Thursday 11 February, 2021

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
5:00 PM
5:00 PM
Erin Underwood FN
Master of ceremonies
Boskone 58
Chair
  • Con Suite
  • Consuite
  • 5:00 PM EST  -  9:00 PM EST  | 4 hours
  • Socializing

Friday 12 February, 2021

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
2:00 PM
2:00 PM
  • Con Suite
  • Consuite
  • 2:00 PM EST  -  11:59 PM EST  | 9 hours 59 minutes
  • Socializing
3:00 PM
3:00 PM
  • Game: Tokaido
  • Club House
  • 3:00 PM EST  -  5:00 PM EST  | 2 hours
  • Gaming
3:30 PM
3:30 PM
Laurie Mann
Speaker
Volunteer
Brenda Noiseux
Speaker
Almost a Game
  • Game Design for Writers
  • Carlton
  • 3:30 PM EST  -  4:30 PM EST  | 1 hour
  • Discussion Group
    GamingWriting / Business of Writing
5:00 PM
5:00 PM
  • Kaffeeklatsch: Tabitha Lord
  • Signup required
  • Indy Room A
  • 5:00 PM EST  -  6:00 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
Sheree Renée Thomas
Speaker
Boskone 58 Special Guest
Erin Underwood FN
Speaker
Boskone 58
Chair
David G. Grubbs
Panelist
Mike Brotherton
Speaker
Boskone 58 Hal Clement S...
Joe Abercrombie
Speaker
Boskone 58 Guest of Honor
Julie Dillon
Speaker
Boskone 58 Official Artist
Marc Gunn
Speaker
Boskone 58 Musical Guest
Christian Ready
Speaker
Boskone 58 Hal Clement S...
Professor, Towson Univer...
Ursula Vernon
Speaker
Boskone 58 NESFA Press G...
6:00 PM
6:00 PM
6:30 PM
6:30 PM
  • Odyssey Workshop
  • Indy Room C
  • 6:30 PM EST  -  7:30 PM EST  | 1 hour
  • Discussion Group
    Writing / Business of Writing
  • Kaffeeklatsch: Brianna Wu & Frank Wu
  • Signup required
  • Indy Room A
  • 6:30 PM EST  -  7:30 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
7:00 PM
7:00 PM
8:00 PM
8:00 PM
  • Kaffeeklatsch: Ursula Vernon
  • Signup required
  • Indy Room B
  • 8:00 PM EST  -  9:00 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
    Guest
  • Kaffeeklatsch: Garth Nix
  • Signup required
  • Indy Room A
  • 8:00 PM EST  -  9:00 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
Marc Gunn
Performer
Boskone 58 Musical Guest
9:00 PM
9:00 PM
9:30 PM
9:30 PM
11:00 PM
11:00 PM

Saturday 13 February, 2021

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
  • Kaffeeklatsch: Paul Tremblay
  • Signup required
  • Indy Room A
  • 10:00 AM EST  -  11:00 AM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
  • Kaffeeklatsch: Karl Schroeder
  • Signup required
  • Indy Room B
  • 10:00 AM EST  -  11:00 AM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
  • Con Suite
  • Consuite
  • 10:00 AM EST  -  11:59 PM EST  | 13 hours 59 minutes
  • Socializing
11:30 AM
11:30 AM
  • Kaffeeklatsch: Bruce Coville
  • Signup required
  • Indy Room A
  • 11:30 AM EST  -  12:30 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
  • Kaffeeklatsch: Donato Giancola
  • Signup required
  • Indy Room B
  • 11:30 AM EST  -  12:30 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
Christian Ready
Speaker
Boskone 58 Hal Clement S...
Professor, Towson Univer...
Michael Swanwick
Moderator
writer
Mike Brotherton
Speaker
Boskone 58 Hal Clement S...
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
  • Kaffeeklatsch: Tim Lebbon
  • Signup required
  • Indy Room A
  • 1:00 PM EST  -  2:00 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
Joe Hill
Moderator
Writer
Joe Abercrombie
Speaker
Boskone 58 Guest of Honor
  • Kaffeeklatsch: Neil Clarke
  • Signup required
  • Indy Room B
  • 1:00 PM EST  -  2:00 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
2:00 PM
2:00 PM
2:30 PM
2:30 PM
  • Kaffeeklatsch: Marc Gunn
  • Signup required
  • Indy Room A
  • 2:30 PM EST  -  3:30 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
    Guest
  • Kaffeeklatsch: Tamora Pierce
  • Signup required
  • Indy Room B
  • 2:30 PM EST  -  3:30 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
Andrea Hairston
Moderator
Smith College
L. Wolff Kahn 1931 Profe...
Sheree Renée Thomas
Speaker
Boskone 58 Special Guest
4:00 PM
4:00 PM
  • Kaffeeklatsch: Sarah Beth Durst
  • Signup required
  • Indy Room B
  • 4:00 PM EST  -  5:00 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
  • Among Us
  • Stone
  • 4:00 PM EST  -  5:00 PM EST  | 1 hour
  • Game Show
    Gaming
Errick Nunnally
Moderator
Journey Planet Fanzine
Author, Graphic Designer
Julie Dillon
Speaker
Boskone 58 Official Artist
  • Kaffeeklatsch: E. Lily Yu
  • Signup required
  • Indy Room A
  • 4:00 PM EST  -  5:00 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
5:30 PM
5:30 PM
  • Kaffeeklatsch: Aliette de Bodard
  • Signup required
  • Indy Room A
  • 5:30 PM EST  -  6:30 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
  • Kaffeeklatsch: Gillian Redfern
  • Signup required
  • Indy Room B
  • 5:30 PM EST  -  6:30 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
Jane Yolen
Speaker
author
Leslie Turek FN
Speaker
David G. Grubbs
Speaker
Gay Ellen Dennett, FN
Speaker
NESFA - New England Scie...
President
Bruce Coville
Speaker
Author
Marcin "Alqua" Klak
Speaker
www.FandomRover.com
Geri Sullivan
Speaker
Boskone 58
Fan Tables
Alison Scott
Speaker
Stow Shirts
Gillian Polack
Speaker
Deakin Universiity
writer/student
6:00 PM
6:00 PM
7:00 PM
7:00 PM
  • Kaffeeklatsch: Rebecca Roanhorse
  • Signup required
  • Indy Room B
  • 7:00 PM EST  -  8:00 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
  • Kaffeeklatsch: Larry Niven & Greg Benford
  • Signup required
  • Indy Room A
  • 7:00 PM EST  -  8:00 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
Marc Gunn
Performer
Boskone 58 Musical Guest
8:00 PM
8:00 PM
  • Arisia Party
  • Consuite
  • 8:00 PM EST  -  10:00 PM EST  | 2 hours
  • Party
8:30 PM
8:30 PM
  • Kaffeeklatsch: Michael Swanwick
  • Signup required
  • Indy Room B
  • 8:30 PM EST  -  9:30 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
  • Kaffeeklatsch: Steve Miller & Sharon Lee
  • Signup required
  • Indy Room A
  • 8:30 PM EST  -  9:30 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
9:00 PM
9:00 PM
10:00 PM
10:00 PM

