Eric Coleman

Cheshire Moon
Participates in 9 items

Sessions in which Eric Coleman participates

Friday 14 February, 2020

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
6:00 PM
6:00 PM
Pirate Songs 50 minutes, 6:00 PM - 6:50 PM

- Lewis

Filk / Music

Jeff Keller (Participant)

Eric Coleman, Cheshire Moon (Participant)

April Grant (Participant)

9:00 PM
9:00 PM
Opening Ceremony: Meet the Guests 15 minutes, 9:00 PM - 9:15 PM

- Galleria - Art Show

Event

Erin Underwood FN, Boskone 58 (Other Participant)

David G. Grubbs (Moderator)

Holly Black (Participant)

Patrick Nielsen Hayden, Tor Books (Other Participant)

rkov rkov (Moderator)

Jim Burns (Participant)

Eric Coleman, Cheshire Moon (Participant)

Lizzie Crowe, Cheshire Moon (Participant)

Kim Stanley Robinson (Participant)

Susan Weiner, Cheshire Moon (Participant)

Eric Wilkerson (Participant)

Jon Singer (Participant)

9:15 PM
9:15 PM
Boskone 57 Reception 1 hour 45 minutes, 9:15 PM - 11:00 PM

- Galleria - Art Show

Event

Gay Ellen Dennett, FN, NESFA - New England Science Fiction Association (Other Participant)

David G. Grubbs (Moderator)

Holly Black (Participant)

rkov rkov (Moderator)

Jim Burns (Participant)

Patrick Nielsen Hayden, Tor Books (Other Participant)

Eric Coleman, Cheshire Moon (Participant)

Lizzie Crowe, Cheshire Moon (Participant)

Kim Stanley Robinson (Participant)

Jon Singer (Participant)

Susan Weiner, Cheshire Moon (Participant)

Eric Wilkerson (Participant)

11:00 PM
11:00 PM
Friday Late Night Filk & Open Singing 4 hours, 11:00 PM - 3:00 AM

- Lewis

Filk / Music

Merav Hoffman (Participant)

Lizzie Crowe, Cheshire Moon (Participant)

Eric Coleman, Cheshire Moon (Participant)

Susan Weiner, Cheshire Moon (Participant)

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
5:00 PM
5:00 PM
Pub Sing 50 minutes, 5:00 PM - 5:50 PM

- Lewis

Filk / Music

Jeff Keller (Participant)

Eric Coleman, Cheshire Moon (Participant)

Lizzie Crowe, Cheshire Moon (Participant)

8:00 PM
8:00 PM

- Harbor I

Event

Susan Weiner, Cheshire Moon (Participant)

Lizzie Crowe, Cheshire Moon (Participant)

Eric Coleman, Cheshire Moon (Participant)

9:00 PM
9:00 PM
Musical Guest's Concert, Featuring Cheshire Moon 1 hour 15 minutes, 9:00 PM - 10:15 PM

- Harbor I

Concert

Susan Weiner, Cheshire Moon (Participant)

Lizzie Crowe, Cheshire Moon (Participant)

Eric Coleman, Cheshire Moon (Participant)

Sunday 16 February, 2020

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM
Kaffeeklatsch: Cheshire Moon 50 minutes, 1:00 PM - 1:50 PM

- Galleria - Kaffeeklatsch 2

Kaffeeklatsch

Lizzie Crowe, Cheshire Moon (Participant)

Eric Coleman, Cheshire Moon (Participant)

Susan Weiner, Cheshire Moon (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Musician's Jam Session 50 minutes, 2:00 PM - 2:50 PM

- Lewis

Filk / Music

Eric Coleman, Cheshire Moon (Participant)

Lizzie Crowe, Cheshire Moon (Participant)

Edward Stauff, St. Paul's Episcopal Church (Participant)

Dr. Mary Crowell (Participant)

Susan Weiner, Cheshire Moon (Participant)

Jim Infantino, Jim's Big Ego (Participant)

Adam Stemple (Participant)

Denise A. Gendron (Participant)

C. S. E. Cooney (Participant)

Sessions in which Eric Coleman attends

Friday 14 February, 2020

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
6:00 PM
6:00 PM
Pirate Songs 50 minutes, 6:00 PM - 6:50 PM

