Deborah Ling

Sessions in which Deborah Ling attends

Thursday 13 February, 2020

Time Zone: MST/Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Dr. Jody Carrington - Spotlight Session 1 hour 15 minutes, 9:00 AM - 10:15 AM , Signup required

Hyatt - Imperial 4, 6, 8

1 Hour Session

Jody Carrington (Participant)

10:45 AM
10:45 AM
Orff and Choral Music 1 hour 15 minutes, 10:45 AM - 12:00 PM , Signup required

Arts Commons - Jack Singer Rehearsal Hall

1 Hour Session

Heather Nail, Arts Commons (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Indian Semi-Classical 1 hour 30 minutes, 2:00 PM - 3:30 PM , Signup required

Arts Commons - Jack Singer Rehearsal Hall

1 Hour Session

Sparq Productions (Participant)

Friday 14 February, 2020

Time Zone: MST/Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Helping Children Find Their Singing Voice 1 hour 30 minutes, 9:00 AM - 10:30 AM , Signup required

TransAlta Performing Arts Studios - Jack Osler Room

1 Hour Session

Anita Perlau, Joyful Kids Music (Participant)

11:30 AM
11:30 AM
Curriculum-based Guided Tour 1 hour, 11:30 AM - 12:30 PM , Signup required

National Music Centre, Studio Bell - The Lobby of Studio Bell (east side)

1 Hour Session