You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Mon, 29 Nov 2021 06:36:17 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Andy Hitchcock

CBE

Sessions in which Andy Hitchcock attends

Thursday 13 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
The key to developing the next generation: Supporting resiliency in the classroom – Dr. Robert Tanguay
1 hour 15 minutes, 9:00 AM - 10:15 AM
Signup required

Hyatt - Stephen A/B

1 Hour Session

Robert Tanguay (Participant)

10:45 AM
10:45 AM
Dr. Jody Carrington - Spotlight Session
1 hour 15 minutes, 10:45 AM - 12:00 PM
Signup required

Hyatt - Imperial 4, 6, 8

1 Hour Session

Jody Carrington (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
A Neuroscience Perspective of a Child’s Brain
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Signup required

Hyatt - Neilson 2

1 Hour Session

Jill Vinall-Miller (Participant)

Tanya Talaga (Keynote)
1 hour, 12:30 PM - 1:30 PM
Tickets required

TELUS Convention Centre - Macleod Hall

Keynote

Tanya Talaga (Participant)

Friday 14 February, 2020

Time Zone: (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Building Math Fluency: An Introduction to Singapore Math
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM
Signup required

TELUS Convention Centre - Ideation Room 1

1 Hour Session

Tom Boland, Nelson Education (Participant)

10:45 AM
10:45 AM
President Schilling: Unplugged
1 hour, 10:45 AM - 11:45 AM
Signup required

TELUS Convention Centre - Glen Room 201/202

1 Hour Session

ATA President Jason Schilling, Alberta Teachers' Association (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Brain Magic Memory
2 hours 45 minutes, 12:30 PM - 3:15 PM
Signup required

TELUS Convention Centre - Glen Room 206

Half Day Workshop

Darren Michalczuk, Jubilee Primary School (Participant)