Vous êtes connectés en tant qu'administrateur. Cette page est en cache jusqu'à Fri, 20 May 2022 00:37:49 GMT. Prévisualisez la dernière m-à-j en cliquant Rafraîchir.
Déconnecter

Vendredi 25 mai, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
12:00 PM
12:00 PM
Opening Ceremonies
1 heure, 12:00 PM - 1:00 PM

- Convene 1

Margaret Organ-Kean (Participant.e)

Tamora Pierce (Participant.e)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant.e)

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant.e)

1:30 PM
1:30 PM
Twins in Fantasy
1 heure 30 minutes, 1:30 PM - 3:00 PM

- Convene 1

Cayden Coronado (Participant.e)

Amanda Coronado (Participant.e)

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant.e)

Tamora Pierce (Participant.e)

Integrating Mythology
1 heure 30 minutes, 1:30 PM - 3:00 PM

- Synergy 1

Jacob Fisk (Modérateur.rice)

Jay Hartlove, JayWrites Productions (Participant.e)

Kevin Andrew Murphy (Participant.e)

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant.e)

Survivance and Thrivance: Storytelling Dialogue
1 heure 30 minutes, 1:30 PM - 3:00 PM

- Synergy 4

Chuck Serface (Modérateur.rice)

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

Gregg, Salinan T'rowt'raahl (Participant.e)

The Perfect Poison
1 heure 30 minutes, 1:30 PM - 3:00 PM

- Synergy 5

Howard, Facebook (Participant.e)

Pat MacEwen (Modérateur.rice)

Megan Messinger (Participant.e)

Lillian Csernica, Sense of Wonder Press (Participant.e)

Mining the world for story ideas
1 heure 30 minutes, 1:30 PM - 3:00 PM

- Connect 1

Maya Kaathryn Bohnhoff, Book View Cafe (Modérateur.rice)

Sheryl Hayes (Participant.e)

Heather Rose Jones (Participant.e)

The Next Generations of Science Fiction and Fantasy in Music
1 heure 30 minutes, 1:30 PM - 3:00 PM

- Connect 3

Jon Chaisson (Modérateur.rice)

Cliff Winnig (Participant.e)

Colin Fisk (Participant.e)

Cosplay Details
1 heure 30 minutes, 1:30 PM - 3:00 PM

- Connect 4

Camille Wright, Cosplay With Pride /Elladan & Elrohir cosplay (Participant.e)

Frederica Wright (Participant.e)

Lani Bassett, Dynamic Cosplay (Participant.e)

Sean Bassett, Cosplay With Pride (Participant.e)

2:00 PM
2:00 PM
Family Friendly: Make A Magic Wand
1 heure, 2:00 PM - 3:00 PM

- Collaborate 3

3:00 PM
3:00 PM
Before There Were Hackers, There Were the Phreaks
1 heure 30 minutes, 3:00 PM - 4:30 PM

- Synergy 1

Douglas Berry, Santa Clara Police Department (Modérateur.rice)

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant.e)

Steven Mix, Green Machine Comics (Participant.e)

Costuming or Cosplay?
1 heure 30 minutes, 3:00 PM - 4:30 PM

- Synergy 4

David Coronado, Theatre Arcanos (Modérateur.rice)

Sean Bassett, Cosplay With Pride (Participant.e)

Frederica Wright (Participant.e)

Youth Track - Youth Art Event
1 heure 30 minutes, 3:00 PM - 4:30 PM

- Synergy 5

Margaret Organ-Kean (Participant.e)

- Connect 1

Jason Malcolm Stewart (Modérateur.rice)

Tory Parker (Participant.e)

JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant.e)

Ric Bretschneider, Fanboy Planet (Participant.e)

Welcome to Omni, where you're always in your element!
1 heure 30 minutes, 3:00 PM - 4:30 PM

- Connect 3

JS Devivre, Academy of Omniosophical Arts & Sciences (Modérateur.rice)

Opening Doors
1 heure 30 minutes, 3:00 PM - 4:30 PM

- Connect 4

Raquel Santiago, DreamscapesallworldsUnite (Modérateur.rice)

