Martha Wells

Participates in 7 items
Martha Wells has written many fantasy novels, including The Books of the Raksura series (beginning with The Cloud Roads), the Ile-Rien series (including The Death of the Necromancer) as well as YA fantasy novels, short stories, media tie-ins (for Star Wars and Stargate: Atlantis), and non-fiction. Her most recent fantasy novel is The Harbors of the Sun in 2017, the final novel in The Books of the Raksura series. She has a new series, The Murderbot Diaries, published by Tor.com, with a new Murderbot novel appearing in May 2020. She was also the lead writer for the story team of Magic: the Gathering's Dominaria expansion in 2018. She has won a Nebula Award, two Hugo Awards, an ALA/YALSA Alex Award, two Locus Awards, and her work has appeared on the Philip K. Dick Award ballot, the BSFA Award ballot, the USA Today Bestseller List, and the New York Times Bestseller List.

Sessions in which Martha Wells participates

Friday 14 February, 2020

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
6:30 PM
6:30 PM
Reading: Martha Wells 25 minutes 6:30 PM  -  6:55 PM  |  Griffin
Participant Martha Wells
Reading

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Is Sword and Sorcery Dead? 50 minutes 10:00 AM  -  10:50 AM  |  Marina 3
Participant Martha Wells | Participant Darrell Schweitzer | Moderator Walter H. Hunt
Panel
Fantasy
11:00 AM
11:00 AM
Futuristic Pulp and P.I.s 50 minutes 11:00 AM  -  11:50 AM  |  Harbor II
Panel
Science FictionLiteratureCrime/Mystery
2:00 PM
2:00 PM
Futuristic Societies in Science Fiction 50 minutes 2:00 PM  -  2:50 PM  |  Marina 3
Panel
Science FictionSocial IssuesScience & TechnologyKim Stanley RobinsonGuest
9:00 PM
9:00 PM
Star Wars and the Rebel Legacy 50 minutes 9:00 PM  -  9:50 PM  |  Burroughs
Moderator Mur Lafferty | Participant Martha Wells | Participant Pete Hollmer | Participant Gregory Wilson
Panel
Media/Film/TVScience FictionFandom

Sunday 16 February, 2020

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
11:00 AM
11:00 AM
Autographing: John Kessel, Martha Wells, James Moore, Bracken MacLeod 50 minutes 11:00 AM  -  11:50 AM  |  Galleria - Autographing
Autographing
1:00 PM
1:00 PM
100 Years of Robots 50 minutes 1:00 PM  -  1:50 PM  |  Marina 4
Panel
Science & TechnologyScience Fiction