Holly Black

Writer
Participates in 11 items
Holly Black is the #1 New York Times bestselling author of over thirty fantasy novels for kids and teens. She has been a finalist for an Eisner and a Lodestar Award, and the recipient of the Mythopoeic Award, a Nebula, and a Newbery Honor. Her books have been translated into 32 languages worldwide and adapted for film. She currently lives in New England with her husband and son in a house with a secret library.

Sessions in which Holly Black participates

Friday 14 February, 2020

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
5:00 PM
5:00 PM

- Harbor I

Interview

Holly Black (Participant)

Kelly Link (Participant)

6:00 PM
6:00 PM
Story Worlds Just for Kids 50 minutes, 6:00 PM - 6:50 PM

- Marina 4

Panel

Christine Taylor-Butler (Participant)

Holly Black (Participant)

Steve Berman (Participant)

Michael Stearns, Upstart Crow Literary (Moderator)

9:00 PM
9:00 PM
Opening Ceremony: Meet the Guests 15 minutes, 9:00 PM - 9:15 PM

- Galleria - Art Show

Event

Erin Underwood FN, Boskone 58 (Other Participant)

David G. Grubbs (Moderator)

Holly Black (Participant)

Patrick Nielsen Hayden, Tor Books (Other Participant)

Rick Kovalcik (Moderator)

Jim Burns (Participant)

Eric Coleman, Cheshire Moon (Participant)

Lizzie Crowe, Cheshire Moon (Participant)

Kim Stanley Robinson (Participant)

Susan Weiner, Cheshire Moon (Participant)

Eric Wilkerson (Participant)

Jon Singer (Participant)

9:15 PM
9:15 PM
Boskone 57 Reception 1 hour 45 minutes, 9:15 PM - 11:00 PM

- Galleria - Art Show

Event

Gay Ellen Dennett, FN, NESFA - New England Science Fiction Association (Other Participant)

David G. Grubbs (Moderator)

Holly Black (Participant)

Rick Kovalcik (Moderator)

Jim Burns (Participant)

Patrick Nielsen Hayden, Tor Books (Other Participant)

Eric Coleman, Cheshire Moon (Participant)

Lizzie Crowe, Cheshire Moon (Participant)

Kim Stanley Robinson (Participant)

Jon Singer (Participant)

Susan Weiner, Cheshire Moon (Participant)

Eric Wilkerson (Participant)

Saturday 15 February, 2020

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
11:00 AM
11:00 AM
Kaffeeklatsch: Holly Black 50 minutes, 11:00 AM - 11:50 AM

- Galleria - Kaffeeklatsch 1

Kaffeeklatsch

Holly Black (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
Reading: Holly Black 25 minutes, 1:00 PM - 1:25 PM

- Griffin

Reading

Holly Black (Participant)

4:00 PM
4:00 PM

- Burroughs

Panel

Charlaine Harris (Participant)

David B. Coe/ D.B. Jackson (Participant)

Darlene Marshall (Moderator)

Holly Black (Participant)

R.W.W. Greene (Participant)

5:00 PM
5:00 PM

- Galleria - Autographing

Autographing

Holly Black (Participant)

Adam Stemple (Participant)

Karl Schroeder (Participant)

Sunday 16 February, 2020

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Fairy Tales From the Dark Side 50 minutes, 10:00 AM - 10:50 AM

- Marina 1

Panel

Holly Black (Moderator)

Theodora Goss (Participant)

Isabel Yap (Participant)

Jeffrey Ford (Participant)

Craig Shaw Gardner (Participant)

11:00 AM
11:00 AM
From Book to the Silver Screen 50 minutes, 11:00 AM - 11:50 AM

- Harbor I

Panel

Holly Black (Participant)

Charlaine Harris (Participant)

Michael Swanwick (Participant)

Rajnar Vajra (Moderator)

1:00 PM
1:00 PM

- Marina 2

Discussion Group

Bob Kuhn, Boskone 58 Programming (Moderator)

Holly Black (Participant)