Vous êtes connectés en tant qu'administrateur. Cette page est en cache jusqu'à Sun, 26 Jun 2022 10:55:48 GMT. Prévisualisez la dernière m-à-j en cliquant Rafraîchir.
Déconnecter

Deborah J. Ross

author, editor
Participe à 7 sessions
Deborah J. Ross is an award-nominated writer and editor of fantasy and science fiction. Recent books include Thunderlord (with Marion Zimmer Bradley);Lambda Award Finalist/Triptree recommended Collaborators (as Deborah Wheeler), and The Seven-Petaled Shield epic fantasy trilogy. Her short fiction has appeared in F & SF, Asimov's, and Star Wars: Tales from Jabba's Palace, and has earned Honorable Mention in Year's Best SF. She has served as Secretary to the Science Fiction Fantasy Writers of America (SFWA), the Board of Directors of Book View Café, and the jury for the Philip K. Dick Award. When she's not writing, she knits for charity, plays classical piano, and studies yoga.

Sessions auxquelles Deborah J. Ross participe

Samedi 26 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
Saving What We Love: The Different Layers of Resistance
1 heure 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Connect 3

Jennifer Nestojko, San Jose Middle College (Modérateur.rice)

Colin Fisk (Participant.e)

Deborah J. Ross (Participant.e)

Skye Allen (Participant.e)

Tyler Hayes, N/A (Participant.e)

1:00 PM
1:00 PM
Evolving Career Strategies
1 heure 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Connect 1

Deborah J. Ross (Modérateur.rice)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

Skye Allen (Participant.e)

Melissa Snark, Nordic Lights Press/Melissa Snark (Participant.e)

4:00 PM
4:00 PM

- Synergy 5

Megan Messinger (Participant.e)

Chad Peterman (Participant.e)

Maya Kaathryn Bohnhoff, Book View Cafe (Participant.e)

Deborah J. Ross (Modérateur.rice)

Paul Preuss (Participant.e)

5:30 PM
5:30 PM
Master Class (copy)
1 heure 30 minutes, 5:30 PM - 7:00 PM

- Connect 1

Fred Wiehe (Participant.e)

Deborah J. Ross (Participant.e)

Dimanche 27 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
Can You Go Home Again?
1 heure 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Synergy 5

Katharine Kit Kerr (Modérateur.rice)

Deborah J. Ross (Participant.e)

Kevin Andrew Murphy (Participant.e)

Jon Chaisson (Participant.e)

2:30 PM
2:30 PM
Writing from the Heart
1 heure 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

- Synergy 1

Deborah J. Ross (Modérateur.rice)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

Fred Wiehe (Participant.e)

J.L. Doty, Bourgeois Capitalist Establishment (Participant.e)

4:00 PM
4:00 PM
Signing: Deborah Ross
1 heure, 4:00 PM - 5:00 PM

- Convene Lobby

Deborah J. Ross (Participant.e)

Sessions auxquelles Deborah J. Ross assiste

Samedi 26 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
Saving What We Love: The Different Layers of Resistance
1 heure 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Connect 3

Jennifer Nestojko, San Jose Middle College (Modérateur.rice)

Colin Fisk (Participant.e)

Deborah J. Ross (Participant.e)

Skye Allen (Participant.e)

Tyler Hayes, N/A (Participant.e)

1:00 PM
1:00 PM
Evolving Career Strategies
1 heure 30 minutes, 1:00 PM - 2:30 PM

- Connect 1

Deborah J. Ross (Modérateur.rice)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

Skye Allen (Participant.e)

Melissa Snark, Nordic Lights Press/Melissa Snark (Participant.e)

4:00 PM
4:00 PM

- Synergy 5

Megan Messinger (Participant.e)

Chad Peterman (Participant.e)

Maya Kaathryn Bohnhoff, Book View Cafe (Participant.e)

Deborah J. Ross (Modérateur.rice)

Paul Preuss (Participant.e)

5:30 PM
5:30 PM
Master Class (copy)
1 heure 30 minutes, 5:30 PM - 7:00 PM

- Connect 1

Fred Wiehe (Participant.e)

Deborah J. Ross (Participant.e)

Dimanche 27 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM
Can You Go Home Again?
1 heure 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

- Synergy 5

Katharine Kit Kerr (Modérateur.rice)

Deborah J. Ross (Participant.e)

Kevin Andrew Murphy (Participant.e)

Jon Chaisson (Participant.e)

2:30 PM
2:30 PM
Writing from the Heart
1 heure 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

- Synergy 1

Deborah J. Ross (Modérateur.rice)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

Fred Wiehe (Participant.e)

J.L. Doty, Bourgeois Capitalist Establishment (Participant.e)

4:00 PM
4:00 PM
Signing: Deborah Ross
1 heure, 4:00 PM - 5:00 PM

- Convene Lobby

Deborah J. Ross (Participant.e)

Partager