SJ McEachern

CBE

Sessions in which SJ McEachern attends

Thursday 13 February, 2020

Time Zone: MST/(GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Calgary Zoo: Animal Health and Happiness 1 hour 15 minutes, 9:00 AM - 10:15 AM , Signup required

Calgary Zoo - Karsten Discovery Atrium

1 Hour Session

Gillian Cardwell, Calgary Zoo (Participant)

11:00 AM
11:00 AM
Calgary Zoo: Bringing Citizen Science into the Classroom 1 hour 30 minutes, 11:00 AM - 12:30 PM , Signup required

Calgary Zoo - Dow

1 Hour Session

Allison Scovil, Calgary Zoo (Participant)

1:30 PM
1:30 PM
Calgary Zoo: How Place-based learning strengthens community 1 hour 15 minutes, 1:30 PM - 2:45 PM , Signup required

Calgary Zoo - Cequel

1 Hour Session

Rosalind Gilchrist, Calgary Zoo (Participant)

Friday 14 February, 2020

Time Zone: MST/(GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Calgary Zoo: Greenscaping your Classroom 1 hour 30 minutes, 9:00 AM - 10:30 AM , Signup required

Calgary Zoo - Dow

1 Hour Session

Lanielle Laframboise, Calgary Zoo (Participant)

10:45 AM
10:45 AM
Yoga, Physical Literacy and SEL 1 hour, 10:45 AM - 11:45 AM , Signup required

TransAlta Performing Arts Studios - Studio 1

1 Hour Session

Matt Leung, DANCEPL3Y (Participant)

PL3Y EDUCATION Calgary, PL3Y Education Calgary (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Brain Magic Memory 2 hours 45 minutes, 12:30 PM - 3:15 PM , Signup required

TELUS Convention Centre - Glen Room 206

Half Day Workshop

Darren Michalczuk, Jubilee Primary School (Participant)