SJ McEachern

CBE

Sessions in which SJ McEachern attends

Thursday 13 February, 2020

Time Zone: MST/(GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
  • Calgary Zoo: Animal Health and Happiness
  • Signup required
  • Calgary Zoo - Karsten Discovery Atrium
  • 9:00 AM - 10:15 AM  | 1 hour 15 minutes
  • 1 Hour Session
    ScienceTeacher WellnessCalgary ZooEarly Childhood Education - Pre K-KindergardenDivision 1 - Grades 1-3Division 2 - Grades 4-6Division 3 - Grades 7-9Division 4 - Grades 10-12
11:00 AM
11:00 AM
  • Calgary Zoo: Bringing Citizen Science into the Classroom
  • Signup required
  • Calgary Zoo - Dow
  • 11:00 AM - 12:30 PM  | 1 hour 30 minutes
  • 1 Hour Session
    ScienceEnvironmental and Outdoor EducationCalgary ZooEarly Childhood Education - Pre K-KindergardenDivision 1 - Grades 1-3Division 2 - Grades 4-6Division 3 - Grades 7-9Division 4 - Grades 10-12
1:30 PM
1:30 PM
  • Calgary Zoo: How Place-based learning strengthens community
  • Signup required
  • Calgary Zoo - Cequel
  • 1:30 PM - 2:45 PM  | 1 hour 15 minutes
  • 1 Hour Session
    Calgary ZooScienceEnvironmental and Outdoor EducationEarly Childhood Education - Pre K-KindergardenDivision 1 - Grades 1-3Division 2 - Grades 4-6Division 3 - Grades 7-9Division 4 - Grades 10-12

Friday 14 February, 2020

Time Zone: MST/(GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
  • Calgary Zoo: Greenscaping your Classroom
  • Signup required
  • Calgary Zoo - Dow
  • 9:00 AM - 10:30 AM  | 1 hour 30 minutes
  • 1 Hour Session
    ScienceTeacher WellnessCalgary ZooEarly Childhood Education - Pre K-KindergardenDivision 1 - Grades 1-3Division 2 - Grades 4-6Division 3 - Grades 7-9Division 4 - Grades 10-12Administration
10:45 AM
10:45 AM
  • Yoga, Physical Literacy and SEL
  • Signup required
  • TransAlta Performing Arts Studios - Studio 1
  • 10:45 AM - 11:45 AM  | 1 hour
  • 1 Hour Session
    Drama and DancePhysical EducationDivision 1 - Grades 1-3Division 2 - Grades 4-6Division 3 - Grades 7-9
12:30 PM
12:30 PM
  • Brain Magic Memory
  • Signup required
  • TELUS Convention Centre - Glen Room 206
  • 12:30 PM - 3:15 PM  | 2 hours 45 minutes
  • Half Day Workshop
    Mathematics and NumeracyEarly Childhood Education - Pre K-KindergardenDivision 1 - Grades 1-3Division 2 - Grades 4-6