Patricia Freestone

Marion Carson School Calgary Board of Education

Sessions in which Patricia Freestone attends

Thursday 13 February, 2020

Time Zone: MST/(GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
ADHD: Capitalizing on its assets to promote classroom success 2 hours 45 minutes, 9:00 AM - 11:45 AM , Signup required

Crescent Heights High School - Theatre 414

Half Day Workshop

Caroline Buzanko, Koru Psychology Inc. (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Math Games Galore: Having Fun with Math! 1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM , Signup required

St. Mary's High School - S101/S103

1 Hour Session

Roni Kraut, MathImagine (Participant)

2:15 PM
2:15 PM
The Calming Classroom: Effectively Dealing with Anxiety 1 hour, 2:15 PM - 3:15 PM , Signup required

Crescent Heights High School - 303

1 Hour Session

Erin Luong, ATA Council of School Counsellors (Participant)

Friday 14 February, 2020

Time Zone: MST/(GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Explore, Create and Play! (Free, engaging, hands-on tools for your classroom) 1 hour 15 minutes, 9:00 AM - 10:15 AM , Signup required

TELUS Convention Centre - Glen Room 205

1 Hour Session

Chris Gonsalvez, ATA (Participant)

10:45 AM
10:45 AM
Dr. Tim Caulfield- Celebrity Culture vs Science; The Battle We MUST Win (Keynote) 1 hour, 10:45 AM - 11:45 AM , Tickets required

TELUS Convention Centre - Macleod Hall

Keynote

Timothy Caulfield (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
Talking and Teaching About Healthy Sexuality and Relationships for ALL Students 1 hour 15 minutes, 1:00 PM - 2:15 PM , Signup required

Mount Royal University - EB 1010

1 Hour Session

Heather Cobb (Participant)