Arts & Sciences (Participant.e)

2:30 PM
2:30 PM
YA Genre Fiction - Digging Deeper
1 heure 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

- Synergy 5

Edward (Modérateur.rice)

Rebecca Inch-Partridge (Participant.e)

Tamora Pierce (Participant.e)

Historical Costuming
1 heure 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

- Connect 1

Sarah Williams, Merrie Pryanksters (Participant.e)

Debbie Bretschneider (Participant.e)

Denise Tanaka (Participant.e)

4:00 PM
4:00 PM
Victorian Crochet
1 heure 30 minutes, 4:00 PM - 5:30 PM

- Synergy 2

Female Heroes And Female Villains
1 heure 30 minutes, 4:00 PM - 5:30 PM

- Synergy 4

Tamora Pierce (Modérateur.rice)

Sheryl Hayes (Participant.e)

Peter Beagle (Participant.e)

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Participant.e)

5:30 PM
5:30 PM
Belter Creole
1 heure 30 minutes, 5:30 PM - 7:00 PM

- Connect 1

Kai MacTane (Participant.e)

Hanne Madeleine Gates Paine (Participant.e)

6:00 PM
6:00 PM
Concert (copy) (copy) (copy)
30 minutes, 6:00 PM - 6:30 PM

- Engage

Kristoph Klover, Flowinglass Music (Participant.e)

Margaret Davis, Margaret Davis Calligraphy & Design and Flowinglass Music (Participant.e)

7:00 PM
7:00 PM

- Synergy 1

Adrienne Foster (Participant.e)

Maurine Starkey (Participant.e)

8:00 PM
8:00 PM
Theme Circle: New Favorites
1 heure, 8:00 PM - 9:00 PM

- Engage

9:00 PM
9:00 PM
Open Singing Sunday
5 heures, 9:00 PM - 2:00 AM

- Engage

Lundi 28 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
8:30 AM
8:30 AM
Tao Cheng (copy) (copy)
30 minutes, 8:30 AM - 9:00 AM

- The Courtyard

JS Devivre, Academy of Omniosophical Arts & Sciences (Participant.e)

10:00 AM
10:00 AM
Religion in Fantasy and Science Fiction
1 heure 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM

- Convene 1

Tamora Pierce (Modérateur.rice)

S.P. Hendrick, Pendraig Publishing (Participant.e)

Lillian Csernica, Sense of Wonder Press (Participant.e)

Hand crafts in a high-tech age
1 heure 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM

- Connect 4

Amy-Elyse Neer, The Art of Amy-Elyse Neer (Participant.e)

Sheryl Hayes (Participant.e)

JS Devivre, Academy of Omniosophical Arts & Sciences (Participant.e)

Hanne Madeleine Gates Paine (Participant.e)

11:30 AM
11:30 AM
Drop Spindle Class
1 heure 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Synergy 2

Partager