John Chu

Participates in 6 items
John Chu is a microprocessor architect by day, a writer, translator, and podcast narrator by night. His fiction has appeared or is forthcoming at Boston Review, Uncanny, Asimov's Science Fiction, Clarkesworld, and Tor.com among other venues. His translations have been published or is forthcoming at Clarkesworld, The Big Book of SF and other venues. His story "The Water That Falls on You from Nowhere" won the 2014 Hugo Award for Best Short Story.

Sessions in which John Chu participates

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
12:00 PM
12:00 PM
If You LIke This, You'll Like That - 50 minutes - 12:00 PM  -  12:50 PM
- Marina 2 Panel
Joseph Siclari, FANAC Fan History Project (Moderator) John Chu (Participant) Teresa Nielsen Hayden, Tor Books (Participant) Tui Sutherland (Participant)
1:00 PM
1:00 PM
Brave New Wordsmiths - 50 minutes - 1:00 PM  -  1:50 PM
- Marina 4 Panel
Errick Nunnally, Journey Planet Fanzine (Participant) John Chu (Participant) Theodora Goss (Moderator) Rajnar Vajra (Participant)
4:00 PM
4:00 PM
Working Toward True Diversity in Speculative Fiction - 50 minutes - 4:00 PM  -  4:50 PM
- Marina 2 Panel
John Chu (Participant) Steve Berman (Moderator) Shahid Mahmud, Arc Manor/Phoenix Pick (Participant) Victoria Sandbrook (Participant)

Sunday 16 February, 2020

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Killing Characters - 50 minutes - 10:00 AM  -  10:50 AM
- Marina 4 Panel
Teresa Nielsen Hayden, Tor Books (Participant) Cadwell Turnbull (Participant) Joshua Bilmes, JABberwocky Literary Agency (Participant) John Chu (Moderator) KT Bryski (Participant)
11:00 AM
11:00 AM
Lost in Translation? - 50 minutes - 11:00 AM  -  11:50 AM
- Marina 1 Panel
Julie C. Day (Participant) Julia Rios, Mermaids Monthly (Participant) John Chu (Participant) Max Gladstone (Moderator) Silvia Moreno-Garcia (Participant)
1:30 PM
1:30 PM
Reading: John Chu - 25 minutes - 1:30 PM  -  1:55 PM
- Independence Reading
John Chu (Participant)