Saturday 15 February, 2020

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • Video Games 101
  • Harbor III - Gaming
  • 10:00 AM  - 10:25 AM  | 25 minutes
  • Gaming
    Gaming
  • Face Painting
  • Galleria - Dragonslair
  • 10:00 AM  - 10:50 AM  | 50 minutes
  • Children - DragonsLair
    Children
  • Intro to Filk
  • Lewis
  • 10:00 AM  - 10:50 AM  | 50 minutes
  • Filk / Music
    Filk
10:30 AM
10:30 AM
  • Wingspan
  • Harbor III - Gaming
  • 10:30 AM  - 12:20 PM  | 1 hour 50 minutes
  • Gaming
    Gaming
11:00 AM
11:00 AM
  • Trolls in Art
  • Burroughs
  • 11:00 AM  - 11:50 AM  | 50 minutes
  • Solo Talk
    ArtWriting
11:30 AM
11:30 AM
12:00 PM
12:00 PM
12:30 PM
12:30 PM
1:00 PM
1:00 PM
  • Shaping the Genre
  • Marina 2
  • 1:00 PM  - 1:50 PM  | 50 minutes
  • Panel
    WritingBusiness of WritingLiterature
1:15 PM
1:15 PM
  • Bamboo Saucer
  • Carlton
  • 1:15 PM  - 2:59 PM  | 1 hour 44 minutes
  • Film/TV/Media
1:30 PM
1:30 PM
2:00 PM
2:00 PM
  • Math Games
  • Galleria - Dragonslair
  • 2:00 PM  - 2:50 PM  | 50 minutes
  • Children - DragonsLair
    Children
2:30 PM
2:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
  • Chantey Sing
  • Lewis
  • 3:00 PM  - 3:50 PM  | 50 minutes
  • Filk / Music
    Filk
  • Starry Sunset
  • Galleria - Dragonslair
  • 3:00 PM  - 3:50 PM  | 50 minutes
  • Children - DragonsLair
    ArtChildren
3:15 PM
3:15 PM
3:30 PM
3:30 PM
3:45 PM
3:45 PM
4:00 PM
4:00 PM
  • Magic Show
  • Galleria - Dragonslair
  • 4:00 PM  - 4:50 PM  | 50 minutes
  • Children - DragonsLair
    Children
4:30 PM
4:30 PM
5:00 PM
5:00 PM
  • Pub Sing
  • Lewis
  • 5:00 PM  - 5:50 PM  | 50 minutes
  • Filk / Music
    Lizzie CroweGuestFilkEric Coleman
  • Art Disasters
  • Marina 1
  • 5:00 PM  - 5:50 PM  | 50 minutes
  • Panel
    ArtEric WilkersonGuestJim Burns
5:30 PM
5:30 PM
6:00 PM
6:00 PM
6:30 PM
6:30 PM
  • Boskone 57 Book Party
  • Galleria - Stage
  • 6:30 PM  - 7:30 PM  | 1 hour
  • Event
    Kim Stanley RobinsonGuestEventBoskone
7:00 PM
7:00 PM
  • Catan: Starfarers
  • Harbor III - Gaming
  • 7:00 PM  - 9:50 PM  | 2 hours 50 minutes
  • Gaming
    Gaming
8:00 PM
8:00 PM
8:30 PM
8:30 PM
9:00 PM
9:00 PM
  • NESFA Writes
  • Independence
  • 9:00 PM  - 10:50 PM  | 1 hour 50 minutes
  • Workshop
    WritingBoskone
9:15 PM
9:15 PM
  • Total Recall
  • Carlton
  • 9:15 PM  - 11:14 PM  | 1 hour 59 minutes
  • Film/TV/Media
10:00 PM
10:00 PM
10:30 PM
10:30 PM
11:15 PM
11:15 PM