Friday March 1, 2019

Time Zone: MDT/Mountain Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
9:30 AM
9:30 AM
10:00 AM
10:00 AM
11:30 AM
11:30 AM
12:30 PM
12:30 PM
2:30 PM
2:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
4:30 PM
4:30 PM
5:30 PM
5:30 PM
6:30 PM
6:30 PM
  • Trainee Mixer
  • Gate House Foyer
  • 6:30 PM  - 8:00 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Key Events

Saturday March 2, 2019

Time Zone: MDT/Mountain Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
8:30 AM
8:30 AM
  • Mucosal Immunology
  • Theatre Room
  • 8:30 AM  -10:30 AM  | 2 hours
  • Basic ScienceAbstract Presentation
9:00 AM
9:00 AM
10:30 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:00 AM
  • SEE™ EPIC: EMR
  • Room 2530
  • 11:00 AM  -11:40 AM  | 40 minutes
  • Talk
    ClinicalSmall Group Session
  • Physician Burn Out
  • Rob Ritchie (2520)
  • 11:00 AM  -11:40 AM  | 40 minutes
  • Talk
    ClinicalSmall Group Session
  • Fecal Transplants
  • New Brunswick Room
  • 11:00 AM  -11:40 AM  | 40 minutes
  • Talk
    Basic ScienceSmall Group Session
11:50 AM
11:50 AM
  • Electrosurgery
  • Alberta Room
  • 11:50 AM  -12:30 PM  | 40 minutes
  • Talk
    ClinicalSmall Group Session
  • Short Bowel Syndrome
  • Rob Ritchie (2520)
  • 11:50 AM  -12:30 PM  | 40 minutes
  • Talk
    ClinicalSmall Group Session
12:30 PM
12:30 PM
1:30 PM
1:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
3:30 PM
3:30 PM
  • Guideline Review
  • Van Horne A Room
  • 3:30 PM  - 5:00 PM  | 1 hour 30 minutes
  • SymposiumClinical
5:00 PM
5:00 PM
5:30 PM
5:30 PM
6:30 PM
6:30 PM
  • Poster Session I
  • Alhambra Room
  • 6:30 PM  - 8:00 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Abstract Presentation
8:00 PM
8:00 PM

Sunday March 3, 2019

Time Zone: MDT/Mountain Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
8:30 AM
8:30 AM
9:00 AM
9:00 AM
10:30 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:00 AM
  • Pediatric IBD
  • Alberta Room
  • 11:00 AM  -11:40 AM  | 40 minutes
  • Talk
    ClinicalSmall Group Session
  • Food Intolerance
  • New Brunswick Room
  • 11:00 AM  -11:40 AM  | 40 minutes
  • Talk
    Basic ScienceSmall Group Session
11:50 AM
11:50 AM
  • Anorectal Disease
  • Norquay Room
  • 11:50 AM  -12:30 PM  | 40 minutes
  • Talk
    ClinicalSmall Group Session
12:30 PM
12:30 PM
1:30 PM
1:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
3:30 PM
3:30 PM
5:00 PM
5:00 PM
6:30 PM
6:30 PM
  • Poster Session II
  • Alhambra Room
  • 6:30 PM  - 8:00 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Abstract Presentation