Saturday 15 August, 2020

Time Zone: EST/Eastern Time (US & Canada)
11:00 AM
11:00 AM
Glimpsing Climate Recovery 50 minutes 11:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT  |  Earthseed Room
Moderator Vincent Docherty | Panelist David Brin | Panelist Vandana Singh |
Panel
Science FictionScience & Technology
Game: Tokaido 50 minutes 11:00 AM EDT  -  11:50 AM EDT  |  Neverland Room
Gaming
Gaming
12:00 PM
12:00 PM
The Distant Future in Science Fiction 50 minutes 12:00 PM EDT  -  12:50 PM EDT  |  Earthseed Room
Panel
Science Fiction
Game: Takenoko 50 minutes 12:00 PM EDT  -  12:50 PM EDT  |  Neverland Room
Gaming
Gaming
1:00 PM
1:00 PM
The AI Amongst Us 50 minutes 1:00 PM EDT  -  1:50 PM EDT  |  Earthseed Room
Moderator R.W.W. Greene | Panelist Ted Chiang | Panelist Alastair Reynolds | Panelist Karl Schroeder | Panelist Martha Wells |
Panel
Science FictionScience & Technology
Game: Puerto Rico 50 minutes 1:00 PM EDT  -  1:50 PM EDT  |  Neverland Room
Gaming
Gaming
2:00 PM
2:00 PM
Main Art Show Docent Tour 50 minutes 2:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT  |  Rivendell Room
Docent Tour
Art
Building BIG Structures in Space 50 minutes 2:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT  |  Earthseed Room
Speaker Les Johnson |
Solo Talk
Science & TechnologyScience & Technology
Game: Carcassone 50 minutes 2:00 PM EDT  -  2:50 PM EDT  |  Neverland Room
Gaming
Gaming
3:00 PM
3:00 PM
Exploring the Literary Sandbox of Speculative Fiction 50 minutes 3:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT  |  Coruscant Room
Panel
WritingCreators
Finding our Humanity in Horror 50 minutes 3:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT  |  Earthseed Room
Panel
Horror
Inspiring Speculative Art 50 minutes 3:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT  |  Rivendell Room
Demonstration
ArtCreators
Game: Stone Age 50 minutes 3:00 PM EDT  -  3:50 PM EDT  |  Neverland Room
Gaming
Gaming
4:00 PM
4:00 PM
Song Circle: Myths & Legends 50 minutes 4:00 PM EDT  -  4:50 PM EDT  |  Rivendell Room
Filk / Music
PerformanceMusic & Filk
Game: Eminent Domain 50 minutes 4:00 PM EDT  -  4:50 PM EDT  |  Neverland Room
Gaming
Gaming