You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Tue, 05 Jul 2022 15:49:52 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Carlos Hernandez

Associate Professor, English
Participates in 6 items

Carlos Hernandez is the author of the award-winning Sal and Gabi Break the Universe (2019), its sequel, Sal and Gabi Fix the Universe (2020), and the short story collection The Assimilated Cuban's Guide to Quantum Santeria (2016), along with many short stories, poems, and works for the stage and screen. He is an Associate Professor at the City University of New York and a game designer, consultant, and enthusiast. Find him on socials at @writeteachplay

Sessions in which Carlos Hernandez participates

Friday 16 February, 2018

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
3:00 PM
3:00 PM
My Favorite Game
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

- Lewis

Panel

Auston Habershaw (Participant)

Carlos Hernandez (Moderator)

Dan Moren (Participant)

M. C. DeMarco (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Incorporating Cultures Into Fiction
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- Marina III

Panel

Beth Meacham (Moderator)

Lauren Roy (Participant)

Mihku Paul, Feathers of Many Colors (Participant)

Carlos Hernandez (Participant)

Erin Roberts (Participant)

Saturday 17 February, 2018

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
3:30 PM
3:30 PM
Reading by Carlos Hernandez
30 minutes, 3:30 PM - 4:00 PM

- Griffin

Reading

Carlos Hernandez (Participant)

8:00 PM
8:00 PM
Open Mic: Myths & Legends!
1 hour, 8:00 PM - 9:00 PM

- Galleria - Stage

Event

Lauren Roy (Participant)

Elaine Cunningham (Moderator)

Kenneth Schneyer, Johnson & Wales University (Moderator)

C. S. E. Cooney (Participant)

Carlos Hernandez (Participant)

Gabriel Erkard (Participant)

E. Ardell (Participant)

Ben Newman (Participant)

Roberta Rogow (Participant)

Don Pizarro (Participant)

Trisha J. Wooldridge (Participant)

Mary Ellen Wessels (Participant)

Edward Stauff (Participant)

Sunday 18 February, 2018

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
The Forgotten Topics in YA Fiction
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

- Marina I

Panel

Kristy Acevedo (Moderator)

Gregory Katsoulis (Participant)

Kenneth Rogers, Lost Imaginations (Participant)

Carlos Hernandez (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Great Villains in Kids' SF/F
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

- Carlton

Panel

Tui Sutherland (Participant)

Bruce Coville (Moderator)

Carlos Hernandez (Participant)

Tamora Pierce, Tamora Pierce LLC (Participant)

Share this