Thursday 25 February, 2021

Time Zone: EST/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:30 AM
10:30 AM
  • BOLD NG Prep Meeting - All Staff & Trainers
  • Signup required
  • 10:30 AM EST - 11:30 AM EST  | 1 hour
  • Small Group Meeting
    Planning
12:00 PM
12:00 PM
  • Opening Session
  • Signup required
  • 12:00 PM EST - 2:00 PM EST  | 2 hours
  • Meeting
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
6:00 PM
6:00 PM
6:30 PM
6:30 PM

Friday 26 February, 2021

Time Zone: EST/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:30 AM
10:30 AM
  • Planning Session - Staff & Trainers
  • Signup required
  • 10:30 AM EST - 11:30 AM EST  | 1 hour
  • Small Group Meeting
    Planning
12:00 PM
12:00 PM
  • On Path: BOLD Principles In Practice
  • Signup required
  • 12:00 PM EST - 12:42 PM EST  | 42 minutes
  • Meeting
12:30 PM
12:30 PM
  • Principle 2
  • 12:30 PM EST - 2:00 PM EST  | 1 hour 30 minutes
  • Small Group Meeting
  • Principle 1
  • 12:30 PM EST - 2:00 PM EST  | 1 hour 30 minutes
  • Small Group Meeting
  • Principle 8
  • 12:30 PM EST - 2:00 PM EST  | 1 hour 30 minutes
  • Small Group Meeting
1:00 PM
1:00 PM
  • Principle 10
  • 1:00 PM EST - 2:30 PM EST  | 1 hour 30 minutes
  • Small Group Meeting
2:00 PM
2:00 PM
2:50 PM
2:50 PM
3:00 PM
3:00 PM
  • BOLD Nation Bizness
  • Signup required
  • 3:00 PM EST - 4:30 PM EST  | 1 hour 30 minutes
  • Meeting
4:30 PM
4:30 PM
4:47 PM
4:47 PM
4:57 PM
4:57 PM
6:00 PM
6:00 PM
7:00 PM
7:00 PM

Saturday 27 February, 2021

Time Zone: EST/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:30 AM
10:30 AM
  • Planning Session/Tech Check
  • Signup required
  • 10:30 AM EST - 11:30 AM EST  | 1 hour
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
  • Open
  • 1:00 PM EST - 2:00 PM EST  | 1 hour
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
  • Emergent Conversations
  • Signup required
  • 3:00 PM EST - 3:30 PM EST  | 30 minutes
  • Meeting
3:30 PM
3:30 PM
  • Emergent Conversations Round 1
  • Signup required
  • 3:30 PM EST - 4:30 PM EST  | 1 hour
4:30 PM
4:30 PM
5:30 PM
5:30 PM
  • Harvest
  • Signup required
  • 5:30 PM EST - 6:00 PM EST  | 30 minutes
6:00 PM
6:00 PM
8:00 PM
8:00 PM

Sunday 28 February, 2021

Time Zone: EST/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:30 AM
10:30 AM
12:00 PM
12:00 PM
  • Closing Session
  • Signup required
  • 12:00 PM EST - 2:00 PM EST  | 2 hours