Sunday 16 February, 2020

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
12:00 AM
12:00 AM
  • Clue
  • Carlton
  • 12:00 AM  - 1:34 AM  | 1 hour 34 minutes
  • Film/TV/Media
9:00 AM
9:00 AM
9:30 AM
9:30 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • The Westworld Chat!
  • Galleria - Discussion Group
  • 10:00 AM  - 10:50 AM  | 50 minutes
  • Discussion Group
    Science FictionMedia/Film/TV
  • Making Indie Games
  • Marina 3
  • 10:00 AM  - 10:50 AM  | 50 minutes
  • Panel
    GamingWritingBusiness of Writing
  • The X Universe
  • Burroughs
  • 10:00 AM  - 10:50 AM  | 50 minutes
  • Solo Talk
    Science & Technology
  • How to Draw a Unicorn
  • Galleria - Dragonslair
  • 10:00 AM  - 10:50 AM  | 50 minutes
  • Children - DragonsLair
    Children
  • Toy Story 4
  • Carlton
  • 10:00 AM  - 11:44 AM  | 1 hour 44 minutes
  • Film/TV/Media
  • Clank: In Space
  • Harbor III - Gaming
  • 10:00 AM  - 11:50 AM  | 1 hour 50 minutes
  • Gaming
    Gaming
11:00 AM
11:00 AM
  • Learn Magic
  • Galleria - Makers' Space
  • 11:00 AM  - 11:50 AM  | 50 minutes
  • Workshop
    FantasyTheater
  • From Book to the Silver Screen
  • Harbor I
  • 11:00 AM  - 11:50 AM  | 50 minutes
  • Panel
    Kim Stanley RobinsonMedia/Film/TVWritingBusiness of WritingGuestHolly Black
  • More Magic!
  • Galleria - Dragonslair
  • 11:00 AM  - 11:50 AM  | 50 minutes
  • Children - DragonsLair
    Children
  • Adventures in Eco-Fiction
  • Marina 4
  • 11:00 AM  - 11:50 AM  | 50 minutes
  • Panel
    Science & TechnologyScience FictionFantasyLiteratureKim Stanley RobinsonGuest
  • Play Mistborn!
  • Harbor III - Gaming
  • 11:00 AM  - 12:50 PM  | 1 hour 50 minutes
  • Gaming
    Gaming
11:30 AM
11:30 AM
11:45 AM
11:45 AM
12:00 PM
12:00 PM
  • NMBR 9
  • Harbor III - Gaming
  • 12:00 PM  - 1:50 PM  | 1 hour 50 minutes
  • Gaming
    Gaming
12:30 PM
12:30 PM
1:00 PM
1:00 PM
  • Extreme Biology
  • Harbor II
  • 1:00 PM  - 1:50 PM  | 50 minutes
  • Panel
    Science & TechnologyScience Fiction
  • The Future of Aging
  • Burroughs
  • 1:00 PM  - 1:50 PM  | 50 minutes
  • Panel
    Science & TechnologySocial Issues
  • Kaffeeklatsch: Cheshire Moon
  • Galleria - Kaffeeklatsch 2
  • 1:00 PM  - 1:50 PM  | 50 minutes
  • Kaffeeklatsch
    Cheshire MoonLizzie CroweEric ColemanSusan WeinerGuest
  • 100 Years of Robots
  • Marina 4
  • 1:00 PM  - 1:50 PM  | 50 minutes
  • Panel
    Science & TechnologyScience Fiction
1:30 PM
1:30 PM
2:00 PM
2:00 PM
  • Musician's Jam Session
  • Lewis
  • 2:00 PM  - 2:50 PM  | 50 minutes
  • Filk / Music
    Lizzie CroweFilkGuestEric ColemanSusan Weiner
  • When Is Death?
  • Burroughs
  • 2:00 PM  - 2:50 PM  | 50 minutes
  • Panel
    Science & TechnologySocial Issues
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM