You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Mon, 17 Jan 2022 10:54:15 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Krianne Charell Villa

CSSD - Apostles of Jesus School

Sessions in which Krianne Charell Villa attends

Thursday 13 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Finding Our Way in Indigenous Education: Connecting Hearts & Minds
1 hour 15 minutes, 9:00 AM - 10:15 AM
Signup required

TELUS Convention Centre - TELUS 109

1 Hour Session

Leslee Mills, ATA PD Workshops (Participant)

10:45 AM
10:45 AM
Shelley Moore (Keynote)
1 hour, 10:45 AM - 11:45 AM
Tickets required

TELUS Convention Centre - Macleod Hall

Keynote

Shelley Moore, Outside Pin Consulting (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Tanya Talaga (Keynote)
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Tickets required

TELUS Convention Centre - Macleod Hall

Keynote

Tanya Talaga, University of Calgary Symposium - Werklund School of Education (Participant)

2:15 PM
2:15 PM
Sheila Watt-Cloutier (Keynote) Macleod Hall
1 hour, 2:15 PM - 3:15 PM
Tickets required

TELUS Convention Centre - Macleod Hall

Keynote

Sheila Watt-Cloutier (Participant)

Friday 14 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
The Indigenous Lens Through Hoop Dancing
2 hours, 9:00 AM - 11:00 AM
Signup required

Arts Commons - Jack Singer Rehearsal Hall

Half Day Workshop

Jessica McMann, Wild Mint Arts/Arts Commons (Participant)

10:45 AM
10:45 AM
Dr. Tim Caulfield- Celebrity Culture vs Science; The Battle We MUST Win (Keynote)
1 hour, 10:45 AM - 11:45 AM
Tickets required

TELUS Convention Centre - Macleod Hall

Keynote

Timothy Caulfield (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Activating Indigenous Stories Through Creative Movement & Music
2 hours, 12:30 PM - 2:30 PM
Signup required

Arts Commons - Jack Singer Rehearsal Hall

Half Day Workshop

Jessica McMann, Wild Mint Arts/Arts Commons (Participant)

Joe Dombrowski (Keynote)
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Tickets required

TELUS Convention Centre - Macleod Hall

Keynote

Joe Dombrowski (Participant)