Deborah Ling

Sessions in which Deborah Ling attends

Thursday 13 February, 2020

Time Zone: MST/Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
  • Dr. Jody Carrington - Spotlight Session
  • Signup required
  • Hyatt - Imperial 4, 6, 8
  • 9:00 AM - 10:15 AM  | 1 hour 15 minutes
  • 1 Hour Session
    Spotlight Speakers
10:45 AM
10:45 AM
  • Orff and Choral Music
  • Signup required
  • Arts Commons - Jack Singer Rehearsal Hall
  • 10:45 AM - 12:00 PM  | 1 hour 15 minutes
  • 1 Hour Session
    Music and BandArts Commons
2:00 PM
2:00 PM
  • Indian Semi-Classical
  • Signup required
  • Arts Commons - Jack Singer Rehearsal Hall
  • 2:00 PM - 3:30 PM  | 1 hour 30 minutes
  • 1 Hour Session
    Drama and DancePhysical EducationArts Commons

Friday 14 February, 2020

Time Zone: MST/Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
  • Helping Children Find Their Singing Voice
  • Signup required
  • TransAlta Performing Arts Studios - Jack Osler Room
  • 9:00 AM - 10:30 AM  | 1 hour 30 minutes
  • 1 Hour Session
    Music and BandEarly Childhood Education - Pre K-KindergardenDivision 1 - Grades 1-3Division 2 - Grades 4-6
11:30 AM
11:30 AM
  • Curriculum-based Guided Tour
  • Signup required
  • National Music Centre, Studio Bell - The Lobby of Studio Bell (east side)
  • 11:30 AM - 12:30 PM  | 1 hour
  • 1 Hour Session
    Curriculum and PedagogyMusic and BandScienceDivision 1 - Grades 1-3Division 2 - Grades 4-6Division 3 - Grades 7-9Division 4 - Grades 10-12