Anne Killpack (Participant.e)

Rebecca Inch-Partridge (Participant.e)

Sumiko Saulson, Iconoclast Productions (Participant.e)

BoF: Bay Area Ghost Hunters
1 heure 30 minutes, 3:00 PM - 4:30 PM

- Strategy

4:00 PM
4:00 PM
Family Friendly: Story Time
1 heure, 4:00 PM - 5:00 PM

- Collaborate 3

Beginning Crochet
1 heure 30 minutes, 4:00 PM - 5:30 PM

- Synergy 2

4:30 PM
4:30 PM
The Art And Craft of Story Openings
1 heure 30 minutes, 4:30 PM - 6:00 PM

- Synergy 1

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

How do you define a hero?
1 heure 30 minutes, 4:30 PM - 6:00 PM

- Synergy 4

Margaret McGaffey Fisk, TTO Publishing (Modérateur.rice)

Amanda Coronado (Participant.e)

Tamora Pierce (Participant.e)

Gender in fandom and genre media
1 heure 30 minutes, 4:30 PM - 6:00 PM

- Synergy 5

Cayden Coronado (Modérateur.rice)

Raquel Santiago, DreamscapesallworldsUnite (Participant.e)

Jean Batt (Participant.e)

Finding your place in Fandom.
1 heure 30 minutes, 4:30 PM - 6:00 PM

- Connect 1

Jay Freeman (Participant.e)

Denise Tanaka (Modérateur.rice)

Randy Smith (Participant.e)

Books Aren't Dead Yet
1 heure 30 minutes, 4:30 PM - 6:00 PM

- Connect 3

Jennifer Nestojko, San Jose Middle College (Participant.e)

Jay Hartlove, JayWrites Productions (Modérateur.rice)

Gregg, Salinan T'rowt'raahl (Participant.e)

Refugees
1 heure 30 minutes, 4:30 PM - 6:00 PM

- Connect 4

Pat MacEwen (Modérateur.rice)

Hanne Madeleine Gates Paine (Participant.e)

Edward (Participant.e)

5:00 PM
5:00 PM
Browncoat Bingo
1 heure 30 minutes, 5:00 PM - 6:30 PM

- Collaborate 2

7:00 PM
7:00 PM
Meet The Guests
1 heure, 7:00 PM - 8:00 PM

- Convene 1

M. Todd Gallowglas, Gallowglas Army (Participant.e)

Margaret Organ-Kean (Participant.e)

Christopher Garcia, Computer History Museum (Participant.e)

Tamora Pierce (Participant.e)

JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant.e)

8:00 PM
8:00 PM
Karaoke/ Charity Casino
3 heures, 8:00 PM - 11:00 PM

- Convene 1

Sex and Fandom
1 heure 30 minutes, 8:00 PM - 9:30 PM

- Synergy 1

Aviya Amir (Modérateur.rice)

Jean Batt (Participant.e)

Chad Peterman (Participant.e)

Leigh Ann Hildebrand (Participant.e)

JC Arkham, The NerdVana Podcast (Participant.e)

Bad Bar Trivia
1 heure 30 minutes, 8:00 PM - 9:30 PM

- Synergy 4

Colin Fisk (Modérateur.rice)

J.L. Doty, Bourgeois Capitalist Establishment (Participant.e)

Linden Tarr, PhotoBOMBincorporated (Participant.e)

Eric "In the Elevator" Zuckerman (Participant.e)

Corral
2 heures, 8:00 PM - 10:00 PM

- Connect 1

Taunya Gren, 5Rainbow Productions (Modérateur.rice)

Open Singing Friday
5 heures, 8:00 PM - 1:00 AM

- Engage

9:00 PM
9:00 PM
Adult Coloring Fort and Quiet Time
1 heure 30 minutes, 9:00 PM - 10:30 PM

- Synergy 2

10:00 PM
10:00 PM
Cards Against Humanity
4 heures, 10:00 PM - 2:00 AM

- Collaborate 2