Cat Scully

UI Designer
The Deep End Games
Participates in 10 items
Cat Scully is the writer and illustrator of YA horror comic-novel JENNIFER STRANGE, releasing July 2020 from Haverhill House Publishing. Cat is best known for her world maps, which have been featured in Brooklyn Brujas trilogy by Zoraida Cordova, Winterspell by Claire Legrand, and Give the Dark My Love by Beth Revis. She works in video game development for the Deep End Games, designing user interfaces, maps, and concept art on their next title. She is represented by Miriam Kriss of the Irene Goodman Literary Agency. ​

Sessions in which Cat Scully participates

Friday 14 February, 2020

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
6:00 PM
6:00 PM
How to Draw (Fantasy) World Maps 50 minutes 6:00 PM  -  6:50 PM  |  Galleria - Dragonslair
Children - DragonsLair
ChildrenArt
7:00 PM
7:00 PM
Creating Great Cover Art 50 minutes 7:00 PM  -  7:50 PM  |  Harbor II
Panel
ArtBusiness of WritingJim BurnsGuest

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
12:00 PM
12:00 PM
Autographing: Diana Rowland, Cat Scully, Walter Jon Williams, Gene Doucette 50 minutes 12:00 PM  -  12:50 PM  |  Galleria - Autographing
Autographing
1:00 PM
1:00 PM
Illustrating Children’s Books 50 minutes 1:00 PM  -  1:50 PM  |  Harbor II
Panel
ArtChildrenYoung AdultWriting
3:00 PM
3:00 PM
Art Demo with Cat Scully 50 minutes 3:00 PM  -  3:50 PM  |  Galleria - Makers' Space
Demonstration
Art
5:00 PM
5:00 PM
Dark Fiction — Group Reading 50 minutes 5:00 PM  -  5:50 PM  |  Griffin
Reading
FantasyHorror
9:00 PM
9:00 PM
Noir at the Bar Reading — Boskone Edition 1 hour 30 minutes 9:00 PM  -  10:30 PM  |  Galleria - Stage
Event
Event

Sunday 16 February, 2020

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Making Indie Games 50 minutes 10:00 AM  -  10:50 AM  |  Marina 3
Panel
GamingWritingBusiness of Writing
12:00 PM
12:00 PM
Follow Me: Teen Leaders in Fantasy & SF 50 minutes 12:00 PM  -  12:50 PM  |  Marina 1
Panel
Young AdultFantasyScience FictionSocial Issues
1:00 PM
1:00 PM
Scaring the Children 50 minutes 1:00 PM  -  1:50 PM  |  Harbor I
Panel
ChildrenYoung AdultHorrorFantasy