Sunday 14 February, 2021

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
  • (Sub)Urban Fantasy - Recorded
  • Harbor Ballroom
  • 10:00 AM EST  -  11:00 AM EST  | 1 hour
  • Panel
    FantasyMyths / Fairy Tales / LegendsWriting / Business of Writing
  • Kaffeeklatsch: Max Gladstone
  • Signup required
  • Indy Room B
  • 10:00 AM EST  -  11:00 AM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
  • Kaffeeklatsch: Vandana Singh
  • Signup required
  • Indy Room A
  • 10:00 AM EST  -  11:00 AM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
  • Con Suite
  • Consuite
  • 10:00 AM EST  -  4:00 PM EST  | 6 hours
  • Socializing
11:30 AM
11:30 AM
  • Kaffeeklatsch: Sheree Renée Thomas
  • Signup required
  • Indy Room A
  • 11:30 AM EST  -  12:30 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
    Guest
  • Kaffeeklatsch: Connie Willis
  • Signup required
  • Indy Room B
  • 11:30 AM EST  -  12:30 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
Mur Lafferty
Moderator
author/podcaster/editor
Ursula Vernon
Speaker
Boskone 58 NESFA Press G...
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
  • Kaffeeklatsch: Tonia Ransom
  • Signup required
  • Indy Room B
  • 1:00 PM EST  -  2:00 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
  • Kaffeeklatsch: Mike Brotherton & Christian Ready
  • Signup required
  • Indy Room A
  • 1:00 PM EST  -  2:00 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
    Guest
2:00 PM
2:00 PM
2:30 PM
2:30 PM
  • Kaffeeklatsch: Guy Consolmagno
  • Signup required
  • Indy Room A
  • 2:30 PM EST  -  3:30 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
  • Kaffeeklatsch: Andrea Hairston
  • Signup required
  • Indy Room B
  • 2:30 PM EST  -  3:30 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
4:00 PM
4:00 PM
  • Kaffeeklatsch: Joe Abercrombie
  • Signup required
  • Indy Room B
  • 4:00 PM EST  -  5:00 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
    Guest
  • Kaffeeklatsch: Ellen Datlow
  • Signup required
  • Indy Room A
  • 4:00 PM EST  -  5:00 PM EST  | 1 hour
  • Kaffeeklatsch
  • Coping with COVID
  • Carlton
  • 4:00 PM EST  -  5:00 PM EST  | 1 hour
  • Discussion Group
    Social TopicsFandom
  • Dead Dog Party
  • Consuite
  • 4:00 PM EST  -  9:00 PM EST  | 5 hours
  • Socializing
4:30 PM
4:30 PM
5:00 PM
5:00 PM
Sharon Sbarsky FN
Panelist
Boskone 58
Boskone 59 Chair
Gay Ellen Dennett, FN
Panelist
NESFA - New England Scie...
President
James Boggie
Panelist
NESFA
Boskone 58 Program Director
Bob Kuhn
Participant
Boskone 58 Programming
Deputy
Peter Olszowka
Panelist
Boskone 58 Virtualization
Erin Underwood FN
Panelist
Boskone 58
Chair