- Lewis

Filk / Music

Jeff Keller (Participant)

Eric Coleman, Cheshire Moon (Participant)

April Grant (Participant)

9:00 PM
9:00 PM
Opening Ceremony: Meet the Guests 15 minutes, 9:00 PM - 9:15 PM

- Galleria - Art Show

Event

Erin Underwood FN, Boskone 58 (Other Participant)

David G. Grubbs (Moderator)

Holly Black (Participant)

Patrick Nielsen Hayden, Tor Books (Other Participant)

rkov rkov (Moderator)

Jim Burns (Participant)

Eric Coleman, Cheshire Moon (Participant)

Lizzie Crowe, Cheshire Moon (Participant)

Kim Stanley Robinson (Participant)

Susan Weiner, Cheshire Moon (Participant)

Eric Wilkerson (Participant)

Jon Singer (Participant)

9:15 PM
9:15 PM
Boskone 57 Reception 1 hour 45 minutes, 9:15 PM - 11:00 PM

- Galleria - Art Show

Event

Gay Ellen Dennett, FN, NESFA - New England Science Fiction Association (Other Participant)

David G. Grubbs (Moderator)

Holly Black (Participant)

rkov rkov (Moderator)

Jim Burns (Participant)

Patrick Nielsen Hayden, Tor Books (Other Participant)

Eric Coleman, Cheshire Moon (Participant)

Lizzie Crowe, Cheshire Moon (Participant)

Kim Stanley Robinson (Participant)

Jon Singer (Participant)

Susan Weiner, Cheshire Moon (Participant)

Eric Wilkerson (Participant)

10:00 PM
10:00 PM
Bawdy Songs Song Circle 50 minutes, 10:00 PM - 10:50 PM

- Lewis

Filk / Music

Edward Stauff, St. Paul's Episcopal Church (Other Participant)

Mary Ellen Wessels (Participant)

Lizzie Crowe, Cheshire Moon (Participant)

Emily Lewis (Participant)

Batya "The Toon" Wittenberg (Participant)

11:00 PM
11:00 PM
Friday Late Night Filk & Open Singing 4 hours, 11:00 PM - 3:00 AM

- Lewis

Filk / Music

Merav Hoffman (Participant)

Lizzie Crowe, Cheshire Moon (Participant)

Eric Coleman, Cheshire Moon (Participant)

Susan Weiner, Cheshire Moon (Participant)

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
5:00 PM
5:00 PM
Pub Sing 50 minutes, 5:00 PM - 5:50 PM

- Lewis

Filk / Music

Jeff Keller (Participant)

Eric Coleman, Cheshire Moon (Participant)

Lizzie Crowe, Cheshire Moon (Participant)

8:00 PM
8:00 PM

- Harbor I

Event

Susan Weiner, Cheshire Moon (Participant)

Lizzie Crowe, Cheshire Moon (Participant)

Eric Coleman, Cheshire Moon (Participant)

9:00 PM
9:00 PM
Musical Guest's Concert, Featuring Cheshire Moon 1 hour 15 minutes, 9:00 PM - 10:15 PM

- Harbor I

Concert

Susan Weiner, Cheshire Moon (Participant)

Lizzie Crowe, Cheshire Moon (Participant)

Eric Coleman, Cheshire Moon (Participant)

Sunday 16 February, 2020

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM
Kaffeeklatsch: Cheshire Moon 50 minutes, 1:00 PM - 1:50 PM

- Galleria - Kaffeeklatsch 2

Kaffeeklatsch

Lizzie Crowe, Cheshire Moon (Participant)

Eric Coleman, Cheshire Moon (Participant)

Susan Weiner, Cheshire Moon (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Musician's Jam Session 50 minutes, 2:00 PM - 2:50 PM

- Lewis

Filk / Music

Eric Coleman, Cheshire Moon (Participant)

Lizzie Crowe, Cheshire Moon (Participant)

Edward Stauff, St. Paul's Episcopal Church (Participant)

Dr. Mary Crowell (Participant)

Susan Weiner, Cheshire Moon (Participant)

Jim Infantino, Jim's Big Ego (Participant)

Adam Stemple (Participant)

Denise A. Gendron (Participant)

C. S. E. Cooney (Participant)