Friday 17 February, 2017

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
2:00 PM
2:00 PM
  • Smash Up
  • Harbor I
  • 2:00 PM - 3:00 PM  | 1 hour
  • Gaming
    GamingFree
3:00 PM
3:00 PM
  • My Toughest Book
  • Burroughs
  • 3:00 PM - 4:00 PM  | 1 hour
  • Panel
    LiteratureWritingBrandon SandersonGuestFree
4:00 PM
4:00 PM
  • Robo Rally
  • Harbor I
  • 4:00 PM - 6:00 PM  | 2 hours
  • Gaming
    GamingFree
  • The Death Star
  • Marina II
  • 4:00 PM - 5:00 PM  | 1 hour
  • Panel
    MediaFilmAnniversaryScience FictionFree
4:30 PM
4:30 PM
5:00 PM
5:00 PM
5:30 PM
5:30 PM
6:00 PM
6:00 PM
  • Model Magic
  • Galleria - Dragonslair
  • 6:00 PM - 7:00 PM  | 1 hour
  • Children - DragonsLair
    DragonsLair
6:30 PM
6:30 PM
7:00 PM
7:00 PM
7:30 PM
7:30 PM
8:00 PM
8:00 PM
  • Munchkin
  • Harbor I
  • 8:00 PM - 10:00 PM  | 2 hours
  • Gaming
    Gaming
  • Opening Ceremony: Meet the Guests
  • Galleria - Stage
  • 8:00 PM - 8:15 PM  | 15 minutes
  • Event
    Brandon SandersonDave SeeleyMaryelizabeth YturraldeLorraine GarlandLojo RussoKen MacLeodMilton DavisGuestEvent
8:15 PM
8:15 PM
  • Boskone 54 Reception
  • Galleria - Art Show
  • 8:15 PM - 10:00 PM  | 1 hour 45 minutes
  • Event
    Brandon SandersonDave SeeleyMaryelizabeth YturraldeLorraine GarlandLojo RussoMilton DavisKen MacLeodGuestEventArt
9:00 PM
9:00 PM
  • Alt-Horror
  • Burroughs
  • 9:00 PM - 10:00 PM  | 1 hour
  • Panel
    LiteratureHorrorMedia
10:00 PM
10:00 PM
11:00 PM
11:00 PM
  • Deadpool (2016)
  • Marina IV
  • 11:00 PM - 12:48 AM  | 1 hour 48 minutes
  • Film/TV/Media
    MediaFilm