Friday 14 February, 2020

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
2:00 PM
2:00 PM
  • Azul
  • Harbor III - Gaming
  • 2:00 PM  - 2:50 PM  | 50 minutes
  • Gaming
    GamingFree
3:00 PM
3:00 PM
  • Science in Comics
  • Harbor II
  • 3:00 PM  - 3:50 PM  | 50 minutes
  • Panel
    ComicsScience & TechnologyFree
3:30 PM
3:30 PM
4:00 PM
4:00 PM
4:30 PM
4:30 PM
5:00 PM
5:00 PM
5:30 PM
5:30 PM
6:00 PM
6:00 PM
  • Pirate Songs
  • Lewis
  • 6:00 PM  - 6:50 PM  | 50 minutes
  • Filk / Music
    Eric ColemanFilkGuestSusan Weiner
  • Story Worlds Just for Kids
  • Marina 4
  • 6:00 PM  - 6:50 PM  | 50 minutes
  • Panel
    ChildrenYoung AdultScience FictionLiteratureFantasyGuestHolly Black
6:30 PM
6:30 PM
7:00 PM
7:00 PM
  • Voice Acting
  • Marina 4
  • 7:00 PM  - 7:50 PM  | 50 minutes
  • Panel
    Business of WritingTheater
7:30 PM
7:30 PM
  • Video Games 101
  • Harbor III - Gaming
  • 7:30 PM  - 7:55 PM  | 25 minutes
  • Gaming
    Gaming
7:45 PM
7:45 PM
  • Robot Carnival
  • Carlton
  • 7:45 PM  - 9:14 PM  | 1 hour 29 minutes
  • Film/TV/Media
8:00 PM
8:00 PM
  • Origami
  • Galleria - Dragonslair
  • 8:00 PM  - 8:50 PM  | 50 minutes
  • Children - DragonsLair
    Children
  • Climate as Character
  • Harbor II
  • 8:00 PM  - 8:50 PM  | 50 minutes
  • Panel
    Science & TechnologyScience FictionFantasySocial Issues
8:30 PM
8:30 PM
9:00 PM
9:00 PM
  • Opening Ceremony: Meet the Guests
  • Galleria - Art Show
  • 9:00 PM  - 9:15 PM  | 15 minutes
  • Event
    Kim Stanley RobinsonJon SingerEric WilkersonJim BurnsSusan WeinerEric ColemanLizzie CroweHolly BlackBoskoneGuestEvent
  • NESFA Writes
  • Independence
  • 9:00 PM  - 10:50 PM  | 1 hour 50 minutes
  • Workshop
    Writing
9:15 PM
9:15 PM
  • Boskone 57 Reception
  • Galleria - Art Show
  • 9:15 PM  - 11:00 PM  | 1 hour 45 minutes
  • Event
    Kim Stanley RobinsonEric WilkersonJim BurnsJon SingerEric ColemanLizzie CroweSusan WeinerHolly BlackEventGuestBoskone
9:30 PM
9:30 PM
9:45 PM
9:45 PM
10:00 PM
10:00 PM
  • Puerto Rico
  • Harbor III - Gaming
  • 10:00 PM  - 11:50 PM  | 1 hour 50 minutes
  • Gaming
    Gaming
11:00 PM
11:00 PM